Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kulcsaristi

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Ne haragudjatok, hogy sokáig nem jelentkeztem! A helyzet az, hogy elég komoly problémák vannak a munkahelyemen...konkrétan leépítés várható február-márciusban. Emiatt tiszta ideg voltam/vagyok, és nem nagyon volt időm máson gondolkozni, csak hogy nehogy én legyek az egyik…..
kulcsaristi 2010.02.22 00:32:53
@Ponchik: Szia, Ponchik!

Igen, ebben teljesen egyetértünk. De vannak olyan élethelyzetek, hogy az ember nem az ésszerűt választja, hanem mindent hajlandó lenne bevállalni. Hát, rá is fizettem...
Sziasztok, kedves Olvasók! Előszöris egy sajnálatos hibáról kell, hogy beszámoljak: a blog valamilyen rejtélyes módon elnyelte a második írásomat, szóval most ezt írtam meg ismét, ezt-azt átfogalmazva, hogy könnyebben olvasható legyen. Ezt olvashatjátok lentebb. Tehát amit…..
kulcsaristi 2010.02.02 02:01:24
@judkaszössz: Kedves judkaszössz! Alapvetően igazad van, de 10 éve mégis kit tanitottak meg ilyesmire? Engem biztosan nem...amúgy meg nyilván nem ilyen problèmákba futottam bele, hanem pl. hogy kell kinéznie az önéletrajznak? Milyen részei vannak? Milyen hosszú legyen, stb?
De kérlek, ne használd reklámra a blogot, mi sem tesszük! Ha bármi olyan infód van, ami segithet a többieknek, akkor ird meg e-mailben (kulcsar.istvan77@indamail.hu), ès ha tènyleg hasznos, akkor lehozzuk, igèrem!
Sziasztok, kedves Állás Wanted olvasók!Mint azt biztosan hallottátok, a blog gazdája társszerzőket keresett, hogy több nézőpontból is megmutathassuk a blogon, hogy milyen nehézségekkel kell szembesülnie manapság egy állást kereső, a saját jövőjéért tenni akaró…..