Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pl. Bendegúz

12 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mélyen az USA közepén, az amerikai kontinens arcán sebhelyként keresztülnyúló Sziklás-hegység peremén találni egy hegyet, amelynek neve egybeforrt az autósport egyik legmerészebb ágával, a felfutóversenyzéssel. Pikes Peak meredek lejtőin már a huszadik század első évtizedeiben…..
Hajdani elnevezések a mostani márciustól kezdve:KikeletSzelekÍgéretNapistenÁldásÚj kenyérFöldanyaMagvetőEnyészetÁlomFörgetegJégbontóEzek a hónapnevek találó, természetközeli leírásai az évkörnek, nekem sokat segítettek megérteni a földművelés és a földanya…..
What can a guy do, who don't want to sail over the infinite see of digits: A guy  Tengeren vergődik a gályaSzörnyű pusztító áradáskéntNövekszik a diák aggályaHol számos hullám töri az ént Végtelen vizek a lapokGyötrelmes a belefulladásHa lelket nyelnek a habokMikor…..
ALKOtásKA Balkéz bűvületében 2011.02.20 01:50:00
 Matematikafüzet hátsó belső borítójára balkézzel:balszerencsés balladája  balszárnyon ballagó balfék balgabalról baljós balta balzsamozzaballasztul Balkánon balkéztől balsorsa   dátum: 2007. 03. 23.matematika óra..
 A matematika fáj. Mi sem mutatja jobban, mint az, hogy folyamatosan szóviccek gyártásával igyekeztem oldani a feszültséget. Így született a vers címe, aminek semmi köze a tartalomhoz, csak akkor nem tudtam jobbat, mivel az volt a lényeg, hogy a számtan szenvedésteliségét…..
 Ez:foton a fotón  pálcikavilágfényképzésszélrózsavirágfénykép ésláthatatlan dolgok tömkelege képpé szűkülőa Nap szerte lőŐ mag (,a) lőszerén meg egy fószeraki nem lát, de lehet hogy érez képet a kézbenegy részt a készbenjelek erdejemert kell, egy…..
 A budai várban unatkoztam és az Ericcson R310-es téglafonommal szórakoztam. 3310-es Nokiám sosem volt, de nagyon megérintettek az akkor már elavultnak számított hőskori gépezetek. Íme az eredmény: Elégico-óda a 3310-eshez   Ó gyönyörök telefonja teKit a Nokia…..
 Felháborodva ezen nem írtam haikut, csak használtam a szótagszabályait: hajkú   Eme világ ittMelyben egy kecses virág ittés most világít dátum 2006 ..
 Osztálytársammal megnéztük a Sigismundus kiállítást 2006 tavaszán. Nem bírtam a tudástömörületet a végén, úgyhogy lett ez az előtérben várva a leendő történelem korrepetítorom töltekezését:Múltzeum  Itt állok a helyen, hol a múlt a jelensíkjába tör…..
Nyelvtanóra kínjai késztettek kinyilvánítására a következő kegyetlenségnek: halálom csak egy hal álom   érzem a létemlátom a végemtagadnám, de inkább kérem kérem a krémemami a migrénensegít ha azt megérem kenem a bőrrede nem a tőrreami a fejemben megy előre…..
 mi   mi ért engem?miért engem?Mi ért engem? dátum megint nincs, 2005-2006 környéke..
ALKOtásKA Első versem 2011.02.20 01:11:00
 Tanórák magányos gondolati unalmában gyűrűdzött anaforisztikus agymenés. Meggyőződésem, hogy végtelenségig fokozható, de teljesen felesleges.Íme a vers:MamaMa vagyokMagyar vagyokMa agyar vagyokMagyar ló vagyokMa gyarló vagyokMagyar lóhalálában vagyokMa gyarló hal állában…..
Ennek a repülőnek a meghajtogatása nem egyszerű, mondhatni piszok nehéz(vigyázz! 51 lépésből áll az elkészítése!). Már kinézetre is nagyon robosztusnak néz ki, a rengeteg él félelmetes kinézetű ellenféllé teszi. Megjelenése ellenére ez egy lassú, kiszámítható…..