Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Frony

1 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két év szünet után Andrew Llyod Webber klasszikusa, a József és a színes szélesvásznú álomkabát visszatért a Madách Színház színpadára, hogy ismét elbűvölje kicsiket és nagyokat egyaránt...
Frony 2019.03.09 15:29:30
Szomorú látni, hogy a szocik és az állítólag korszakváltó zöldek a diktatúra fogaskerekei lettek. Ezzel nagyjából hiteltelenítették is saját kormányváltónak szánt üzeneteiket. A hír rövid, de mellbevágó: Karácsony Gergely és Szél Bernadett pártja Orbán haverjától, Garancsi Istvántól, valamint egy…..
Gyakorlatilag megfenyegette Orbánt, ha nem távozik, akkor napokon, heteken belül kompromittáló felvételek kerülnek nyilvánosságra róla és a családjáról. ..
Hullanak a könnyeim szüntelenül az olaszországi buszbaleset okán. Gyerekek...kamaszok, mint az én gyerekem is... még előttük volt az élet...de sokuknak hirtelen véget ért.  Megfoghatatlan, elképzelhetetlen, szörnyű nagy fájdalom még olvasni is.  A szülők, testvérek, nagyszülők, tanárok, barátok…..
Féregrágta  élhetetlen ország lett Magyarország. Nincs ott már semmi, amiért érdemes lenne ragaszkodni a határain belüli élethez. Milyen élethez?! Nemzeti Lipót vezeti az országot...és ez sajnos nem vicc... Ettől megalázóbb, szégyenteljesebb, szegényebb, elnyomottabb ország nincs Európában. A kosz,…..
(Elgondolkodtató fikció) Kirakatperek vagyonkimentésre... Az első orbán kormány bukása után komoly stratégiai szerveződés indult a fidesznél, leginkább az orbán, kövér, simicska, deutsch, áder magból. A cél a hatalom megszerzése volt bármi áron, ez bejött nekik. Ezt követően a hatalom…..
Az új nemzeti burzsoázia tagjai közül a legtöbben identitás-hiányuk következtében viselkedési minta hiányban is szenvednek, így azután a legrosszabb hagyományokat követve, régi dzsentrik módjára bánnak  a „pórnéppel. Legújabb példa erre Tiborcz István tegnap éjjel óta taxis körökben keringő…..
Sokat nem kellett várni, eddig tartott a kegyelet, vagy a gyávaság, meg is jelent az első hörgés a jobboldalon (ami inkább már szélsőjobb, de megkülönböztethetetlen) Göncz Árpádról, alig egy nappal a halála után. Egy Bencsik nevű címeres ökör követte el, igen, az a Bencsik,…..
Frony 2015.10.08 09:05:17
@The Ghost Wolf: Ott a PONT !!!!
Európa Kávézó Bayer, a nyilas 2015.10.06 10:38:20
Böffent, rókázott valaki, aki tulajdonképpen Orbán Viktor magyar hangja. Így is kezeljük. A CÖF-rendezvényeken írófejedelemnek nevezett figura, akinek szövegei nagyjából Jaross Andor 1944-es színvonalán fogalmazódnak meg. Örökös menlevele az ötös számú párttagkönyv, amit…..
Nem lehet elmondani, nem lehet felkészülni, arra az érzésre, amikor az ember a dobogó legfelső fokán áll! Amikor felcsendül a himnusz, az ember beleborzong, lúdbőrös lesz az egész teste, könny szökik a szemébe és csak van… …és belezuhan a semmibe, az elmúlt évek kemény munkája, a hajnali ébresztők,…..
Volt egyszer egy Amerika. Egyszerűen kiráz a hideg és furcsa érzés tölt el, amikor már csak meghallom a címet...Azt hiszem sablonszöveg lesz amit leírok, de le kell írnom! Ez tényleg egy olyan film, ami tömören, röviden csodálatos! És ezt a szót nem sok filmre szoktam mondani. Nem…..
Szeretem a 4-es főutat. Ismerek lassan minden kilométerkövet… Havonta, jobb esetben kéthetente két és fél órát nyomom a gázt, hogy odaérjek Debrecenbe a tárgyalásomra. Egy-másfél órát üldögélek a bíróság dísztermében, majd megint nyomom a gázpedált.   Közben meg azon…..
Bejárta a magyarországi sajtót annak a híre, hogy a Zuglói Önkormányzat kerületi szintű minimumjövedelem rendszert vezet be rászoruló lakosai számára. A javaslat országos kontextusa a jóléti állam rombolásának és a szociális jogok gyengítésének az a legutóbbi fordulója,…..
Csak erős idegrendszerű olvasóknak ajánlom! Már jó ideje töprengek azon, hogy mi baj lehet velünk. Miért lépünk bele újra és újra ugyanabba a pöcegödörbe, miért választunk meg, vagy tartunk hatalomban alkalmatlan, szabad szemmel is jól láthatóan erkölcsi, szakmai és szellemi…..
2008-ban Stadler Mária számon kérte, hogy miért nem lőtték még le Gyurcsány Ferencet...Egy ilyen felvétel után már szinte komolytalannak tűnik, amikor a tilosban parkoló, amúgy autóvezetés-oktató, Pataki István fideszes képviselő annyira bedühödik, hogy kipattan a kocsiból…..
Itt állok fajtatiszta (valamikori X-es, osztályidegen) szülők gyermekeként, és csak kapkodom a fejem, mert a negyed részt polgári, negyed részt úri, negyed részt proli, negyed részt pedig sváb származásommal, egy kicsit meg vagyok keveredve.  (Szegény fiamat sajnálom, mert nála…..
Az Egyenlítő blog névtelenséget kérő informátora szerint 70 ezer forintért vásárolt vodkát a miniszterelnök informális tanácsadója, Habony Árpád a törzshelyén, a Véndiákban. Úgy tudjuk, a Szerb utcai lakásától pár lépésre lévő vendéglátóipari egységben 30 ezres…..
Húsz év után, ennyi jutott... A szeptember 4-re összehívott értekezleten több régi kollégámmal együtt én is átvehettem a felmondásomat. Közel 20 év munka után egyik pillanatról a másikra elküld egy 3 hónapja idehelyezett botcsinálta "főszerkesztő". Két évtized - két havi…..
Újabb parlamenti nap, újabb kormányzati lufira történő figyelemfelhívás az ülésteremben, azaz a PM politikusai megint nem tűrik csendben az igazságtalanságot. Szabó Tímeával és két Szilágyival (László, Péter) közösen táblákkal illusztráltuk azt, hogy a rendszerváltás…..
Frony 2013.11.04 23:19:07
Senki nem mondhatja - még én sem - hogy Orbán Viktornak nem volt igaza, amikor arról beszélt: túl sok középszerű fiatal tanul ma az adófizetők pénzén különböző állami egyetemeken, nekik egyáltalán nem ott lenne a  helyük. És valóban. Ma már tudjuk, hogy egy jó helyre…..
FRISSÍTÉS! A cikknek köszönhetően számos újabb megkeresést, tájékoztatást kaptam a főfelügyelőség ügymenetével kapcsolatban - ezeknek folyamatosan utánajárunk. A publikált levél utolsó bekezdésében szereplő állításokkal kapcsolatban, melyek szerint az objektum védelmét…..
Kiderült, amit sokan sejtettek. Pestszentlőrinc és Csepel közpénzeit módszeresen megcsapoló fideszes pénzszivattyút leplezett le a Magyar Narancs című hetilap ma megjelenő száma. A cikk részletesen feltárja Ughy Attila polgármester múltját. Ebből kiderül, hogyan és mikor…..
Kövér László a múltkori esetből okulva pénzt spórolt meg Szanyi Tibor szocialista képviselőnek. (Nem is keveset.) Mégis van ok az aggodalomra, s persze megint a demokráciát féltjük.Történt, hogy a törvényhozás hétfői ülésén a házelnök az alábbiak közlésével kezdte meg…..