Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tibike3

0 bejegyzést írt és 210 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alternatíva Nagyon magyar 2015.03.20 17:19:23
A tegnapi taxis tüntetés egy vicc volt. Van egy túlszabályozott piac, ahol az állam folyamatosan szopatja a szereplőket, akiknek sok beleszólásuk nincs az ügyekben, ugyanis az állam nem velük, hanem az őket alkalmazó - az érdekeiket semmibe vevő - társaságokkal tárgyal. A…..
tibike3 2015.03.21 19:12:35
@redsea: Húúú de nagyon vicces voltál te gyökér.
tibike3 2015.03.21 19:13:28
@Hülye aki elolvassa!: A tarifát egyébként a Tarlós emelte meg , te tudatlan bunkó !
Van itt egy hivatalos közlemény: „André Goodfriend, a képviseletvezető helyettese családi okok miatt távozik a posztjáról, Magyarországról, és visszatér az Egyesült Államokba.” Röviden: Goodfriend elment és Orbán győzött. Egész pontosan a távozás arról szól, hogy az…..
Szinte nincs olyan ember, aki ne tudná, hogy mi történt február 6-án, pénteken. A Hír Tv, a Lánchíd Rádió és a Magyar Nemzet vezetői lelkiismereti okokra hivatkozva beadták felmondásukat, amire válaszul Simicska Lajos nyilatkozataival felrobbantotta az internetet. De mi az értelme…..
"Sötét korszakban élünk ma Magyarországon, nevezzük csak a nevén, hiszen napról napra újabb és újabb bizonyítékok kerülnek felszínre. A maffiapolitika korában él ma Magyarország, ez az igazság." Orbán Viktor, 2007    ..
Van itt egy mulatságos cikk – méghozzá a Népszavában. A lap kormánypárti forrásai állítólag arról beszélnek, hogy Orbánnak és rendszerének már csak néhány hónapja van hátra. A párton belül egyre nő az elégedetlenség Orbánnal szemben, már az is felmerült, hogy a…..
Közel 300 millió forint közpénzt költöttek rá másfél év alatt, most mégis jogutód nélkül szünteti meg az V. kerület a Váci utca felvirágoztatására létrehozott projektcégét. Újramárkázást, magyar Oxford streetet, parkolási lehetőséget, a boltosok közösségének…..
tibike3 2014.12.06 16:09:06
@Piimpa: Nem fáj a nagy sötétség a fejedben?
Aggasztó lenne, ha egy feleltőlen intézkedéssel felelőtlen politikusok Amerikát a digitális kőkorszakba löknék vissza. Ez szembemegy a világban zajló folyamatokkal. Szélsőségesen antidemokratikus és antiszociális. Növeli az egyébként is meglévő digitalis szakadékot és csak…..
Jóóój, awwwww, bazz! Köszi nótbuk ezért a hatalmas gyöngyért B) ..
Aki azt gondolta, hogy a fideszes érdekkörbe került TV2 nem fogja feszegetni a kormányzati politikusok necces ügyeit, az nagyot tévedett. A Mokka vendége volt ma Rogán Antal, és bár a műsorvezető Kárász Róbert egy bocsánatkéréssel fordult rá a vagyonnyilatkozat-ügyre, legalább…..
A szanaszét cenzúrázott Rózsa Flores jelentés nyilvánosságra hozatalával a FIDESZ nem akart mást, mint a kedvenc Jolly Jokeréhez nyúlni. A Gyurcsányozás már hosszú idő óta jól bevált eszköz a birkamenet éberségének fenntartásához. Jó lehet az Összefogás egységének…..
tibike3 2014.02.26 15:01:02
@befano: Nem fáj az a nagy sötétség a fejedben?? Vagy már hozzászoktál?
Megint jöttök, fenekedtek. Újabb és újabb kötelezettségszegési eljárással fenyegettek. De mi meg fogjuk védeni a világ legfaszagányosabb rezsicsökkentését. Ne kívánjátok magatoknak haragunkat. Brüsszel nem El Paso. (Jeremiás 51:60)..
Nem szokásom ennyire erősen fogalmazni, de ezúttal csak felvettem azt a hangnemet, amelyet az ötös számú FIDESZ-tagkönyv tulajdonosa engedett meg magának azokkal szemben, akik vitatni merészelték, hogy Putyin pincsijévé válni az évszázad üzlete. Már írásának a címe is…..
tibike3 2014.01.18 18:18:58
@Lindalinda: Nem fáj a nagy sötétség a fejedben???
A Honfoglalás 2000 Egyesület közleménye A HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET ÜDVÖZLI A MAGYAR KRÓNIKA INDULÁSÁT – KÖSZÖNET KERÉNYI IMRÉNEK – MOST MI JÖVÜNK! A civil szervezet örömmel értesült a Magyar Krónika c. lap indulásáról, s egyben köszönetet mond Kerényi Imre és…..
tibike3 2014.01.10 13:15:28
@falomb: Menjen vissza a kezelő orvosához!! Emelni kéne a dózist !!
Aki hülye, haljon meg! – tartja a mondás. Ezt – és a Hajdú-Bétet – valószínűleg ismeri Bajnai Gordon is. Ha mást – úgyis, mint belpolitika, stratégia, taktika, politikai ütemezés, egymásra épülő elemekből álló kommunikációs kampány, választói akarat, „tiszteld…..
Nekünk egyetlen barátunk van a mai világban, a valóság és a tények. Orbán Viktor 2012. március 22. ..
tibike3 2013.08.22 20:54:38
A magyar-cseh válogatott focimeccs a 14. percben gól nélküli döntetlenre áll. Ennél is érdekesebb azonban, hogy a lelátón Orbán Viktor mellett Csányi Sándor, az ország első számú uzsorása ül. Aki - mint Lázár János hétfői közléséből tudhatjuk - a devizahitelesektől…..
Baboss Botond, a felcsúti Nagyboldogasszony-plébániatemplom világi lelkipásztora május elején írt egy cikket, amely Felcsút honlapján jelent meg, és amelynek címe "Felcsút-Foci-Krisztus". Idézek belőle: "Mi, felcsútiak sokszor találkozunk a jelenséggel, hogy munkatársaink,…..
Már lenyugodtak a kedélyek, eltelt néhány nap Orbán Ráhel esküvőjének szenzációs bejelentése óta. Így adott a lehetőség, hogy higgadtan és tárgyilagosan elemezzük a történteket. Hiába sorakoznak a legelismertebb humánértelmiségi koponyák a baloldal mellett, ez a…..
A magyar egy futballokos nemzet Orbán Viktor 2010. szeptember 3...
Három éve dermesztő hidegben gyűjtöttem ajánlószelvényeket a Lehet Más a Politika országgyűlési képviselőjelöltjének. Mára ő úgy döntött más politikai közegben kívánja képviselni az ökopolitikai értékeket. Gábor azóta is a barátom, számos kérdésben különbözik a…..
tibike3 2013.04.28 16:36:07
@Fabius: Köszi !! Legalább most már tudom kinek a látványától rókáztam ilyen jót !!!
Pilhál Té Egy Polyák nevű 2013.04.12 14:56:41
Amikor az ember meghal, jobb helyeken nekrológot írnak róla, fölidézik a pályafutását, tevékenységét. Jobb helyeken még akkor is így tesznek, ha a megboldogult politikai ellenfél volt életében. Jobb helyeken inkább nem írnak semmit, minthogy nekirontsanak egy éppen csak…..