Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xebeche

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiába, bennragadtam a húsmentességbe, a néhány hónapja, épp a Dining Guide díjátadón megkezdett önkéntes böjtömet azóta is csak elvétve hagytam abba. Csaba persze szerintem komplett idiótának tart, ő továbbra sem mondana le a vérről és a különféle, izmokba töltött…..
Panzej blogja Boszorkányság 2010.11.10 12:11:00
Mostanában, mint tudjátok, okkult dolgokkal foglalkozom: vízerek és Hartmann-zónák, váratlan gyermekáldással kapcsolatos tudatalatti varázslatok, gondolatirány szabályozás satöbbi, úgyhogy amikor a barátnőm felhívott, hogy egy kis pszichodráma a mostani állapotomban szerinte…..
xebeche 2010.11.11 13:11:43
Panzej blogja KÖSZÖNÖM! 2010.11.02 20:03:35
Kedves Mindenki!Bár igen ramatyul vagyok, úgy érzem ki kell húznom a fejem a klotyóból egy hatalmas KÖSZÖNÖM erejéig. Öntitek belém a lelkierőt ezerrel, mindenki, hogy csak úgy potyognak, záporoznak a hormonok a klaviaturára, szipogva nevetgélek, ha valami aranyosat vagy vidámat…..
Panzej blogja Úgysem látja senki 2010.10.22 12:10:00
Ma a lyukas zoknik napja van. Reggel Lackó jelent meg egy selejtes példányban, hogy aztán rövid szóváltás után lecserélje egy másik, hasonló problémával megáldott darabra. De ezt már emelt ujjas fenyegetőzés hatására sem volt hajlandó átvenni, hanem így, lyukasan ugrándozott…..
Gyerekszoba 3D mesekönyv 2010.10.27 12:03:00
A kihajtós (pop-up) könyvek egyfajta öszvér tárgyak, ötvözik a játék és a mesekönyv minden erényét, és annak ellenére nem veszítettek semmit népszerűségükből, hogy mind az interaktivitás, mind a 3D látvány terén manapság már túlkínálat van. Persze ehhez az is…..
A következő projekt valódi IKEA-hack lesz, az alapanyagokból valami egészen más használati tárgy, konkrétan egy játék lesz a végére. Méghozzá egy pofás, és abszolút használható gurulós járgány a gyereknek. Jelezném, akár karácsonyra is elkészíthető, ha kedveljük az sk…..
"...fütyülök én az építészetre mert önmagában nem érdekes sem a stílus, sem a forma. Rettenetesen érdekel viszont az, hogy az általam valamilyen módon megformált térben milyen élet lesz lehetséges. (…) Egyszóval úgy fejezném ki, a többlet kérdése…..
Panzej blogja Egy, kettő. 2010.10.10 23:14:00
Hogy miért hallgatok? Nos, ez igazán egyszerű. Egy, szerda óta sokkban vagyok. Kettő, hétvégére kaptam egy plusz gyereket. És ez még csak a gyakorlás volt, mert jövő héten két gyereket kapok pluszban, azaz heten leszünk a lakásban, a kilenc négyzetméteren öt kölök fog…..
David Fincher már hozzálátott A tetovált lány (The Girl with the Dragon Tattoo) amerikai verziójához, a főszerepet Rooney Mara kapta meg, aki már dolgozott a rendezővel A közösségi háló (The Social Network) filmen. Hivatalos kép ugyan még nem jött a produkcióból, a…..
Geekblog True Grit-poszter 2010.10.02 14:02:15
Fuck. Me. Sideways...
xebeche 2010.10.10 23:23:54