Regisztráció Blogot indítok
Adatok
juan74

3 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy sportolónak a tehetség és a szorgalom mellett ma már jó kommunikációra és üzleti érzékre is szüksége van ahhoz, hogy kiemelkedővé váljon. Király Gábor, a magyar válogatott kapusa – az egyik legnépszerűbb magyar focista – először azzal robbant be a nemzetközi közvéleménybe, hogy profin védett az…..
Bár a hipnózis napjainkban egyre szélesebb körben ismert és alkalmazott orvosi és pszichológiai eljárás, még mindig sokakban élnek téves elképzelések a módszerrel kapcsolatban. Gyakran azonosítják a hipnózist egy szórakoztatási célú színpadi műfajként, de az is előfordul, hogy egyenesen a…..
Q3 végi értékelésen hallottad már, hogy readresszálni kell a balanszot? Volt már olyan kollégád, aki egy meetingről kifelé tartva vigyorogva megjegyezte, hogy notifikálták a celebration dinnerre? A multinacionális cégek szókészlete szerves részévé vált mára a nyelvnek, pedig a…..
juan74 2015.11.18 11:29:37
Kis Grófo kezd klasszikus lenni, illetve mindig is rejtetten az volt, de mára már elfoglalta jól megérdemelt helyét a Parnasztuson. Gálvölgyi János olyan átéléssel, megbecsült komolysággal prezentációzza a művét ennek a fiatal előadónak, ami sokat sejtet magában, de leginkább…..
juan74 2015.07.24 11:38:46
"Hol láttatok bulizni egy egyetemi, akadémista professzort? Karót nyeltek, amíg Grófo Henesszisz konyakot nyel. "
Akkor te például még nem láttad Hammert a színpadon a Lopunk énekeseként.

www.youtube.com/watch?v=5E5Bs3-PuXw

Mondjuk úgy mondod ezt, hogy akadémista (? - akadémikusra gondolsz?) meg professzor és ugye a bulizás mint két külön halmaz, mint amikor a 8 éves gyerek nem tudja elképzelni, hogy a szülei/nagyszülei is szexelnek.
         Koncz Zsófia saját lábán áll. Huszonnégy éves korára elérte, hogy Szerencs FIDESZ-es polgármesterének a lánya legyen. Nem olyan jó parti mint a Hercegnő, de az ő tiborcza is kap majd valami helyi lophatási engedélyt. Annyira azért nem komplex ország a mienk.    …..
Csak mert ma hájvos kedvvel ébredtem, ráadásul ezt a lemezt lehetetlen nem szeretni. 1 / 2 ..
juan74 2015.02.03 16:19:37
!!!
"Mert bizony mondom néktek, aki nem hallgat a Leláncolt Alíz szavára, annak jutalma kevesebb lészen egy bödön légynél" (Ismeretlen eredetű apokrif szövegrészlet) Januárban volt húszéves a fél órás EP. ..
Egy igazán jó lánybanda titka három fő összetevőben rejlik: a jól összeválogatott karakterekben, a szuper énekhangokban és nagyon jól megírt dalokban. Persze, hogy mi hangsúlyos ezekből, az korszakonként változik. Az 50-es, 60-as és 70-es évek lánybandáinál még a tökéletes…..
Rég elmúltak azok az idők, amikor államférfiúink valódi polihisztorok voltak, és a kamerák előli elfutás helyett nem hogy csak a parlamentben, de akár természettudományokban, a bölcseletben vagy épp az irodalom terén is hallatták hangjukat. Gondoltuk eddig. De most véletlenül…..
juan74 2014.03.14 07:27:19
@rajcsányi.gellért (ergé): mi az a barna ott a nyelveden?
juan74 2014.03.14 07:39:54
@wantaan: akkor öblítse le, ahogy a Isten (talán Apollón?) vesszejét hiába szájára vevő átkozott rímfaragó.
Cureous Secrets / Titkok 2009.12.07 09:42:00
A Seventeen Seconds harmadik száma. Az albumot hallgatva az első tipikus 17 Seconds-dal. Rendkívül hangsúlyos basszusgitár, monoton, viszonylag gyors dobok, mértanilag kiszámított helyen leütött zongora és csupán effektszerű gitárjáték fémjelzi a számot. A megnyugtató hangú…..
juan74 2014.02.16 19:38:06
Ez meg mi a hétszentség??? Nem úgy volt, hogy ilyenkor zenei műsor lesz? — Még a pizza is kiesett a kezemből, amikor először megláttam a most következő klipet. Távkapcsoló akkoriban még nem volt, de szerencsére, mire összeszedtem a pepperonidarabkákat a fotel hátuljából,…..
juan74 2014.02.01 12:08:51
@V mint...: ott a pont. Amúgy legalább annyira Anne Dudley-nak is óriási szerepe volt a projektben.
Életem 4. legjobb koncertje amúgy egy Test Dept-buli volt, és egy olyan van, ami még kimaradt az életemből, hogy nyugodtan hajak meg. Ez az AON. Kár, hogy már nincsenek.
juan74 2014.02.16 18:13:51
@vitéž munkášőr: 1993. március 28. Globe Diszkó a Városligetben.

A sorrend meg úgy áll össze, hogy mindig volt egy jobb buli, ami megelőzte az addigiakat, de épp ezért csak Top4-em van - akkoriban a Test Dept került az élre. :)
Valamilyen rejtélyes oknál fogva az emberek szeretik, ha 10 pontba foglalnak nekik valamit, gondolom, már a Tízparancsolat is azért áll éppen ennyi ukázból – illetve tiltásból, mert az Úr is tudta, hogy mennyire van kalibrálva az emberi elme. Valentin-nap lévén meg már úgyis…..
A KDNP kevés nehezen megjegyezhető politikusa van. Ha megpróbáljuk felismerni mostani egyéni képviselő jelöltjeiket, akkor megértjük, hogy miért tűnt négy éve jó ötletnek még a munkahelyén is részeg Pálffy István bevonása is. Egy szürke társaságban mindig jól jön a…..
juan74 2014.01.22 13:54:16
        A dolog úgy kezdődött, hogy Pelle János újságíró beírt egy kommentet a hvg.hu-ra.          "...A szokásos szerecsen mosdatás a hvg.hu részéről. Gavrát szerencsére kirúgták (nem mondott le önként!) de szelleme tovább él. A…..
Aktuális turnéja eddigi leghosszabb – kb. háromnegyedórás – koncertjét adta az ifjú dánokból álló Iceage a Dürerben. Két évvel ezelőtti debütálásuk után a nemzetközi könnyűzenei szaksajtó hajlamos volt a punk- és/vagy rockzene megmentőiként tömjénezni a négy…..
Magyarországon is elkezdték már vetíteni az Antal Nimród által rendezett Through The Never Metallica-koncertfilmet. Összeszedtük a meghatározó és kiemelkedő koncertfilmeket: olyanokat kerestünk, amelyek rendelkeznek valamiféle narratívával vagy olyan megoldással készültek, ami…..
Jól jegyezzék meg: augusztus 23, péntek. A Totalcar Autósmozi történelmében először nyúlunk bele a sokak által vagy nagyon kedvelt, vagy éppen ellenkezőleg: nagyon utált sorozatába. Ötvös Csöpi-est lesz a csodálatos hangulatú Autósmoziban, a Fővárosi Autópiacon! View Larger…..
Ezzel a nélkülözhetetlen dalcsokorral kívánok mindenkinek jó nyaralást, elvonókúrát, nászutat, sörrekeszt, vagy amit akartok. Jómagam sem leszek egy ideig, vagy ha igen, akkor is csak elvétve.Relaxáljatok. ..
Ismét egy legendás banda következik, akik eddig még nem kaptak posztot. Az 1981-es alapítású londoni társulat (német testvérbandájához, az Einstürzende Neubautenhez hasonlóan) a kezdetekben szokatlan performaszairól, illetve arról híresült el, hogy bármi, a kezük ügyébe…..
Onlinemarketing blog Mennek...? 2013.07.09 22:13:18
A Lapcom szép csöndes kivonulása nem igazán látványos folyamat, de a kész tényként kezelt Sanoma szétszedése és eladása már látványosabb változást okozhat a hazai piacon. A valamikor kiemelten kezelt közösségi média oldalukat, a HotDogot már eladták, és a pletykák szerint…..
juan74 2013.07.10 10:45:07
@Konrad: Jogos, kis ország, kis innováció.
Nem állítom, hogy ne lettek volna folyamatosan fejlesztések, de a magyar Sanomára az innovatív jelzőt nem jutna eszembe használni. Zömében másutt már bevált modelleket próbáltak ki több-kevesebb sikerrel.
Megalázó körülmények között kellett fellépnie a Neotonnak az ígéretesnek hangzó csabai Sörfesztiválon, írja a Bors. A Neotonnak egy, a napon álló, forró sátorban kellett öltöznie, nem kaptak sem vizet, sem ventilátort, Csepregi Éva énekes pedig a kukászsákok takarásában…..
juan74 2013.06.19 10:51:49
Azt írja Kis Ervin Egon, hogy a kiadók nagy tévedésben élnek: mára nem a felület számít, hanem a tartalom. Nem felületet fogyasztunk az internet által beköszöntött világban, hanem tartalmat. Az írása alapján azt gondolhatnánk, hogy a felületet szerepét "vette át" a tartalom.…..
Motto: "A magyar–német kapcsolatoknak sajátos története van, és sajátos lélektana van." (O. V. 2012 nov. 9) Mikor már unalmas volt a rezsicsökkentés napsugara alatt, megjött a külpolitikai cirkusz.  Ugye a képlet a következő. Peer Steinbrück, Merkel kihívója a…..
A nemzeti együttműködés kulturális életünket is átszellemíti, és ettől Magyarország "szellemiekben" is egyre jobban teljesít. Ennek első szakasza — ahogyan ez a fülkén kívüli forradalmak után is szokásos — a mennyiségi (extenzív) fejlődésé: amíg korábban csak az…..