Regisztráció Blogot indítok
Adatok
holosovice

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Tagjaink, kedves Érdeklődők! Örömmel/sajnálattal tájékoztatunk mindenkit, hogy a tábor hivatalosan is megtelt. További jelentkezéseket sajnos semmilyen körülmények között sem tudunk fogadni. Figyelmetekbe ajánljuk az azonos helyszínen július 30-tól megrendezendő Ir(T)áS…..
Tisztelt Érdeklődők, kedves Barátunk!A 83. Ünnepi Könyvhét alkalmával a Fiatal Írók Szövetsége és az ImagineBudapest közösen irodalmi városnéző sétát szervezett „A poétika terei: irodalmi városnéző séta – avagy így laktatok Ti” címmel.Nagy örömünkre – és…..
A „10:23 – Nincs benne semmi!” kampány lényege ez volt: 2011. február 5-én (szombaton) 10:23-kor Budapesten, Székesfehérvárott és Szegeden homeopátiás túladagolást hajtottunk végre magunkon. Gyári homeopátiás szerből egy-egy teljes doboznyit fogyasztottak el…..
holosovice 2011.02.07 13:21:14
Sztem is legjobban az állatorvoslásban mérhető a homeopátia hatékonysága. Előre bocsátom, hogy az egész családom, nagyapám, apám állatorvosok voltak, akik kifejezetten csak a kémiában hittek. Néhány éve a kutyámon daganatok nőttek, az első néhányat eltávolították műtétileg, de mindig visszajött, a "hagyományos" állatorvosunk közölte: rák, nem tud mit tenni, maximum könnyíteni a szenvedésén. Viszont ismer egy remek kutyaspecialistát Budapesten, több rákos kutyát is meggyógyított, kicsit drága, de ugye megéri. Mi úgy gondoltuk, helyesebb lenne elaltatni, amíg igazából nem szenved, de a "kutyaspecialista" szerint szerint meg lehet menteni. Homeopátiával. Azonnal letiltotta a hagyományos kezelést (nyilván mindegy volt a ráknak, de a daganatok fekélyesedtek, azt kezeltük + fájdalomcsillapítót is adtunk a kutyának, amíg vártuk, mi lesz. A homeopátiás szerekre való áttérés és a hagyományos kezelés leállítás után 3 nappal hatalmas fekélyek jelentek meg az állaton, kb. egy hét múlva talpra se tudott állni. Közben folyamatosan jártunk a kezelésre, 18 ezer forint volt mindegyik. Jeleztük, hogy a jószág láthatóan a rosszabbul van, de ő csak biztatott tovább, hogy hatni fog a szer. Nem ragozom, rövidesen el kellett altatni. Nem gondolom, hogy a hagyományos módon meg lehetett volna menteni, de sose fogom megbocsátani magamnak azt a hülyeséget, hogy hetekig hagytam szenvedni, kizárólag azért, mert hinni akartam abban, amiről tudtam, hogy kamu.

Persze ez az egy eset semmit sem bizonyít, csak gondolom, ez az eset is be kéne kerüljön a statisztikákba, ha majd készül egyszer ilyen.
Modorosblog A vidéki Mamáéknál 2010.03.24 07:00:00
-Na jól van akkor, Gabikám. Üdvözlöm Apádékat. Mondd mëg a Ferinëk, hogy majd a hétën benézëk valamikor pár liter Ezërjóért. -Átadom, megmondom. Köszönjük szépen, viszlát. Srácok, gyertek, leszállás! Köszönjetek el a buszvezető bácsitól. Irány a Kossuth Lajos…..
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...