Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szovicc2

4 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik legundorítóbb az értelmiségiekben az, hogy még akkor is élvezetet okozunk az ingyenélő mazochistáknak, ha ütjük őket. Blogunk hiába folytat harcot ezek ellen a herék ellen, nemhogy nem kushadnak, de alkalomadtán a virgonckodástól sem riadnak vissza. Itt van például Benő,…..
szovicc2 2010.01.26 00:12:04
         A válasz giotinként súlyt le ránk:Csepel-szigetet ..
Egyenlőre titokban kell tartanunk a kilétét, de levele a beismerő bizonyíték lehet a bíróságon: Jó napot kívánok. Ezt még Mikorka Kálmánnak küldtem el eredetileg, és attól kezdve nem jelent meg poszt a szovicc.blog.hu -n. Nagyon remélem, hogy a kettő között nincs…..
Bandi beindult.. Elkezdte lőni a hülyeséget mint az eszeveszett. A szilveszteri témakörben tapogatózott.Rögtön kérdezi, hogy-Kik laknak a Víg-házaspárral szemben? illetve-Hogy nevezzük a szomorúsággal egybekötött feszítőezközt?  Természetesen válasz mindkét esetben a…..
Annyira, de annyira tudtam, hogy hiba volt beszólni a múltkor Té Rolandinhónak, és most meg is kapom érte a méltó büntetést. Vagyis kapjuk, mert szóvicctéren hiszek a kollektív bűnösség elvében. Többszörös Arany Fostalicska-díjas visszatérő ápoltunk most valószínűleg egy…..
szovicc2 2010.01.03 02:04:25
Sasvári Plastik Angelday József internetes híresembertől kaptuk 2 perccel ezelőtt ezt az ocsmányságot. Barátunk jellemző módon letagadta, hogy ő találta volna ki a ritka műfajú (rövidítésvicc X parasztvicc) alkotást, amit emberileg amúgy akár meg is lehetne érteni, hiszen: -…..
szovicc2 2010.01.03 02:03:51
kola1994: kéne csinálni egy szovicc.blog.hu 2.-t mert ez így nem állapot! (2010.01.02. 12:21) Kedves Mindenki! Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nagyon szeretem a fárasztó poénokat. A képviccekkel sem állok másképp. Amennyiben viszont ezt a két mannát egybekotyvasztjuk, abból…..