Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Let’s CRUD

0 bejegyzést írt és 337 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap este békéltetésre vállalkozott Kálmán Olga. Az ATV műsorvezetője élő adásban kérte meg Kiss Lászlót, az úszók szövetségi kapitányát, ugyan hívja már föl az Egyesült Államokban időző Hosszú Katinkát, hátha zöldágra vergődik vele. A telefon kicsengett, de nem vette föl senki. Már a közvetítési…..
Új szintre lépett a Magyar Úszó Szövetség és Hosszú Katinka vitája, a 2017-es, hazai rendezésű világbajnokságon lecserélhetik az úszónőt. „Nem tudjuk tovább tűrni a támadásokat, ezért eldöntöttük: visszavonjuk Hosszú Katinka versenyengedélyét, és mi magunk jelöljük ki, hogy ki ússzon helyette” -…..
Olyan házat mutatunk nektek, amiért nagyon sokan, nagyon sok mindenüket azonnal odaadnák. Mi legalábbis biztosan. A tihanyi dombokról emelkedik a Balaton fölé a tópart egyik legszebb, de kétségtelenül legértékesebb telke, amelyért rendkívüli árat fizetettek, de még így is akadt volna olyan, aki…..
Amikor hazaértem Amerikából, a legtöbben azt kérdezték tőlem, milyen volt? Mivel ritkán akadt két napom mesélni, ezért legtöbbször csak annyit mondtam, hogy nagy. Nagyok az autók, nagyok a városok, nagyok a kajaadagok, és ennélfogva nagyok az emberek is. A nagy érzés leginkább…..
A Honvédelmi Minisztérium és az Indafotó által meghirdetett Katonák.Hősök fotópályázat keretében április 13-án, pénteken az MH 86. Szolnoki Helikopter Bázisra látogattunk a fotózás és harcászat iránt érdeklődőkkel. Ha a képek láttán kedvet éreztek a nevezéshez,…..
Let’s CRUD 2012.04.21 13:49:28
"Kimegyek külföldre mosogatni, és királyul fogok élni!" Úgy tűnik, hazánkat is elérte a "kivándorlási láz", azaz egyre többen fontolgatják, hogy külföldön keresik boldogulásukat kis országunk helyett. Ez a folyamat amúgy nem egyedi, pl. a lengyeleknél vagy a románoknál már…..
Let’s CRUD 2012.02.29 22:16:46
@tildy:): hm ? én ?
Let’s CRUD 2012.03.01 12:23:48
@luciferko: rájöttem, te fizetett troll vagy psziho vakarcs cicával együtt.

Beleköttök olyan emberekbe akik a korrupt hazájukból kénytelenek elmenni, hogy máshol éljék az életüket.

Normális ember ilyet nem ír, ha tudja mi megy itthon.

"ha egy mérnök itthon nem tud megélni, az valóban jobb, ha külföldre megy mosogatónak."

(Nekem pl el akarták venni egy vizsgaprogramom, hogy engem nem! felvéve, de egy kis kitartott kis köcsög, mint pl te, az folytassa, mert a igaz szakmáját nem tudja, csak a jó tud fszt szopni.

A vége az lett, hogy kiraktam nekik egy website ra, had nézze a kis taknyos mit nem fog tudni megcsinálni.
Nem is sikerült neki megcsinálni, most keresnek új embert :))

Nem fogok válaszolni, akármit is írsz, mert ketten két különböző nyelven beszélünk.
Let’s CRUD 2012.03.01 12:25:44
@Let’s CRUD: - 2 a
Kérem szépen, lassan tényleg kiderül, hogy minden valóságshow-szereplő megpróbált karrierje során megélni a testéből, most éppen Aranypart Ada, a Viasat tavaly nyáron a Balatonon forgatott trashreality műsorának egyik szereplőjéről került elő egy link, amin igencsak mosolyogva villant melleket és…..
2011 nyarán történt: súlyos, itt nem részletezendő okok miatt 57 évesen közös megegyezéssel felmondtam a határozatlan idejű közalkalmazotti munkaviszonyomat, úgy, hogy nem sok reményem volt másik állásra, pedig a jelenlegi nyugdíjszabályok szerint még 6 és fél évet kellett…..
Let’s CRUD 2012.02.17 11:51:47
„Éjszakai fürdőzés, koktél, egyetem, lehet hogy ezeket a programokat a jövőben meg kell gondolniuk a pécsi egyetem jogászhallgatóinak, miután szeptembertől megszűnik az ingyenes jogászképzés” – hangzott el a Kossuth Rádió déli krónikájában. Ha nem jó a…..
Múltkor beszéltem a céges bulikról, aztán hétvégén valamelyik csatornán újra sugározták az éterbe azt a magyar filmet, amelyiket én nagyon szívesen fogadtam, aztán miután láttam jó pár évvel ezelőtt, úgy le is hordtam a faszba. A Szezon című eposzról van szó, amelyben…..
Let’s CRUD 2012.01.20 11:02:10
Lehet vak vagyok, de nem találom a főoldalon (vendeghanyas.blog.hu) az rss ikont, amivel követni lehetne az új cikkeid megjelenését.
Ne szórakozz már :)
Let’s CRUD 2012.01.20 11:56:58
@Szerda Úr: ha lesz időd, akkor lehetne finomítani rajta, mivel az egész cikk benne van az rss ben, elég lenne, csak a cím s pár sor.
Ha lesz időd.
Let’s CRUD 2012.01.20 13:22:01
Lehet, hogy a hatvanas években egy magyar gyerek számára egy Matchbox olyan volt, mint egy mai kiccsávónak a teljes wii-szett. Az is lehet, hogy hozzánk a Lego negyed század késéssel jutott el. És hozzátehetnénk, hogy nekünk, magyaroknak az átkosban csak Merkur jutott Meccano helyett,…..
hogyvolt VV5 - 1X106 2011.12.30 23:30:00
Ha valaha arra adják a fejüket, hogy blogot írnak, vacsora után soha, soha, de soha ne ragadjanak billentyűzetet. Hajni esti jótanácsai c. rovatunkat hallották. Szóval, akkor most iszom egy kávét. Nahh. Az öfitől semmi jót nem várok, mikor meghallom Lilutól - a ruhájáról még nem…..
Let’s CRUD 2012.01.05 14:40:16
@Kunigundah: az, hogy te meg a mondatot kis betűvel kezded :)
ja, és hogy legyen már minek örülnöd, te kis gramarnáci :)
Let’s CRUD 2012.01.05 15:00:33
@Kunigundah: tudom az angolból, hogy grammar, csak hogy legyen minek örülnöd, érted ?
hogyvolt VV5 - 1X66 2011.11.19 17:30:00
Hát kérem, ma újra bebizonyosodott, egy zseni vagyok. Teljesen egyedül megtanultam képernyőfotót csinálni és egyszer sem basztam közben földhöz a laptopot. A szükség nagy úr, ugye, Sigiském, hű társam az agybajban? Más csoda is történt, megemeltem a seggem és elmentem futni,…..
Szörnyű probléma emészti a társadalmat: sok nő férfi borotvát használ!Nemrég jelent meg egy kutatás a Venus-tól (ami ugyebár Gillette női termékvonala), ami szerint a nők 30%-a olyan borotvát használ, ami a szexi borosták és a szörnyű bajszok és szakállak legyalulására…..
hogyvolt VV5 - 1X65 2011.11.18 17:35:00
Hihetetlen, anyám még mindig letagadja az ismerősöknek, hogy a VV-t hogyvoltozom, hát szülő az ilyen? Nem elég, hogy mínusz három van, még ez is. Persze vannak esetek, mikor megértem őt, a legutóbbi esetre csak az a mentségem, fiatal voltam és bohó. Jó, már a Góg és Magógból…..
Let’s CRUD 2011.11.19 11:23:21
@szerivan: igazad van ebben, tudom.
Let’s CRUD 2011.11.19 13:39:03
@Vintola: Ez nagyon jó, ügyvédeket nem az igazság érdekli, hanem, hogy az adott szabályok mellett, hogy tud nyerni.

Tipikus női érvelés, se füle se farka.
Hétfő óta kapható hivatalosan is az USÁ-ban Amazon 200 dolláros androidos "csodája", amit a tervezgetés időszakában a sajtó ipad-gyilkosként, meg az androidos tabletek jövőjeként emlegetett, de a bejelentés után kiderült, hogy nem sokkal több egy nagyra nőtt…..
Let’s CRUD 2011.11.18 12:12:01
@meglivorn:

hogy lásd a különbséget, ahhoz olvasnod kéne mondjuk pár órát egy eink könyvolvasóval, akkor levennéd mit értettem vibráláson.

Ha nem lenne észre vehető a szem számára, akkor nem is fárasztaná.
hogyvolt VV5 - 1X64 2011.11.17 18:50:00
Hosszan elgondolkodtam a zöldbableves kevergetése fölött, amit egyébként egyáltalán nem kellett volna kevergetni, de elgondolkodtam. Igen, szoktam. Arra a kérdésre kerestem a választ, akarom-e, hogy bármely férfiú, aki gyengéd érzelmeket táplál irántam – aki a hátsó sorban…..
Let’s CRUD 2011.11.18 10:09:40
@beacska: az milyen már, amikor adásban az arénában, amikor shadi teljesíti a távját Attila ott rohan mellette és mondja neki, hogy kiesel mész haza - jó dúrva jelzőkkel.
Ez azért nem normális emberre vall.
Nem tudom mit gondoljak shadi ról, az biztos nem véletlen, hogy mindenki őt utálja, de a bejátszásokban én nem láttam semmi komolyat vele kapcsolatban amiért utálni lehetne.
Ja meg ott a vacsoránál amit Kinga meg nemtom ki csinált, hogy éhen kórász kunyeráljon ... egy normális férfi akinek van önérzete azért ezt nem nagyon veszi játéknak.
Let’s CRUD 2011.11.18 10:41:52
@Turambar: Hát jó, elhiszem, mondjuk a női mivoltukba Attila már 1000x lealázta őket, félek a többieknek is van legalább ennyi hibája.
Sajnos a képernyőről az jön le, hogy egyik se igazán különb a másiknál, talán Csaba, Péter, Gergő akik nem ekézik a másikat.
Orsolya hívta fel a figyelmünket az alábbi hirdetésre. Ő már két éve keres munkát és rendesen felhúzta magát rajta. "A humorérzék mentőöv az élet hullámain", de ebben a jelenlegi helyzetben ízléses ilyesmivel viccelődni? Döntsétek el Ti!     RABSZOLGÁT…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai…..
Let’s CRUD 2011.04.15 15:59:19
@handax: arra én is :)
Let’s CRUD 2011.04.15 16:01:02
@Benyeszke: te is személyeskedtél vedd már észre.csak mert kommentelsz az felment minden allól, hát ez alól csak nem.
Let’s CRUD 2011.04.15 16:03:42
@sandokan: de mi az hogy "csúnyán sír", ezt tudod milyen ember találhat ki, aki csak a külsőséget nézi és semmi belsőt, nyugi ő csak mindig kevesebbett ér majd a húspiacon - a saját nyelvén csak érti már miről beszélek.
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Let’s CRUD 2011.04.14 14:03:51
@beacska: majd megnézzük a csöcseid 5 múlva, akkor ki lesz az önbizalom hiányos :)
Let’s CRUD 2011.04.14 15:14:25
@beacska: nem érdekel hány leszel, csak ha már általánosítasz, akkor bírd a kritikát is.
Let’s CRUD 2011.04.14 15:48:23
off:
@sandokan: ugyanezt, muti 5 év múlva, oszt ott hagytam vóna ...
Mindenki tudja, mi az a lingam? Igen, igen, azaz! Fütyi, kuki, hímvessző, fasz, kéjrúd, pénisz, kopasz főhadnagy, broki, ezredes, férfiasság vagy akár bájdorong.No akkor vajon mi az a lingam masszázs?A lingam masszázsban bizony ennek a testrésznek masszázsáról van szó, beleértve a…..
A Mokka csudás interjút készített házi celebével, amiben Kiszel megpedzette, hogy bár az emberek szegényebbek lennének Magyarországon, ha nem ő nem adná ki minden évben a naptárját, úgy érzi, a csúcson kell abbahagyni. A videó minden pillanata nemzeti kincs. ..
Let’s CRUD 2011.01.12 21:06:16