Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ysdfgadsg

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meleg nyár, stresszes hétköznapok, unalmas percek. Unalmunkban sokszor és sokféleképpen tudunk elidőzni, az egyik leginkább jellemző veszély a nassolás. A XXI. század éppen hogy elindult, mindenhol gyorséttermek, éjjelnappalik, étel- ital, csak éppen bekapunk valamit. Ettől lehet, hogy még…..
ysdfgadsg 2017.08.21 12:16:00
@zanzibar:
A kettő között igen lényeges eltérés van, a másodikat inkább kihagyom..
Én Figuactiv-ot eszem, ez német, és finom. Egy kajával reggel7 órától ebédig simán kihúzom.
Irodalmi harsona A Hitler-szalonna 2017.06.21 08:54:12
Nem valami szépen csengő neve ellenére, egy roppant kellemes édesség volt. A név onnan ered, hogy II. világháború vége táján, mikor már komoly gondokat jelentett a lakosság és a hadsereg ellátása, valakinek az a zseniális ötlete támadt, hogy ezzel próbálják feldobni az étrendet. Állítólag Hitler…..
Az internet térhódításával hihetetlen módon felgyorsult a világ. Ennek „köszönhetően” a 21. század népbetegsége a stressz. Sajnos a legtöbb ember nincs tisztában azzal, hogy mi is baja. Pusztán csak rossz a kedve, feszeng, állandóan feszült és ideges. Sokan felfedezve a…..
ysdfgadsg 2017.05.30 15:27:31
Hófehér bőrrel áldott (?) meg az ég, aminek vannak bizonyos hátrányai is. Ilyen, hogy nehezen (vagy szinte alig) barnulok, és inkább égek, mintsem szint szerzek. Egy-két órányi gondatlanságból több napos szenvedés is lehet. Mivel ápoljuk a leégett bőrt, hogy ezt elkerüljük? Tippek az enyhébb…..
Egy hirtelen jött emésztési probléma egy egészséges ember életét is alaposan megkeseríti - iszonyú kellemetlen, amikor például úton vagyunk, és folyton rohannunk kell a mosdóba. Szinte lehetetlen küldetés ingyenesen használható, tiszta mellékhelyiséget találni a belvárosban, ráadásul gyorsan. Ha…..
  Nagyon sok üzenetet kapok tőletek, amire próbálok válaszolni több kevesebb sikerrel. Úgy döntöttem, hogy a blogon cikk formájában minden héten jelentkezem az aktuálisan legtöbbet kérdezett témával kapcsolatban. Ezen a héten a választásom az alapanyagokra vonatkozik. Besétáltam a konyhámba,…..
Reggel rengeteg nehézséggel kell szembenéznie az embernek: nem elég, hogy ki kellett mászni a meleg ágyból, indulni kell munkába, de még a kocsi szélvédője is lefagy. Ha a felsoroltak közül kettővel nem is lehet mit kezdeni, legalább az utóbbinál spóroljuk meg a kellemetlenséget. Ehhez nem kell más,…..
Hasogat vagy lüktet a feje? Tompa nyomást érez a tarkójában, esetleg olyan érzése van mintha kalapálnák a koponyáját? Kevesen vannak, akiket egyik sem érint a fejfájás különböző formái közül. Az alkalmanként vagy visszatérően jelentkező fejfájásnak számos kiváltó oka lehet, amelyek különböző…..
Ma reggel újra evett! Most pedig kicsit pihenget, miután Tojással, az egyik kutyával játszott, de azt hiszem, hogy a kutya túl tolakodó volt neki :) Ma mennénk vissza dokihoz, de nincs még fuvarunk. Ezért kérem jelentkezzen a szeretemacicamatblog@gmail.com emailen, ha tud valaki segíteni! 17-19 óra…..
Szeretem a cicámat! Glória éhes! 2016.02.12 19:14:49
Glória rendesen várta az esti etetést! Izgatott volt és rohangált, ahogy régen! És nem bírta kivárni, hogy odaadjam neki a kaját!..
ysdfgadsg 2016.02.13 10:04:25
Olvasod a blogot, de van olyan kérdésed, amire még nem kaptad meg a választ? Nosza, tedd fel a kérdést, és én megpróbálok válaszolni rá! Vagy kommentben, vagy akár egy teljes bejegyzésben! Kérdésre tehát fel! Üdv, Macska-fogó LEGYÉL PÁRTFOGÓ! Kérlek, ha tetszett egy cikk, vagy rendszeresen…..
Emlékszem, annak idején, amikor a tavalyi Golf-napok egyik válogató zsűritagjaként egy éjszaka alatt kellett kiválasztanom kb. 1900 autó közül azt a - ha jól emlékszem - százat, amelyek bekerülhetnek a szűkebb, kiállított keretbe, na azon az éjjelen kaptam életem legtöményebb…..
ysdfgadsg 2015.04.16 05:39:27
@Gulyás G: Pedig létezik, ferdeszeműek gyártanak villanyturbot:
www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_nkw=electric+turbocharger&_frs=1
Soha nem látott mélységekbe zuhant a blog olvasottsága, fenyegető levelek és telefonhívások tucatjait kapom naponta :) mégis folytatom, rendületlenül nyomom és nyomom az Emirates A380-as reklám postokat. És ez véletlenül sem azért van ám, mert Ali az emír és…..
ysdfgadsg 2011.09.18 16:07:09
2009. július 17-én, mikor az első bejegyzést megírtam erre a blogra csak remélni mertem, hogy lesz majd elég időm, energiám és nem utolsósorban megfelelő témáim, hogy ez a weboldal majd egyszer tényleg olyan legyen, mint amilyennek megálmodtam. Nos a mai napon egy fontos…..