Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Manita

147 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Szeretet KisKönyve már előrendelhető :)   Amikor reggel felkelsz, húzd ki magad, nézz a tükörbe, és mondd ezt: „Túl messzire eljöttem ahhoz, hogy most itt megálljak. Lehet, hogy földhöz vágott az élet, de nem ütött ki. Felkelek, mert tudom, hogy győztes vagyok…..
 A Szeretet KisKönyve már előrendelhető :))  Amikor reggel felkelsz, húzd ki magad, nézz a tükörbe, és mondd ezt: „Túl messzire eljöttem ahhoz, hogy most itt megálljak. Lehet, hogy földhöz vágott az élet, de nem ütött ki. Felkelek, mert tudom, hogy győztes vagyok…..
Kedves Olvasóm :) Én most egy 2012-es ezoterikus és üzleti naptár készítésén dolgozom, amelynek címe: 2012- A Jövő Legendáriuma                        Ebben az egyedi…..
 Kedves Olvasóm :) Én most egy 2012-es ezoterikus és üzleti naptár készítésén dolgozom, amelynek címe: 2012- A Jövő Legendáriuma   Ebben az egyedi kalendáriumban adok el hirdetési helyeket, vállalkozóknak, művészeknek, gyógyítóknak, magánembereknek –…..
Kedves Olvasóm :)Lassan de biztosan elköltözöm  :)Várlak szeretettel továbbra is, az új oldalamon: http://nevedbenasorsod.hu/Manita :)..
Kedves Olvasóm :)Költözködöm :)A bejegyzéseim itt olvashatod a továbbiakban: http://nevedbenasorsod.hu/szeretettel várlak :)  Manita ..
Nagyon izgalmas volt  :)  Teljesen természetes módon, senki sem akkor jött amikorra mondta. Az autók nem indultak, a vonatok késtek…a meleg miatt sokan el sem indultak…. Aki itt volt, az viszont jól érezte magát  :)   Voltak, szív, agy, ízületi és…..
 hősnőkblogokNagyon izgalmas volt  :)  Teljesen természetes módon, senki sem akkor jött amikorra mondta. Az autók nem indultak, a vonatok késtek…a meleg miatt sokan el sem indultak….  Aki itt volt, az viszont jól érezte magát  :)  Voltak, szív,…..
Akik biztosan itt lesznek, és várják, hogy a segítségedre legyenek-július 15.-én csütörtökön délután.Túrócziné Kati – szeretetenergiával kezelBóna Marikának a színterápiával és a ruházat színeivel kapcsolatban tehettek fel kérdéseketPetrezselyem Károlyné, Kati…..
Nevedben a Sorsod Július 2010.07.02 13:48:43
A július ebben az évben nagyon különös lehetőségekkel örvendeztet meg minket. Égen és földön, testben és lélekben változásokat generálhatunk magunknak.  Emlékeztek, ugye…hogy a 7, azaz idő száma is. Egyetlen pillanat alatt eldöntheted a változást, és egyetlen…..
Nevedben a Sorsod Áldás Hava 2010.06.30 17:54:00
Ez a hónap igazi áldást hoz a gyógyulni vágyókra !Az érzelmi rezgés egész hónapban a hetes, ami a gyógyulás, öngyógyítás száma is.Használd ki a dupla hetes napokat is a testi-lelki gyógyulásra :)A gyógyulás Istennel való megbékélés !Ebben a hónapban, lesz  10…..
        gondolat érzelem cselekedet sorsút sorsszám megjegyzés   Júli.1 3 7 1 11 :) 2 intuíció   2 3 7 2 12 3 kreativitás   3 3 7 3 13 4 munka     4 3…..
 Kedves Olvasóm !   Örömmel értesítelek, hogy 2010. július 15.én csütörtökön…..
  Kedves Olvasóm !   Örömmel értesítelek, hogy 2010. július 15.én csütörtökön…..
Elmegyünk egy numerológushoz, megkérdezi a nevünket és a születési dátumunkat, és már sorolja is, hogy mit tartogat számunkra a jövő.Ilyen egyszerű lenne? Természetesen nem.Amit megtudunk magunkról, az nem kőbe vésett tény, hanem váz, amelyre felépíthetünk egy jobb és…..
    A testi-lelki egészség alapja, a tisztaság. A rossz és a bánat elengedése, a sértettség és a gyűlölet legyőzése. A múltban élés átváltása a jelen apró örömeinek megélésére. A szeretet adása és elfogadása a legmagasabb rendű energia a világon. A…..
Kedves Anita! A számmisztika- és névmágia elemzésed megerősített abban, hogy jó helyen vagyok, jó úton haladok, és bátran használjam az intuícióimat. Nem is hagyom magam letéríteni az útról Az írás szándéka is ott van bennem, csak valami még hiányzik hozzá. De tudom, a…..
Manita 2010.06.21 10:24:32
@beva77: kedves beva77 !
elküldtem, 18.án--de most elküldöm újra---sajnos a citromailesek nehezen kapják meg a leveleimet...kérlek szólj vissza, ha holnapig nem érkezne meg :)
köszönöm Manita
A mágia (és minden fehér mágia) alapja: legyen jó neked, legyen jó a családodnak és legyen jó az egész világnak! Tehát senkinek nem árthatsz azzal, amit te kívánsz !!  Szerelmi kívánságoknál sem mondhatod, hogy XY legyen enyém örökre !!! Nem csak azért mert az…..
hősnőkblogok Nyári napforduló 2010.június 21.   2010. 06. 21.    3      6    3         sorsút szám : 12      sorsszám: 3 Gondolataidat a női kreativitás, a…..
Manita 2010.06.15 22:47:33
@Edácska:
mely titkokra gondolsz ??? :)
2010. 06. 21.    3      6    3         sorsút szám : 12      sorsszám: 3 Gondolataidat a női kreativitás, a teremtőerő használata jellemezze, érzelmeidet a harmónia és a…..
Legyen ma béke belül. Bízz abban, hogy pontosan ott vagy, ahol lenned kell. Ne feledkezz meg a végtelen lehetőségekről, amelyek a hitből születnek benned és másokban. Használd azokat, amiket adnak neked, és add tovább a szeretetet, amelyet kapsz. Légy elégedett önmagaddal, úgy…..
   Előtérben lesz a szerelem…   Igyekszem az ígért Szómágia és Névmágia kapcsolata cikkecskémet végre befejezni :)  Lesz szó a számmisztikáról… …az egészségről és a boldogságról…  Ebben a hónapban sem hagyjuk ki a…..
Mit hoz nekünk Napisten?  Lesz 5 olyan teremtő nap, amikor, kettőben kétszeresek lesznek az energiák !  Az Újhold és a Telehold is olyan rezgésű napokra esik, amikor az ég is segíti a terveink ötleteink megvalósulását és a pénzünk, gazdagságunk kikerekedését :) …..
   dátum gondolat érzelem Cselekedet Sorsút szám Sors- szám megjegyzés 06.01 3 6 1 10 1 teremtés 2.               3 6 2 11 :) 2 intuíció…..
14. Középút Az egyedül teremtésből, eljutni a szeretettel végzett sok pénzt hozó munkához- úgy, hogy közben sok igazságos döntést kell hozni és segíteni kell a gyengéknek.  A 14 egyébként a védőangyal száma is...azt jelenti, hogy ezen az úton mindig segítségünkre…..