Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kicsidio

0 bejegyzést írt és 144 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2013.10.27 09:57:42
Diesel Többen írják az elöző ítéletekben hogy nem jó terepen stb na ez nem igaz csak el kellene olvasni a kezelési leírást megtanulni mi hogy működik benne nem csak tudatlan parasztként széttaposni aztán pedig a saját tudatlanságát az autó hibájának feltüntetni. Kék…..
kicsidio 2013.10.28 08:03:40
@Gyurma73: Szia.Nem tudom sajnos.Próbálom kideríteni.
kicsidio 2013.10.28 08:04:52
@Schütii: Szia!Köszi az ötletet megtörtént.Várom a márkatársak válaszát.köszi és Üdv:DIO
Belsőség Létezik a BMW-varázs? 2013.08.16 16:17:26
Végre egy jó hír! Bizonyíték arra, hogy nincs még veszve minden. Erdélyi Dzsoni, aki annak idején éppen erre járt és beugrott egy napra, jelentkezett a nagyvilágból és őszintén örülünk neki, hiszen annak idején úgy váltunk el, hogy Minden jót! és Dzsoninak be is jött. Most…..
A helyzet sajnos az, hogy nem csak karban nem tudjuk tartani a gépeket de sokszor fel sem fogjuk, hogy megvenni a legkönnyebb. Aztán a feketeleves. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Amikor Zách Dani tényfeltáró cikkét olvastam, amiben egy félretankolt autó tulajdonosának kálváriáját mutatta be, eszembe jutott a - mára ebben a formában megszűnt - német DEA olajvállalat reklámja. De a legendás Opel-hét is megihlethetett volna, a film főszereplője ugyanis egy…..
kicsidio 2013.06.04 21:44:53
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Szia!A BOEY-t használták a 90-es évek elején rendszeresen az Opel-esek/általában Mantások/ és ebből jött szerintem a Golf rendszám is.Ez a keletnémet Mantás film amit belinkeltél aminek ha jól emlékszem a címe Manta der Film.Az ismertebb a Manta-Manta annak a végén mondja pl a csóka mikor lezuzzák a Mergát.
www.youtube.com/watch?v=p6jwXfPA2C4
kicsidio 2013.06.04 21:45:53
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Itt nézd meg a rendszámot a Mantán:)
Valahol érthető, hogy az ember egy gyönyörű ívű gyorshajtás sodró lendületét nem okvetlen akarja megtörni a szabályok követésével. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
kicsidio 2013.05.30 08:28:39
@ColT: Félreértesz.5-10 mp ha 8. vagy a sorban és 20 másodpercig zöld akkor azt jelenti, hogy nem jutottál át a zöldön és várhatsz pár percet a pirosnál.Ezt eljátsszuk mondjuk a XI-ből XVII-ig 3x. Tegyük fel elkéstem a címről és előfordult, hogy 16:01-kor közölték, hogy majd akkor holnap leszek szíves megismételni mert ugyan nagyon kell amit hozott de megyünk haza lejárt a munkaidő...Erről beszéltem.A többivel egyetértek nem szoktam senkit beletolni az árokba és ráragasztani az autóm elejét a hátsó lökhárítójára sőt utálom is.Jelzi, hogy sosem volt gyorshajtásom vagy piros lámpám.Csak azért írtam le, hogy sokszor mondjuk + üzemanyag költség,idő,energia múlik azon, hogy éppen nem oda figyelünk.Ennyi.Szép napot mindenkinek Ciao.
kicsidio 2013.05.30 08:37:09
@Szabványok: Bocsi de nem értem.Nem sebesség túllépésről van szó hanem arról, hogy sok ember tudtán kívül kárt okoz neked azzal, hogy duplán kell dolgozz.Nem írom le még egyszer olvasd el kérlek amit az előző emberkének írtam megtalálod a miértekre a választ.Nem vagyok egy ideges típus csak nem szeretek duplán dolgozni és azt az időt amit értelmetlenül a dobozban ülök inkább tölteném a családommal.Texasban pont nem jártam de voltam kint nyaralni 3 hónapot.Őszintén megmondom jó volt de nem vágyom vissza. Szép napot Ciao.
kicsidio 2013.05.30 08:42:43
@ColT: Előbb lemaradt.Nem rúgom ki magam inkább próbálok nem meg válni a kollégáimtól sem, hogy életben maradhasson a 4 személyes cégünk és ne veszítsék el az állásukat.Szép napot Ciao.
Nürnbergben az a jó, hogy bepillanthatunk kicsit más országok modellező-makettező világába. Sajnos már évek óta nem látom a japán Aoshimát kiállítani, pedig ott aztán volt minden: motorizált szusi-modell (igen, élethű szusi falatkába építettek hátrahúzós-motoros alvázat),…..
Kőbájker kollégánk, a Robogó blog gazdája Debrecenbe indult az ítéletidőben, és semmi oka nem volt az aggodalomra, hiszen az autópálya-kezelő honlapja az M3-ason nem jelzett problémát. Ilyen lenne a tökéletes állapotú autópálya? Tegnap az M3 tökéletes állapotban volt.…..
kicsidio 2013.03.17 20:27:53
@visszakettopadlogaz: Szia!Félreértesz én inkább az egymás "anyázására",és "dögölj meg inkább te" jellegű dolgokra gondolok.
Kósza politizálás nem zavar de aki csak azért irkál ide, hogy politizáljon ne tegye.Nem itt van a helye szerintem.
Inkább azt kéne leírnia, hogy hány emberen segített vagy, hogyan vette ki a részét a dolgokból.
Tudod lottó húzás után mindenki tudja a számokat:)
És ezt leírom még egyszer pártoktól függetlenül ez a véleményem.Peace
Nem, még nincs kész. Nem is megy a motor, hol élsz? Hogy kereke van-e? Dehogy, még bakon áll. Az ülések? Benne vannak, de csak a hátsók, ugyanúgy, ahogy már vagy december óta. Utoljára 2012 végén írtam a kocsiról, az több mint két hónapja volt. Mi történt közben?…..
Már én is rendszeresen olvasom Csikós reggeli hírlevelét. Mivel, ha jól értem, Kati alól lassan kirohad az autó, Zsolt megint vadászgat a hirdetési oldalakon és barátian megosztja velem a zsákmányt. Rutinos ember lévén, mindig kerül valami érdekes az asztalra, a reggeli kávém…..
Alapvetően nem sok gondom van az Avensisszel, egyetlen úgynevezett meghibásodás keserítette meg a birtoklásával töltött négy és háromnegyed évet, de ha őszinte akarok lenni, igazából az is csak amiatt lett hiba, mert megvártam. Óriási mákom van, na. Ezt nem önigazolásnak…..
Sajnos nem vagyok olyan könnyű helyzetben, mint önök, akik csak olvassák a Totalcart; én találkozom is az olyan cikkek íróival, mint ez, valamint ez, és kávézás közben könyörtelenül térítenek, győzködnek. Nem erőszakosan, hanem úgy passzív agresszív módszerrel, Göbi, neked…..
TComment Őrült vagy próféta? 2012.10.02 05:50:59
Egy Porschét vagy Ferrarit még a rendőr is felismer. Tudják, mibe tört bele a bicskájuk? Igen, egy Golfba. Mert ilyet még nem láttak. Pedig Magyarország ebben nagyhatalom. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Gyűjteményem eddigi fénypontját mutatom be nektek, legutóbb már láthattatok belőle egy részletet, méghozzá az egyik ülés formájában. Azóta kettő lett belőle és bekerült a végleges helyére - de ne szaladjunk ennyire előre. Ez az első makett, amit ilyen formában…..
TComment A zöld Merga titka 2012.07.15 10:32:00
Ha úgy vesszük, negyven éve ismerem ezt az autót. És most már az enyém. De ez még semmi, van egy ok, ami miatt végtelenül sokat jelent nekem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Mint mindenkinek, nekem is van egy hobbim. Sokan csinálják, amit én, de kevesen vannak, akik így csinálják, ahogy én. A papírmakettezés sok ember számára ismert, de amikor megmutatom, hogy én mit csinálok, az első reakció rendszerint az, hogy „ Úristen, ez olyan mintha igazi…..
kicsidio 2012.06.13 16:28:05
@Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe n.:

Szia.

Még a műanyag makettokat sem szokás tologatni:)
Annyi meló van velük, hogy senki nem tilitolizza őket.
Üdv: DIO
Sajnos nekünk (Rézmányi meg én) kimarad az idei OT-expo. Nem láthatjuk a legendás Ladákat, esélyünk sincs ott lenni a velodromon. Ez fáj, mert irtózatosan jó események, minden percét élvezni szoktam. Helyette marad a meló, húzzuk az igát. Nekünk most rossz. Annyira rossz, hogy…..
kicsidio 2012.04.30 10:05:57
@T4KK: Feldobtad a reggelemet köszi!:)
Belsőség Már csak 12 nap! 2012.04.17 11:22:00
Körülbelül 30 éves autóbuzi ön? Egyáltalán, szereti ön az autóversenyt? Egy könnyű teszttel megtudhatja. Figyelem: Diebels Alt, Klaus Ludwig, Roberto Ravaglia, Evo1, Hans Stuck, Nicola Larini, V6 Ti, Manuel Reuter, Cliff, Johnny Cecotto, Alessandro Nannini, Avus. Ha ezek a random szavak…..
kicsidio 2012.04.17 23:19:41
@Rocko-: Az már szent igaz érdekes formáció volt.
De örülök, hogy nem csak én vagyok ilyen elvetemült, hogy ismerem a zenéjüket:)
Hát ezt is megértük. Családunk mindenkori biztos tartóoszlopa, a feleségem 190-es Mercije, máshogyan mondva - az „újautónk” is megérte a félmillió kilométert. 432 ezerrel vettük 2006 márciusában, tehát mi tettük bele a gyűjtemény közel egyhatodát. Így nézett ki…..
kicsidio 2012.04.15 13:57:38
@Csikós Zsolt: Zsolt dehogynem értem azért raktam smiley-t .Ne szívd mellre.Én jót nevettem és tudom,hogy így is használják csak mivel sváb volnék odaírtam helyesen is.Hátha valakire ráragad a helyes verzió. Ennyi.További szép vasárnapot.