Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Donald R. DeCicco

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha szombat, akkor jöjjön egy újabb gasztronómiai kirándulás, méghozzá nem akárhová, hanem Ausztráliába, ahonnan Kati osztotta meg, hogy mi hiányzik neki, bónuszként kis történetekkel is fűszerezte a listát. A képek nem mindegyike kapcsolódik szorosan a poszthoz, de nagyon…..
Néha hajlamosak vagyunk abba a csapdába esni, hogy túl sokat molyolunk a túlélőzsákunkkal, a különböző felszerelések felhalmozásával, miközben elfeledkezünk arról, hogy a túlélés nem csak a megfelelő eszközökön múlik. Alapvetően három dologra van szükségünk egy…..
Donald R. DeCicco 2012.11.26 09:58:07
Eszköz nélküli edzésre ajánlanám mindenki figyelmébe ezt a könyvet:

www.amazon.com/Convict-Conditioning-Weakness-Using-Survival-Strength/dp/0938045768

Magyarul Fegyencedzés néven fut (olcsójánosok baypallel is megvehetik ;)). Előnye, hogy csak testsúllyal dolgozik, és gyakorlatilag a 0 erőnléti szintről építi fel a gyakorlatokat, így az "ááh én ehhez kevés vagyok" kifogást nyugodtan el is felejthetjük. Én egy éve kezdtem el, igaz nem prepping céllal, és azt kell mondjam, heti 2-3 edzés már kézzelfogható eredménnyel jár.
Piacra járni nagyon jó. Semmihez nem hasonlítható élmény elvegyülni benne, megmártózni a zöldségek és gyümölcsök között, a savanyúságok sokféleségében, a hentesek soráról nem is beszélve. Mindez elegyedik a lángos nehéz illatával. Régi szokásom, hogy idegen városban…..
Legalábbis a honlapjukon közzétett cikk alapján. Azért valószínű, hogy nem az USA-államra gondoltak, hanem a kaukázusi köztársaság angol nevének unortodox magyarításáról van szó, mert érdekességképpen említést tesznek (azért ez igen dicséretes, hogy a minisztériumi…..
Appleblog Remek widget bloggereknek 2011.08.11 13:09:00
Hosszú Zoltán küldte át nekem tegnap új programjának a linkjét. Az alkalmazás egy dashboard widget, méghozzá a kiváló fajtából: rászívja magát a blogod Google Analytics statisztikáira, leszedi onnan a legfontosabb adatokat, amiket aztán bármikor egyetlen másodperc alatt…..
És te kinél bankolsz? Hát én sajnos az Ersténél. Jellemző az Erste Bank mentalitására, hogy addig fontos neki az ügyfél, amíg be tudják húzni, hogy utána fejjék szakadatlan. A következő van. Ha van egy személyi hitele az embernek, akkor az hagyján, hogy körülbelül a…..
Donald R. DeCicco 2011.07.23 15:16:29
@l ember: őket én is nézegettem a múltkor, mikor ún. etikus bankot kerestem kis hazánkban, sajnos sikertelenül. Btw, ATM-es készpénzfelvétel mennyire megoldott náluk? Mennyit akasztanak le?
A Magyarországról indult kezdeményezésnek köszönhetően július 1-jétől ellenséget is be lehet jelölni a világ legnépszerűbb közösségi portálján. A lebonyolítás gyakorlatilag megegyezik a barát megjelölésével, az üzenet ugyanúgy marad, azaz: XY ellenséged szeretne lenni a…..
Donald R. DeCicco 2011.05.26 19:08:37
Közel kétmilliárdos uniós támogatásból újította fel belvárosát Nyíregyháza. Az EU-s pénzből - nyílván pályázati feltétel volt – kerékpárúttal is megajándékozta a városvezetés a lakosságot. A közgyűlés döntése alapján a beruházásra még tavaly 90 millió…..
Nagyon ritkán írok politikával kapcsolatos témákról ezen a blogon. Akkor is jobbára a netsemlegesség kapcsán. És a jövőben sem szeretnék gyakrabban. Kivétel: Bár a kormány a médiatörvény angol nyelvű magyarázatában még azt állította, hogy nem kell a blogokat regisztrálni,…..
Donald R. DeCicco 2011.01.06 19:58:59
James Cameron megjósolta, hogy egy évtized múlva már szemüveg nélkül is élvezhetőek lesznek a 3D-s filmek. Persze vannak olyan emberek, akik azonnal hülyeségként könyvelik el ezeket a gondolatokat. Most bukkantam (egyébként pár hetes hírre), hogy az Apple azonban úgy véli, hogy…..
Donald R. DeCicco 2010.12.28 21:59:02
@Donor: ahh, megelőztél, pont most akartam belinkelni.
Apám lecsúszott.  Gyerekkoromban még karácsonyra mindig a legmenőbb legót kaptam, a bátyám meg már a rendszerváltás előtt C64-en tolta a wizard of wart. A fater nem hajléktalan, de munkája nincs, a nyugdíjából tartozást fizet a mindenféle köz- és szociális műnek. A…..
Donald R. DeCicco 2010.12.11 11:37:35
@Lenoine: hát nemtom, én nem azért szoktam vért adni, mert várok érte valamit, de biztos velem van a baj :P
A karácsonyi ünnepek alatt utazni horror. Tömeg van, a repülőgépen garantáltan melléd ültetnek valakit, a csomagod nem fér el a fejed fölötti tárolóban, mert már valaki odapakolta a dutyfreeben beszerzett karácsonyi ajándékait. Hosszú a sor a check-innél, a biztonsági…..
Végképp leáldozóban a hagyományos mobiltelefonok csillaga, legalábbis ami a felhasználóknak gyártott tartalmat illeti, az Egyesült Államokban ugyanis idén augusztusban a történelem során először a használt alkalmazások számát és a böngészőforgalmat tekintve is túlsúlyba…..
Donald R. DeCicco 2010.10.05 09:16:08
tessék felrakni a google sharinget (www.googlesharing.net). nem tökéletes, de valamit azért ér.
Hát sokáig tartott, de úgy tűnik, hogy Budapest egykor szép tere végre formát ölt. Az egyik fele. Vannak persze jóvátehetetlen bűnök, sebtében felhúzott, koncepció nélküli irodaházak, de javítani mindig lehet a helyzeten. Ennek része, hogy végre díszburkolat kerül a térre,…..
Aki letöltötte, átkozza a napot, a kettővel ezelőtti generációt ugyanis rendesen két vállra fektette a legújabb operációs rendszer: az iOS 4 ipari hulladékot varázsolt az iPhone 3G-ből, láttam eleget szitkozódni, dühöngeni Ádámot ahhoz, hogy ne legyen kedvem felrakni az új…..
Körülbelül másfél évtizede láttam egy riportot a Ferihegyről. Turistákat állítottak meg az érkezési oldalon, és azt kérdezték tőlük, mit szólnak a repülőtérhez. Legtöbben elkenték a választ, tiszta, mondták, meg nincs vele semmi baj, de leginkább az a nyilatkozó sértette…..
Appleblog Jön az új AppleTV? 2010.08.15 09:32:00
Az Engadget szerint hamarosan bemutatkozhat az igazi áttörésre mindmáig képtelen AppleTV utódja. A blog úgy tudja, hogy a készüléket át is keresztelik, rövidesen iTV-nek fogják hívni, és alapvetően különbözik majd a mostani modelltől. Például nem lesz benne merevlemez, wireless…..
A Városháza udvarán tartott tegnap sajtótájékoztatót a Parking Kft., ami annyira instant volt, hogy negyedórás késéssel már csak a székek összeszedésére értem oda. Aki azt hiszi, hogy rutinos vén újságíró vagyok, aki megúszva a beszédeket csak a büfére érkezik, az téved.…..
Még most sem hiszem el, pedig igaz: sikerült beszereznünk az Apple forradalmi töltőjét. Képriport formájában foglalom össze, hogy milyen zseniálisan lehet elemeket tölteni ezzel az elképesztő eszközzel: Még most sem hiszem el, amit Jobs és Ive összehozott a cupertinói…..
Appleblog Jön a Safari AppStore-ja 2010.07.14 16:29:00
Az Apple kiküldött a fejlesztőknek egy emailt, amiben felhívja a figyelmüket a hamarosan induló Safari Extensions Galleryre. Ezt az Apple a Safari 5-tel együtt mutatta be, a lényege, hogy a felhasználók a különböző fejlesztőktől származó kiegészítőket rendezett formában,…..
Donald R. DeCicco 2010.07.15 19:44:52
w Folytassa, Cleo 2010.07.14 05:30:00
A szabadság szülőanyja, Franciaország elszánta magát, és megszülte a törvényt: a szabadság és a nők jogai nevében úgy határozott az alsóház, hogy mostantól Franciaországban a nőknek nincs joguk zacskót húzni a fejükre. Tilos az arc eltakarása úgy általában, de hát tudja…..
Ha már épp most volt az oroszok kivonulásának évfordulója, elbicikliztünk a Kunmadaras melletti szovjet katonai támaszpontra. Egy tízezres szovjet város, amit a falu határába úgy húztak fel, hogy nem került rá a térképre. 64 hangár, folyamatosan köröző MIG-ek. Innen bombázták…..