Regisztráció Blogot indítok
Adatok
heima3 (törölt)

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Sokat kellett várnunk rá, de végre megérkezett elektronikus postaládánkba Mesterházy Attila első hírlevele, amelyre már pár hete feliratkoztunk valamelyik szoci honlapon. A hírlevelet bárki igényelheti, ennek ellenére a célcsoportot valószínűleg a helyi szoccer aktivisták…..
heima3 (törölt) 2010.02.15 16:36:53
@szempontpuska: hát igen, gerinc kéne ahhoz sok embertől, hogy elismerje hogy benézett valamit, ez a nép meg nem a szembenézésről és a realizmusról híres.
Nem érkezett meg az ajánlószelvénye? Feltörték a postaládáját? Név és párt nélkül vitték el az ajánlószelvényét? Jelentsen fel! Hozzuk újra divatba a feljelentést! Bár az elmúlt századok magyar történelmében a feljelentés egyfajta nemzeti sportként erodálódott, mi…..
heima3 (törölt) 2010.02.15 15:52:58
@weisz manfréd huba: a sokadik hisztitekre, ami abból a személyes kudarcotokból ered, és ezért mindenki felelős a fidesztől a rendszerig.

én már várom hogy mikor lesznek a zemberek a felelősségek, hogy annyira mucsaiak, hogy nem érik fel az elempé zsenialitását.

btw felénk 300hufot fizet az LMP egy céduláért.
heima3 (törölt) 2010.02.15 15:54:26
@heima3: mármint a gyűjtőnek nem az állampolgárnak
heima3 (törölt) 2010.02.15 16:12:15
@weisz manfréd huba: már csaltok is?
Az Nyakó-Mesterházy-Török-trió nagyon felizgult a kampánytól, sorra tolják a viccesebbnél viccesebb szövegeket. Mesterházy szerint például Orbán nem beszélt semmiről. Ez alatt azt értette, hogy nem volt szó arról, miből és hogyan, nem volt elég konkrét. Hát, politikai…..
heima3 (törölt) 2010.02.13 16:41:07
@Iustizmord: figy, kérdeztél, válaszoltam, erre olyan szintű gyermeteg hisztit levágtál, a hihihaha OTPtől az úgyselehetmegcsinálni meg a SZÁMOKAT követelésig, hogy minimum seggnek nézlek.

Leírtam hogy hogyan működik a modell, még csak nem is a Fidesz találta ki, és ipari környezetben (tudod az olyan, ami nem lakossági, szállodától kollégiumon át a gyártelepig) működik ez a finanszírozási modell (azért ott, mert nagyfelhasználóknál éri meg a megújuló energia legjobban), konkrétan pl a Raiffeisennek erre külön üzletága és leányvállalata van. De te erre annyit bírsz reagálni hogy "számokat" meg "úgyseéri meg". Nem mellesleg linkeltem példákat beruházásokra (Angyalföld, Dunaújváros, Óbuda), tele vannak számokkal a cikkek (ezeket lelkesen ignorálod), igaz ezek egyedi projektek, egyedi finanszírozási modellekkel (nyúlnak mindenhez amihez tudnak), ezt kell rendezetté, tömegessé, ellenőrizhetővé tenni. Ez az, amire a Fidesznek két remek referenciája is van (lakossági jelzálog és diákhitel piac felépítése).

A többi hisztidhez: nem kell hülyeségeket írni, és nem fognak hülyének nézni, ilyen egyszerű.
heima3 (törölt) 2010.02.13 16:44:22
@HaKohen: nem én akarom eladni magamról a rendkívül szofisztikált, de agyatlan bölcsészt, ezt a sztorit meghagyom neked.
  A Fidesz koalíciót fog kötni a Jobbikkal - rettegnek a szocialisták meg sokan mások, vagy inkább rettegtetnek a szocialisták sokakat annak ellenére, hogy a Fidesz is számtalanszor leszögezte, hogy ilyen nem lesz, mert a két program összeegyeztethetetlen. Meg Vona Gábor sem…..
heima3 (törölt) 2010.02.13 15:15:31
@Elpet: az a szép, hogy igazából nincs is kétharmados nyomás, hiába próbál takarózni ezzel a ballib, mezei többség birtokában is olyan változások levezényelhetőek, amik érdemi változást hoznak az ország életében.
Már a cim (nincs hosszú i a gépen sorry) is terminológiai vitákat szülhet, hiszen az értelmiségi kifejezésnek több jelentése van. Van a szónak olyan jelentése is amely szerint én, jotunder, értelmiségi vagyok. Ez itt egy másik jelentés. Párezer kötet könyv és egy fél élet hiányzik nekem ahhoz a…..
heima3 (törölt) 2010.02.13 15:09:17
@jotunder: jó látni a progressziót, múltkor még csak a közgazdászoknál voltál okosabb/szebb/képzettebb, most már mindenki felett állsz. God mode on!
Bayer Zsolt a cuki Magyar Hirlapban azt irja, hogy a rabszolgakereskedők kilencven százaléka zsidó volt.  David Duke az amerikai nácik vezére szokta ezt a baromságot terjeszteni, meg a jó Louis Farrakhan a Nation of Islam-tól. Voltak zsidó rabszolgakereskedők (zsidó sorozatgyilkos…..
heima3 (törölt) 2010.02.13 15:01:58
@tanarseged ur: nekem még felhúznom sem sikerült magam, már a szalagcímeken is röhögtem egy jót, olyan igazi simonperez szintű marhaság a sztori, és szinte láttam magam előtt a reakciókat bayerdodó/kurucinfo stb-től jotunderig. Nem kellett csalódnom.
Kettős Mérce MDF: vége 2010.01.23 01:33:00
Vége. Egy hónappal ezelőtt az MDF állapota ígéretesnek tűnt, és ha megnézzük a legfrissebb közvéleménykutatási adatokat, amelyeknek a mintavétele január hó elején volt, akkor láthatjuk, hogy a népszerűsége némileg emelkedett. Aztán pár hét alatt minden romba dőlt, a párt…..
heima3 (törölt) 2010.01.24 04:46:01
@is: áruld már el pls h milyen iskola tanítja ilyen magas szinten a közgázt itthon, vagy hogy milyen könyvben lehet olvasni például erről a négyéves makrociklusról, nagyon érdekesnek találom.
heima3 (törölt) 2010.01.25 13:56:32
@Lastres: @Lastres: az hagyján, hogy esetleg egy kommentelő nem ért a dologhoz, de hogy egy magát politikusnak/politikai aktivistának képzelő egyén is kő sík a témában, az vérciki.

Az adó és járulék két külön dolog. Az adó - és különösen a személyi jövedelemadó - az általános közterhek fedezete, a járulékot meg azért fizetik/vonják, hogy később járadékot/szolgáltatást (nyugdíj, egészségügy, munkaügy) kapjon érte az ember. Nem véletlenül fizetsz utána SZJA-t, most már a munkaadói rész után is ugye. De a tb járulékodból soha nem fog épülni autópálya, iskola, akármi.

Az adójóváírás megemelésével és a kiegészítő adójóváírással az MSZP-SZDSZ kormány 2002-2003 tájékán kivonta a minimálbéreséseket a közteherviselés alól, okozva egy évi többszázmilliárdos hiányt a költségvetésben és durván rombolta ezzel az adómorált.
heima3 (törölt) 2010.02.10 16:34:51
@heima3: jellemző LMPs magatartás, ha konkrét szakmai érvek kerülnek elő, akkor jön a menekülés. csak a bullshit, az mindig megy.
  Meggyes Tamás, Esztergom fideszes polgármesterének javaslatára a város képviselőinek többsége megszavazta, hogy az áprilisi választásokig a testületi üléseken a nyíltan tárgyalt napirendi pontokban ne legyen vita, csak szavazás. Az indok: a város ügyeit ne…..
heima3 (törölt) 2010.01.25 14:11:50
@cserepj: biztos így van, a hasonlat miatt írtam csak.

a továbbiak szép bepróbálkozás, de ehhez korábban kell kelned:) először is nem az MSZP fikáról szól a bloghus életművem, hanem a libsik vérének szívásáról, és erre külön büszke vagyok:)
másodszor remélem érzed, hogy mennyire nincs egálban az, ha valakinek van egy politikai irányultsága, és e szerint kommenttel millió különböző (országos) témában, meg az, amikor valakinek egy kisvárosi polgi a célpontja, és az ellen agitál. De persze nem kell ezt figyelembe venni, el lehet dobni a jó öreg arányérzéket, lehet túlozni jól, és máris igazad lesz, és megspórolhatsz egy szembenézést. Ez utóbbi különösen érdekes, egy másodpercet nem töltöttél azzal, hogy esetleg érdemben reagálj, ellenben képes voltál végigolvasni 8 oldalnyi hülyeségemet, hogy tudd dobálózni a szarral. Iszonyat izgi és minőségi lehet az esztergomi közélet :D
Kettős Mérce 0,1% 2010.01.05 14:53:29
Egy mondat a "sok segély miatt tart itt ez az ország" állításról:"A segélyezés elenyésző részét alkotja csak a költségvetés kiadásainak: azt hinni, hogy a segélyezés miatt magasak az adók, félreértés. A rendszeres szociális segélyezésre fordított összeg az…..
heima3 (törölt) 2010.01.15 18:09:42
@calam: aha, szóval semmit nem tudsz hozzátenni, azért szép próbálkozás volt, majd legközelebb talán, de inkább javaslom a harcos antifasizmust, ahhoz pont elég aggyal rendelkezel.

"Amúgy megfigyelted, hogy nem volt még olyan, hogy ne ugyanazt mondtad volna, mint ami épp aznap a fidesz.hu-n megjelent?"

Még ha így is lenne, tilos vagy mi? De most hogy így mondod, eszembe jutott a régi szép égésetek a sárdobálón, amikor úgy kezdtetek fikázódni, hogy még az origi forrást is basztatok elolvasni. Hiába, ilyen a minőségi szakértelem, ami a családpolitikától egészen a politikai újságírásig terjed.
heima3 (törölt) 2010.01.15 19:37:20
@calam: nagyon jó megfigyelés, valóban nagy jól érzékelhető, hogy milyen az, amikor egy balfasz ezekkel a jól megfogalmazott és mélyenszántó gondolatokkal indul egy vitába:

"Ahhoz semmilyen szakma nem kell, hogy a Kínával való összehasonlítás hamis. Ha nem hiszed, nyugodtan próbáld ki. "

"mókuska, menj Kínába, nézz körül, miért hamis az összehasonlítás."

"Nézd, ált. isis dolgokat nem magyarázok el, ha nem megy a te bajod."

Még egy proftól is necces, de egy életében 0 percet dolgozott, 0 tapasztalattal, ellenben rengeteg beégéssel rendelkező balfasztól elég kínos.
heima3 (törölt) 2010.01.15 20:10:57
@calam: Magyarország egyik legnagyobb számviteli cégénél.

De mintha nem ez lenne a vita tárgya, szokásos szép terelési kisérlet.
Varga Mihály, a Fidesz alelnöke a Figyelőnek nyilatkozott a Fidesz nyugdíjrendszerrel kapcsolatos terveiről: „A Fidesznek az az álláspontja, hogy a nyugdíjakat hozzá kell igazítani a gazdaság állapotához, életképességéhez, és abból fizessük a nyugdíjat, amit erre a célra…..
heima3 (törölt) 2010.01.14 18:45:47
@Kettes: és mindez azért, mert te elképzeled h így van vagy mégis mire alapozod?
heima3 (törölt) 2010.01.14 18:49:06
@Kettes: Igen, megcsinálják. És igen, az inaktívoknak pofára esés lesz, először. Aztán lesz munkájuk és mindenki boldog lesz.
  Idén az OMV-nél tankolnak az állami szervek, legfeljebb évi 50 millió liter benzin erejéig. A döntésben az osztrák társaság által ajánlott, 2-3 forinttal kedvezőbb literenkénti ár volt a meghatározó, a kúthálózat csak 10%-os súllyal bírt a tenderben (a Molnak…..
heima3 (törölt) 2010.01.07 19:34:52
@mavo: igen, 20 éve a MOL nyer, 20 évben mindig hatalmas a hiszti :D
heima3 (törölt) 2010.01.08 08:54:00
@mavo: persze, mindezt azért mert te elképzeled.

elképzelted azt is, hogy tulajdonosok alapján kell megállapítani egy cégről, hogy hazai vagy nem, hogy egy kormányszóvivőnek csak fel kell olvasni amit elé raknak, hogy mibe van a MOL menedzsment, de most látom hogy azt is sikerült elképzelni, hogy nincs olyan hogy jogelőd. néha irigyellek, nincs így semmi para, csak elképzeled h milyen jó minden és még el is hiszed magadnak :D
 Semmi bajom Török Gáborral. Mármint sokkal kevesebb bajom van vele mint a Debreczeni-féle nettó frönci figurákkal.  (A frönci jelző jelentése lényegében az, amire most az Olvasó gondol). Kedvenc trolljaink életét megkeserítendő, ebben a posztban kizárólag a…..
heima3 (törölt) 2010.01.02 11:01:58
@jotunder: komolyan nem értelek, mi a bajod?