Regisztráció Blogot indítok
Adatok
omegaman

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki ne látna adekvát példaképet abban a feltartóztathatatlan középcsatárban, akit Európa legnagyszerűbb csapata próbál minden áron megszerezni, bejáratos a Moulin Rouge öltözőjébe, szabadidejében pedig AVH-s tiszteket pofoz le? A csatársorhoz érkezett a régi idők álomcsapatát…..
Nou San Trafford Copa del Rey 2010.01.05 20:00:00
Ideje felvenni a fonalat a Copa del Rey küzdelmeit illetően is, egyrészt mert a legjobb 16 között szerepel egy kifejezetten rangos párosítás, másrészt pedig, az Alcorcón továbbjutását követően érdemes lehet odafigyelni, a szép számban jelen lévő alsóbb osztályú csapatokra…..
omegaman 2010.01.05 23:42:50
Az átlátható kormányzás elvét hirdető Barack Obama szakított elődjei hagyományával, s nyilvánosságra hozta a Fehér Ház látogatóinak listáját. A hagyományokkal szakítva, idén este tízkor kezdődött a karácsonyi mise az Szent Péter bazilikában. Nem kisebb jelentőséggel…..
omegaman 2010.01.04 21:33:14
@_benito: most olvastam, hogy Maiconért 45 m adna a Man City, na ez már valami. Az Inter esetleg el is adná, hogy megvegye Cesc-et, bár sztem az Arsenal ennyiért nem engedné el. Maicon meg valami jobb csapatba is mehetne, mint a Man City.
2010-et írunk. A múlt század utolsó negyedében irodalmi művek és filmek, ezt az évszámot már a távoli jövőben képzelték el, hát most megérkeztünk, de mielőtt súlyosabb dolgokba gondolnánk bele, nézzük, mit hozott a La Liga első idei fordulója. Aki gondolja, képzelje azt,…..