Regisztráció Blogot indítok
Adatok
laceko

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasó!Nagyon sokmindent hallani mostanában az Anionos betétekről. Mivel nem tudtam mi az igazság, kicsit utánajártam és a következőket tudom elmondani.Az nem kérdés, hogy az egészségre gyakorolt hatásuk létezik és ezért érdemes ilyen terméket használni.A fent említett…..
Az alábbi levél nem a Zugügyvédhez érkezett, hanem egy Index cikkhez, de mindenképp megér egy posztot. A Zugügyvéd információ szerint nincs egzakt, hiteles lista arról mi számít haditechnikai és kettős felhasználású titkosszolgálati eszköznek, tehát a nyomozó hatóság…..
Amióta volt egy harcom jövedéki adó vonalon, nem zártam szívembe a hatóságot. A mostani adóemelést nem is véleményezem, esetleg túlságosan elragadtatnám magam. Az tény, hogy sikerült jól beletalálni, a jövedéki adó emelés az élet minden területére kihatással lesz.Én sem…..
laceko 2010.01.07 23:48:48
@Indy_: Ha nyaralása telik, ne is alakitsd át
:)
Gyakran érkeznek hozzám olyan beszámolók, hogy a tiszta E85-öt egyes típusok szó nélkül megeszik. Az első ilyen tapasztalatom több mint másfél éve egy régi 1,3-as Swiftel volt. Azóta a legváltozatosabb járművekről hallottam a Škoda Formantól kezdve a Mercedes E200-ig akiknek a…..
Sokszor beszéltünk már róla hogy az E85 üzemre való átállásnak számos módja van. A legegyszerűbb és evidens megoldás az eredeti komputer áthangolása, ahogy ezt gyárilag is megteszik az FFV autók esetében. A gyári értékek átírása egyes típusoknál viszonylag egyszerű…..