Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsirK20

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vb-jegyek még nincsenek, bérlet van 2012.02.17 16:34 F.KapusAKI MECCSJEGYET AKAR VENNIIRANY AZ EVENTIM.SI OTT MEGTEHETI BANKARTYAS FIZETES + POSTAKOLTSEG ELLENEBEN!!!(thx to jan8207)..
A Sport Tv kéthetenként jelentkező jégkorongmagazinja kedden este remek időpontban lesz látható a Sport1 Tv-n. A harmadik adás közvetlenül a Dab.Docler–HSC Csíkszereda Mol Liga-rangadó után, 20:30-kor kerül adásba. A játékrovatban ezúttal is egy bérletet nyerhet a…..
zsirK20 2010.11.02 13:07:51
Ahogy a Sport Tv Jégkorongmagazinjának első adását, úgy most a másodikat is van szerencsénk egészében prezentálni. Két részben tudják megnézni a keddi műsort. ..
zsirK20 2010.10.21 19:51:28
18.15-kor jelentkezik a sportadó jégkorongmagazinjának második adása. A félórás műsorban bemutatkoznak a Miskolc kanadai légiósai és a Mol Liga fiatal, 20 év alatti kapusai, akikről Dave Marlin, a válogatott és Várady Csaba, az FTC kapusedzője is beszél. A női válogatott…..
Új műsorral bővült a Sport Tv kínálata, kéthetente fél órát kapott a jégkorongsport. Az adásban a magyar hoki kapja a főszerepet. Lesz szó EBEL-ről (Ocskay Gábor és Sofron István beszél az idei év terveiről és a szezonrajtról és megmutatjuk, hogyan akasztotta ki a speciális…..
zsirK20 2010.10.05 18:50:22
@Ringleader: Köszi szépen:) Én is így hallottam.
A hat első osztályú csapat fontos kérdésekben állapodott meg kedden. A résztvevők egyetértenek a Fehérvár rájátszásbeli indulásával, de az esélykiegyenlítésnek több módját is alkalmazzák. Egyrészt gyengítik a magyar EBEL-csapatot, másrészt megteremtik saját maguk…..
Az OB I.-be 7, az OB I./B-be 4, a női bajnokságba 7 csapat adta le nevezését a pénteki határidőig. Az utánpótlás-bajnokságok minden idők legnépesebb mezőnyével zajlanak majd, a juniorokon kívül mindenütt nőtt a résztvevők száma, nem is kevéssel. 4 junior (U21), 8 ifjúsági…..
J. P. MacCallum és Peter Sevela továbbra is a Dab.Doclerért dolgozik, ez derül ki Azari Zsolt mai nyilakozatából. A klubvezető kifejtette, 15 játékosuknak van érvényes szerződése. "A csapat gerince tehát adott. A hiányzó játékosokat, ahogy eddig is tettük, saját nevelésű…..
A Sapa Fehérvár AV19 centere Finnországba utazik próbajátékra. Nagy Gergőt az SM-Liiga-résztvevő Ilves Tampere és másodosztályú farmcsapata, a LeKi hívja. A 20 éves csatár örül, de blogunknak elmondta, nem mindenáron szerződik külföldre. "Igazából a LeKi augusztus…..
Az egyre masszívabb huszonötszörös bajnokcsapatban folytatja pályafutását Peterdi Imre. A svájci A csoportos világbajnokság legeredményesebb magyar támadója vegyes szezonon van túl, a Sapa Fehérvár AV19 EBEL-csapatában kezdett, a Vasas Bp. Starsban folytatta, és első körben…..
Fantasztikus sikert ért el a magyar inline válogatott, az utolsó csoportmeccsen óriási csatában, hosszabbításban 5-4-re legyőzte a két éve világbajnoki döntőt játszó Szlovákiát. Északi szomszédunk vb-ezüstérmes csapatából többen is ott voltak a pályán ezúttal, többek…..
zsirK20 2010.07.01 01:09:50
Jégkorong Jön az NHL 11 2010.06.16 17:59:00
Június 14-én Los Angelesben elkezdődött a négynapos Electronic Entertainment Expo,  más néven az E3, a világ egyik legnagyobb videójáték-kiállítása. Természetesen jelen van az Electronic Arts is, amely bemutatta következő jégkorongos játékát, az NHL 11-et. Nagy…..
zsirK20 2010.06.16 19:49:33
@teknosmittom: mi az e-mail címed?
zsirK20 2010.06.16 20:02:28
@teknosmittom: ez msn is?
2011. április 17–23. között Magyarország rendezheti a divízió 1-es világbajnokságot. Erről péntek kora délután döntött az IIHF kongresszusa. A tornára a Papp László Budapest Sportarénában kerülhet sor, a magyar szövetség lefoglalta létesítményt. A feljutásért…..
zsirK20 2010.05.21 15:57:51
A román jégkorong-szövetség vezetői úgy döntöttek, lecserélik a hagyományos sárga színű mezt a válogatottnál, a jövőben a piros mellett fehér szerelésben játszik a csapat. Hat modellt választottak ki, ezután a szurkolókon a sor, hogy eldöntsék, melyikben szeretnék látni a…..
Vasárnap az A csoportos világbajnokság leghosszabb napja következik, hat találkozót is rendeznek. A program 12.15-kor a kiesés elleni körrel kezdődik. Az előző napi két vesztes, Olaszország és Kazahsztán egymással játszik, amelyikük kikap, jó eséllyel elbúcsúzik az elittől. A…..
Második idegenbeli meccsét is megnyerte az EHC München a német másodosztály döntőjében, így 3-0-ra nyerte a Bundesliga 2-finálét. Pat Cortina csapata 12 playoffos meccséből 11-et megnyert. A korábbi magyar szövetségi kapitány 2008 januárjában ment vissza Münchenbe, az elvárás…..
A vb-helyezéssel és a megszerzett pontszámmal elégedett vagyok, az első három hely valamelyikére vártam a csapatot. Hogy nem jutottunk fel, az sajnos reális. Ez a szlovén válogatott jobb, mint a miénk, és ez nem most derült ki, ezt eddig is tudtuk. Ocskay Gábor fehérvári klubvezér…..
Véget értek a világbajnokságok, kiderült, válogatottjaink milyen csoportokba kerülnek a 2011-es tornákon. Mindhárom korosztályban ezüstérmet szereztünk, ezért csak egy erősebb csoportellenfelünk lesz, amelyek eggyel fentebbről érkeznel. Persze ez egyáltalán nem ilyen egyszerű.…..
Szlovénia megérdemelten jutott fel az A csoportba, a döntő mérkőzésen sokkal jobban játszott, mint a magyar válogatott. A második harmadban messze-messze fölénk nőttek, és bár akkor még csak egy góllal mentek el, látszott, hogy nagyon nehéz lesz újítanunk. Nem is sikerült,…..
Szlovénia nagy arányú győzelmet hozó, de egyáltalán nem hibamentes mérkőzésen verte 8-3-ra Dél-Koreát a negyedik fordulóban. A mérkőzés után nyilatkozó szlovénok többsége már elsősorban a pénteki döntő felől közelített a szerdai teljesítményhez, és természetesen a…..
A magyar válogatott remek támadójáról műanyag bábuk készültek, Vas János az első, akit ilyen fiatalon megszobortak a szapporói hősök közül. Hajtás alatt kiderül, szinte jobban néz ki, mint a fejlécünkben látható figura. Történetünk során először nyereményjátékot…..
zsirK20 2010.04.17 12:43:35
8-0
Három fővel szűkítette a szakmai vezetés a divízió 1-es világbajnokságra készülő hokisok névsorát, összeállt a Ljubljanába utazók listája. A három kimaradó között első ránézésre meglepő nevek is vannak: kikerült a keretből Budai Krisztián, a Ferencváros kapusa,…..
zsirK20 2010.04.14 20:21:00
Április 1-jén Székesfehérváron kezdi a közvetlen vb-felkészülést felnőttválogatottunk. A háromnapos program után húsvéti szünet következik, majd 6-ától a káposztásmegyeri Icecenterbe költözik a csapat. Ted Sator szövetségi kapitány 34 játékossal kívánja megkezdeni a…..
Jégkorong Vienna-Fehérvár 6-5 2010.03.02 22:04:00
Őrült mérkőzést játszott kedd este a Vienna Capitals és a SAPA Fehérvár AV19. Állta edzője szavát a fehérvári alakulat, és igyekezett elrontani a bécsiek ünnepét. A házigazdák szereztek vezetést az első harmadban, a sok Volán emberhátrány ellenére történetesen egyenlő…..