Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zakuroo

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
mostanában úgyis olyan népszerűek ezek a tippjátékok, gondoltam én is indítok egyet, a témája pedig értelemszerűen az efott, hiszen a következő héten kezdődő fesztiválon gyakorlatilag a teljes szakosztály részt vesz. így aztán felteszek néhány kérdést, mely előrevetíti a…..
Múltkor megint elég furcsát álmodtam. Valahol voltam, amikor megpillantottam egy dombról lefele jövet egyik barátnőmet, Ritát. Rita nagyban integetett és rábeszélt arra, hogy várjam meg a többiekkel együtt az éppen most szabaduló Hiroshimát, hiszen az egész világ őt ünnepli. A…..
Álmomban azt álmodtam, amit Pirsz is korábban. Persze nem Rémálom az elm utcában-beli dologról van szó, mert korábban mesélte már az álmát, nem egy napon történt. A sztori csak annyi, hogy Ádám miatt lekéstük a Félszigetről hazafelé tartó vonatot, mindenki tökre ideges volt,…..
A blog megjelenése óta most emlékszem másodszor az álmaimra, szóval kihasználom a lehetőséget és gyorsan leírom, ami még rémlik. Az álmom kezdetén asszem Érden voltunk és a gimim elől elraboltak minket. Azt, hogy pontosan miért, nem tudom. Annyi biztos, hogy finoman szólva…..
Hát elég zavaros álmom volt, de legalább valamire emlékszem belőle. Zombiriadó volt Pécsett. A kórt egy nagyon undorító, kb. a világ legrondább szarvasbékárájára emlékeztető pók terjesztette, aminek mérete és formája megegyezett egy szarvasbékáéval, de fehér volt, meg…..
Dexterelmélkedések egykéthá 2010.03.02 21:04:00
Nos, mostmár záporozhatnak a kommentek:) ..