Regisztráció Blogot indítok
Adatok
borpunk

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szervezők tájékoztatása szerint a Szalay Dakar Team és a Palik Racing Team a mai nap folyamán jelezte, hogy nem kívánnak élni a felajánlott lehetőséggel és a Dakar helyett nem indulank a Budapest-Bamako-ralin, viszont több szlovák csapat is szívesen átigazolnána a magyar futamra.…..
borpunk 2008.01.06 17:38:12
Nem értem a bamako fanokat, miért keverik a dolgokat össze. Szerintetek miért nem látunk olimpikonokat falusi versenyeken indulni? Ők akkor most bunkók? Vagy úgy gondoljátok ha már ecsettel össze tudtok kenni egy vásznat akkor azt egyből mondjuk Munkácsy képei mellé kellene kiállítani? Ne keverjük már a ligákat. És ne példálózzon senki itt a pénzzel. Biztos sokkal többet költenek Palikék, Szalayék és a többi dakaros de ugye senki nem gondolja, hogy egy bamako túrás költségvetését egy akár közepes színvonalon élő magyar ki tudná gazdálkodni... Persze nem a dácsiáról és egyéb "poén" járművekről beszélek. Akad ott bőven sokmilliós terepjáró is, a bkv szánalmas jópofizásáról meg ne is beszéljünk. Szóval kedves pénzmegszálottak halkuljanak le szépen. A bamakó is elérhetetlen úri huncutság az ország 80-90 százalékának.
A szponzorszerződések tényleg szigorú dolgok, és főleg nem tudhatjátok mik szerepelnek bennük. Az meg, hogy itt osztjátok az észt arról, hogy mit kellene kibírni a dakaros versenyautóknak, az egyszerűen szánalmas. Egy napi etap után nagyobb értékű cuccot cserélnek a gyári csapatoknál mint amit a ti autótok ér. Ezen kívül nem is ezen múlik a bamakos részvétel.
Nem akartak ezen részt venni. És? Akkor mi van? Most akkor ki is sír mint egy ovodás? Jól jött volna kis ingyenreklám gondolom.
Azt se felejtse el senki, hogy Szalay, Palik, Kiss mind a dakar élvonalbeli verszenyzői, ha tetszik ez valakinek, ha nem.
Mindenféle kínlódások után elérkezett a nagy pillanat, amikor kihirdethetjük kétfordulós szavazásunk eredményét. Történt, ami történt, a győzteseket akkor is illő megsüvegelni. Elöljáróban még elmondjuk, hogy az első körben 450-500-an szavaztak – pontosan hányan,…..