Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Magam_a_Mondomét!

0 bejegyzést írt és 402 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Mi a fasz közöm van a Digi kft. és egy harmadik fél közötti követeléshez/szerződéses jogviszonyhoz?" - szakad ki olvasónkból a kendőzetlen wtf, és joggal. Teljesen érthetetlen és valószerűtlen történet következik, meglepő végkifejlettel.  Hello Hilda! A posztolót már az elejétől lehet, elsőzni…..
Magam_a_Mondomét! 2017.05.23 19:19:12
Az alábbi sztori legjóindulatúbb olvasata is az, hogy az óbudai Auchan képtelen megoldani azt a kereskedelemben alapvető elvárást, hogy a termékek ára helyesen szerepeljen a polcon és a pénztárgépben. Ez egy napi szinten jelentős forgalmat bonyolító hipermarket esetében se nem túl hízelgő, se nem…..
A posztba betettem szegény Homár-olvasónk levelét is, de valójában teljesen elég lett volna a fenti kép a webshopon még csodálatos és meggyőző Slimming belt fogyasztó öv helyett a korcs kis szürke gumiszorítót postázó XLO.hu oldalának linkjével. Kedves Homár! Őszintén megmondom, nem tudom hova…..
Magam_a_Mondomét! 2017.03.13 15:27:08
Rájár a rúd az Erstére mostanában, de az alábbi abszurdba hajló sztori a citibankos átállás nélkül jött össze nekik.  Kedves Homár, Történetem 2017.01.17-én kezdődik, amikor is belátogattam egy Erste bankfiókba, egy új pin kódot igényelni a bankkártyámhoz (sajnos elfelejtettem a kódom). Az…..
Fantasztikus újítással örvendeztette meg gyerekes és időmilliomos vevőit a Spar: bevezette a péksütik fajtánkénti önkiszolgáló vonalkódolását. A forradalmi változtatásnak vannak ugyan vesztesei (információink szerint ugyanezzel az intézkedéssel sikerült ugyanis a pénztárosokat az őrületbe, a nem…..
Magam_a_Mondomét! 2017.02.15 16:45:59
"Az, hogy egy cég / Ön NEM képes IDŐBEN kifizetni nyomorult 3 000 Ft-ot, ne haragudjon, de ez ÖNT MINŐSÍTI, NEM MINKET!" - ahogy ez az egész levelezés meg a 3 in 1 Hosting Bt. képviselőjét és a céget, méghozzá még a Homáron is rég látott markáns módon. Hello, Bemásolom a mai levelezésemet a 3 in…..
Elégedetlenkedők, panaszosok, felháborodott utasok mindig lesznek, az esetek kivizsgálása meg nyilván időbe telik. De vajon miért nem jut el a BKK addig, hogy legalább egy Kedves utasunk! Megkaptuk. Igyekszünk. Türelmet. Puszi BKK típusú reagálással érdemes lenne kicsit…..
Szilvi két céget kutyáz egyszerre, de igazából csak a Unionra kéne haragudnia szerintem, hiszen az Euronics-szal a szervizkört már rég lefutotta. De, hogy a törött képernyője és a teljes körű biztosítása miért nem hatja meg a biztosítót, az rejtély. Vigyázat az Euronics…..
Tegnapi fecniposztunkkal kapcsolatban az alábbi kérdésekkel kerestem meg az illetékes éttermet:- Miért használják ezt nyugta-szerűséget, miért nem a szabályos nyugtát viszik ki egyből?- Mióta használják ezt a rendszert? - A vendégek mennyire szokták észrevenni, hogy ez nem egy…..
Magam_a_Mondomét! 2015.03.13 13:56:04
Ebben a bejegyzésben álhír és egyéb, nem éppen megbízható portálokat gyűjtöttem össze, ahonnan nagyon gyakran indulnak el különböző átverések, hoaxok, vagy akár összeesküvés-elméletek, vagy egyszerűen csak érdemes kétkedve, erős szkepticizmussal kezelni az oldalon…..
Magam_a_Mondomét! 2014.11.07 08:59:01
Mai extrém hosszúságú posztunk szerzője Melinda, aki delux kategóriás tudatos fogyasztó. Beleáll a kihívásba, nem hagyja abba az olvasást a BUBOR és a magatartási kódex kifejezések felbukkanásakor, csípőből gyárt grafikont és egyáltalán: utánanéz, kimásol, hivatkozik,…..
Magam_a_Mondomét! 2014.09.25 15:54:16
Nem, nem Spar-tejfölt! Hanem a e-matricát. (És nem is én, hanem gborz, de ez részletkérdés.) Pedig milyen jól indul minden. Levélírónk még remekül tolerálja a kényelmi díj kifejezést is, pedig bennem már attól kicsit mindig meghal valami a józan észből és a reményből, de…..
Magam_a_Mondomét! 2014.09.02 09:49:03
Megfejtés: a H6-os héven az utazás díja két megálló között, csak ellentétes irányban. Naiv utas nem tudta meggyőzni az ellenőrkommandót, hogy odafele a járművön vette a jegyét, illetve ez nem izgatta őket: Szigetszentmiklóson élek, Budapesten dolgozok. A munkába járást…..
Naiv ügyfél kitartó csapatának 20 perc alatt sikerült buszvezetőt intéznie este 11-kor a fehérvári buszvégállomáson, mert a járművük ugyan bent állt, sofőr nem járt hozzá: Élménydús volt a tegnapi nap. Egy amúgy kellemesen eltöltött nap után jött az est negatív…..
Magam_a_Mondomét! 2013.09.10 18:01:25
Naiv ügyfélnek étel és italfogyasztás után sem voltak hajlandóak egy pohár vizet adni a Gastland Bisztróban a Széll Kálmán téren: Barátnőmmel betértünk a minap a Széll Kálmán téren nemrég nyílt all-you-can-eat étterembe. Rendesen fogyasztottunk, italt is rendeltünk…..
Magam_a_Mondomét! 2013.08.10 22:16:28
A tegnapi joghurtügyi bejegyzésre érkezett a Danone reakciója. Szerintük a vásárlók pontos tájékoztatása érdekében került rá a felirat: Érdeklődéssel olvastuk az Activiával foglalkozó írását. Ahogyan a bejegyzésében Ön azt pontosan említette, az új Activia Stevia…..
Naiv ügyfél a Cinken! Szemmel verte a nyugati Sparban naiv ügyfelet a biztonsági őr, amikor a polcra kitett szakácskönyvből nézegette ki a vacsorához valókat: Sokkot kaptam. Állok egy polc előtt a Sparban (úgy hogy másokat véletlenül se zavarjak), lapozgatom a Goodfoodot,…..
Naiv ügyfél megrészegült, hogy szó nélkül cserélték gyermeke egy hónap alatt kilyukadt sportcipőjét a Hervis Árkádban. További termékeket vásároltak volna, ha nem lép közbe a biztonsági őr, hogy felgyorsítsa a folyamatot: Egy a fiamnak 12.000.- Ft-ért vásárolt…..
Magam_a_Mondomét! 2013.06.25 15:22:44
Múlt héten többen megtapasztalhatták, milyen, amikor az árvíz miatt kikapcsolják az áramot. Bélánál azonban víz nélkül is kilőtték értesítés nélkül, egy nevetséges összeg miatt: Szerintetek normális dolog, hogy az ELMŰ mindössze kb. másfél havi számlatartozás miatt,…..
Péterék belefutottak egy csapatba, akik 7000 forintért adnak ki nemlétező címeket, miután kamu hirdetésekkel becsalják az "irodába" az áldozatokat: Párommal új albérletet keresünk a XI. kerületben. Minden nap nézzük szinte az összes ingatlanközvetítő portált, de sajnos…..
Tavaly konkrét térképrészlettel támadtak be weboldalakat, hogy évekkel korábban állítólagosan lelopott képeket fizessenek meg (bár azért alkudni lehetett). Úgy látszik volt ember, aki fizetett a Huber Maps Kft-nek bemondásra, mert idén már csak a számlát küldik, hátha valaki…..
Tamás ősrégi T-Home-os műholdvevője helyett szeretett volna egy digitálisabbat, de csak a HD-csomag előfizetése mellé lennének hajlandók adni: Azért írok nektek, mert T-home Sat-Tv előfizetésem van. Nemrégiben vettem egy smart tv-t, én naiv azt hittem innentől jön majd HD…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
"Tegnap este még épp jót mosolyogtunk azon, hogy az új rikkancs szobrot a Hild téren egyesek biciklitárolónak használják, ma reggel pedig, ahogy jöttem a munkába azt látom, hogy hűlt helye a szobornak. Van valami információtok erről?" - írta Fruzsi nevű kedves olvasónk. Tudjátok…..
Magam_a_Mondomét! 2012.10.17 12:54:10
@Snappy Ogre:
"Rogán sajtóreferense, Puka Zsófia " - ilyen névvel nem gáááááz ?
Nehéz naprakésznek lenni magyar törvényekből, így a Homár csak tippeli, hogy a cigarettásdobozokon bevezetett hullákat az alkohollobbin is átverték. Vagy az Intersparban már tudnak valamit, ahol mosolygós, virágmintás-gumicsizmás csontváz üdül hordók és Tokaji aszús palackok…..
Magam_a_Mondomét! 2012.10.09 12:42:55