Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ferenczy Kriszta

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Február végén értesülhettünk arról, hogy Orbán Viktor miniszterelnökünk évértékelő beszédében példaképként hozta fel a három gyermeket nevelő Lubics Szilvia ultrafutó fogorvosnőt, aki tavaly megdöntötte a Spartathlon női pályacsúcsát. A cikkre természetesen jöttek…..
Nem jelentkeztem jó ideje, mert magam is alig akartam elhinni, ami történik velem, és féltem, hogyha leírom, akkor elillan a csoda.  Hétfőn még egy katasztrofális napot éltem át, egész nap enni akartam és ettem is, na meg hánytam is. Ingerült voltam, feszült és türelmetlen…..
Ferenczy Kriszta 2015.01.24 22:57:45
Van nekem ez a szíves gondom… páran biztosan tudnak róla. Körülbelül arról van szó, hogy az egekben a pulzusom már december óta. A franc se gondolta, hogy pont anyám oldja meg a problémát. Tudom, az anyák ezért vannak. Vagy azért hogy a keserűből édes…..
Ferenczy Kriszta 2014.05.22 00:21:38
Ha valaki néhány évvel ezelőtt az mondja nekem, hogy maratoni távot edzésként fogok futni, tuti elküldöm az elmeosztályra. Ezután a hétvége után viszont lehet, hogy nekem kell majd egy beutalót kérnem? A múlt heti jól (köszi Ancsur a bíztatást) sikerült hosszú futások után…..
A címadó félmondat Molnár Tamás szájából hangzott el edzés előtt. Szerintem bemelegedett! :) Lassan gyűlt a csapat tegnap. Csabi sem volt éppen jókedvű, mert legutóbb 6-an voltunk, ami nagyon kevés. Tegnap 15-öt mutatott a számláló edzés előtt 10 perccel és arról…..
Ferenczy Kriszta 2013.09.10 23:51:55
Jópár hónapja beneveztem a Suhanj!6-ra (6 órás éjszakai jótékonysági futóverseny). Akkor még nem tudhattam, hogy nemcsak az éjszakai futás nem lesz ismeretlen számomra, hanem egy hatóráson is túl leszek már, mire elérkezik a rajt ideje, augusztus 10-e éjfél. Az éjszakai…..
Zöld-Ház programmal feltettünk a háztetöre egy 24 vakumcsoves napkollektort, 150l melegvizes bojlerrel. Itt a reklám helye: a nagyváradi Profi Solar cég szerelte fel nekünk. Napsuteses napon kb 30 fokrol 80 fokra melegit fel 150 liter vizet. Nagyon bevált. Olyan forró vizünk van, hogy…..
Ferenczy Kriszta 2012.08.10 22:40:39
A teoretikus "Ugyan mit veszítettünk a Malév csődjével, amikor itt vannak helyettük a jófajta fapados járatok, amik még olcsóbbak is?" kérdésre érkezett meg a válasz. Tamás levele nyomán a Homár megdöbbenve tapasztalta, hogy tényleg létezik ilyen, itt Európában, hogy fizető…..
Ferenczy Kriszta 2012.04.18 20:05:02
@Mr. Jerkow: Én is mentem velük Nottinghamba 1000 HUF-ért, mindennel együtt kb 2 éve.
A hideg szél annyira lehütötte a házat szombaton, amikor a kicsik 12. ik szülinapját tartottuk, hogy be kellet gyújtsunk a kandallóba. Igy legalább hangulatosabb volt minden. Nem gondoltuk volna, hogy ennyire sokat számit a kandalló melege. ..
Ferenczy Kriszta 2012.02.08 19:47:21
Felteszem a ket gyerekszoba kepeit, mert Petike mar nagyon kivancsi ra. Dori szobaja napsugar sarga lett. Nagyon szep.  Peti szobaja egy szurkes barna hallvany szin. Kellemes ez a szin is. Remelem ha haza jonn Peti neki is tetszeni fog. Itt vannak a kepek. ..
Egy könyvespolc segiségével kis dolgozószobát választottunk le a nappaliból. Végre kipakolhatjuk a könyveket a dobozokból ... (3 x hurrá). Igaz, hogy kisebb lett ezáltal a nappali, de erröl a szobáról álmodot Pepe... Vágyot egy saját kuckóra, ahol nem kell mindig rendet…..
 Két hét szabadság alatt sikerült a földszinten hidegburkolni a konyhát, a kamrát és a kis fürdőszobát. Most javában folyik a festés... Egyelöre a konyha, a kamra és a fürdőt sikerült fehérre kifesteni, most majd következnek a szinesebb részek: a living, az ebédlő. ..
Ferenczy Kriszta 2010.08.30 19:46:10
Lassan mindenhol kinőtt a fű. Csak a jó idő hiányzik hogy kinnt tudjunk többet lenni a teraszon. Elkezdenénk a benti munkálatokat is. Jó lenne még a nyáron haladni a földszintel. Glettelni kellene, festeni, hidegburkolni a kisfürdőben, konyhában és a kamrában, stb...Van mit…..
Ferenczy Kriszta 2010.08.29 07:42:56
Szeretnénk egy kicsit szépitgetni a kertet a terasz elött. Akadt segitség: Dóri és Peti szivesen segitettek, mindent kiprobáltak. Még csak most fog következni a fümag elvetése... De már kivirágzott az elsö kis orgonánk. Nagy öröm volt látni, hogy egy frissen ültettet ágacska…..
Ferenczy Kriszta 2010.05.19 23:03:04
BrikóFilm Néha itthon 2009.12.06 09:58:00
Ismét eltelt két hét, amiben az volt a változás, hogy néha, a kezelések közötti napokon, hazajöhetett Lilu.Itthon is maximális higéniára kell törekedjünk, bevásároltunk fertőtlenítőszerekből amennyit csak tudtunk. Nagyon örül az itthonlétnek, egyedül a visszamenetellel…..