Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Taurus SMS

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyugdíjasok mindig az aktuális kormány legkedvesebb barátja: a nyugdíjat az állam adja, és 3 millió szavazó az 3 millió szavazó, a másik 5 millióval pedig csak a gondok-problémák voltak.Tegnap az Index közölte, hogy a kormány tervezi a 13. havi nyugdíj visszaállítását, már…..
Előző posztunkban az olvasóink körében végzett kutatás elsődleges eredményeit publikáltuk, most a preferenciák alakulásának izgalmasabb aspektusaival folytatjuk. Emlékeztetőül: a felmérés semmilyen szempontból nem reprezentatív a teljes népességre nézve, az adatfelvétel…..
Valószínűleg a világ legolcsóbb tóparti nyaralóját vehetnénk meg az orosz Karacsáj-tó partján, ahol egy óra alatt begyűjthetjük a halálos dózist radioaktív sugárzásból. A tó partján, közel a kazahsztáni határhoz, épült fel Oroszország legnagyobb és legveszélyesebb…..
Taurus SMS 2012.10.10 15:59:02
@Macropus Rufus: A két nagyhatalom gyerkes marhaságaira:

A franciák a Muroroa atollon 147 atomrobbantást hajtottak végre 74 és 96 között. Ezen kívül Algériában is robbantottak - ki tudja mennyit. Aztán ott van Nagy-Britannia, India, Pakisztán, Észak-Korea és nem utolsó sorban Izrael. Utóbbiról persze igen keveset tudunk.
Elsőre talán nehéz megtalálni a párhuzamot, azonban ha megnézzük, mit mondanak a XX. század magyar történelmének olyan fontos eseményeiről, mint az Őszirózsás vagy az 56-os forradalom, egyből világos lesz. Biszku horthysta ellenforradalomnak tartja 56-ot, a jobbikos Hegedűs Tamás…..
Taurus SMS 2010.11.11 18:39:10
@dugovics titusz: Három dolgot tudok elképzelni:
1. Az 1987-es, nyolcadik osztályos törikönyved volt a szairodalom
2. Ezt diktálták neked a Jókai utcában - gondolva a jövő keddi Jobbik tüntetésre, amely a Károlyi szobor előtt lesz. (talán le is döntik végre)
3. Te sem gondolod komolyan ezeket a nyilvánvaló baromságokat, csak gondoltad, hogy írsz egy ilyen gagyi posztot, hátradőlsz, és kéjelegsz abban, hogy 3 percenként hozzászól valaki. (és nem utolsó sorban elküldöd az összes haverodnak az index mentett képernyőt, hogy milyen fasza gyerek vagy amiért ilyen olvasott lett a posztod)
w Dolgozz, hélóta! 2010.05.07 06:27:00
Megbűnhődte már e nép a múúltat s jövehendőőőt! Most szopjanak egy kicsit a görögök. Nekünk arra kell figyelnünk, hogy csendben és fürgén elpakoljuk a nagyszobából a buli maradványait, mielőtt a szülők hazaérnek.    A görögök ugyanis tényleg orbitális…..
Bár régóta ígérjük, hogy lesz ilyen is - mégis ez az első sörbeszámolónk. Nem akarunk persze az erre szakosodott, tematikus blogokkal versenyezni - de úgy érezzük, tudunk újat mondani a sörmárkák terén. Magyarországon ma méltánytalanul periférikus helyet foglalnak el a piacon…..
Míg a múlt héten egymásnak esett az RTL Klub és a TV2 azon, hogy ki nyerte a vasárnap estét, a Frizbi második adásáról nincs mit vitatkozni, Hajdú műsora fel sem került a 18-49 évesek TOP50-es listájára. Úgy látszik, hogy másodjára nem adtak esélyt a nézők Hajdú Péter TV2-s…..
Paranoid Android Van-e diplomám? 2010.02.10 12:39:14
   Ha olvasom, hogy valamelyik közéleti csávóról vagy nőciről kiderült, hogy nincs diplomája, kettő se, érettségije se, sőt a szakmunkás-bizonyítványát is a Stencer Matild Virágkötő Szakiskolában szerezte, mely intézmény tudvalevőleg csak valamelyik vicces kedvű…..
  Az előkészítő manőverek után ma megnyílt a kampány hagyományosan legvéresebb terepe, a nyugdíjasfront. A 2002-ben és 2006-ban megszokott felállás szerint az MSZP és a Fidesz teljes erőbedobással küzd az idősek kegyeiért, akik aztán elmennek s (nagyrészt) leszavaznak…..