Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bknakker

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Lydia Lunch, one of the leading figures of the New York No Wave scene is back in Budapest with her Big Sexy Noise. Last year Lydia Lunch performed on the A38 Ship with her reminiscent project Retrovirus, now she is backed by the Gallon Drunk's frontman James Johnston and the drummer Ian White.…..
A Kerekes Band elkészítette nyári slágere videoklipjét azoknak, akik szeretik a pálinkát, a nőket, és a meztelen férfi felsőtesteket. A Mastodon új videójában csúnyán pórul jár egy telhetetlen drogos, a Kvelertak kegyetlen vérfürdőt rendez erős idegzetűeknek, Björk klipjén…..
bknakker 2011.09.26 00:50:20
Hétfő este az A38-on ismét egy zseni koncertnek lehetett szem és fültanúja az a maroknyi ember, aki nem volt rest a jeges szél ellenére sem hajóra szállni. Én nem tudom, hogy tényleg ennyire beragadt-e a Pannon Puma (tény, hogy irreálisan drágák a jegyek) vagy manapság már…..
Korrektorblog Kornertörvény 2010.05.18 09:53:00
From: olvasó To: Index Fw: Staff Kedves Indexem! Kicsit elcsépelt a mondanivalóm*: Ezt: "Az úgynevezett három csapás..."** stb. pl. ti elkezdhetnétek következetesen "három dobás"-nak nevezni. Nem is elsősorban az eredete miatt, hanem azért, mert úgy lenne neki…..
bdk blog archívum Dalí Kijevben 2009.07.24 13:07:00
Mint azt számos ukrán portál hírül adta, októberben nagyszabású kiállítást rendeznek a kijevi Ukrán házban. Salvador Dalí nevével hirdetik a "Nagy antikvár szalon 2009" című vernisszázst, amelyen a katalán mester művei mellett  Georges Braque képeit és Roden…..
bknakker 2009.07.24 18:19:49
Már csak egy social feed kell bele, és kész is a Facebook rivális. (Webisztán, 2009. 01. 20.) Új funkcióval bővült az elmúlt napokban a Friend Connect. A "social bar" segítségével a blogokon láthatóvá válik az adott közösség aktivitása. A Facebook "news…..