Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vicuska28

243 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    A thaiföldiek olyannyira szívükbe zárták a Linping nevű óriáspandát, hogy egy bizonyos "Panda csatornán" a nap 24 órájában élőben figyelhetik annak minden mozdulatát. A kis Linping Thaiföld északi részén, Chiang Mai állatkertjében született…..
    Nem tudni, hogy a képen látható róka tényleg éhes-e, vagy csak az ablakmosót utánozza, kommentállták a felvételt szemlélgető emberek, melyen az állat élvezettel nyalogatja a befagyott üveget. Ez a rövid videó, melyet Oroszországban vettek fel, és az…..
Egy kínai befogadott egy félkezű, és féllábú majmot, aki azóta folyamatosan öli a tyúkjait. A majom azonnal családtag lett. Amikor Li Chun Menghai falucskában (Yunnan tartomány) rátalált a sérült állatra, eldöntötte, hogy segít neki felépülni. A majom gyakran részt vett az…..
Kínában egy kutya megcáfolta a macskákkal való viszálykodásról szóló történeteket. A kínai Li Dajie pont akkor vitt haza egy kiscicát, amikor a kutyája szült. Li azt mondja, hogy a cicának anyai szeretetre volt szüksége, a kutya pedig anya akart lenni. "A macska, és a…..
Úgy tartják, hogy a hollywoodi Chihuahua hisztéria 1997-ben kezdődött, a Taco Bell reklámból jól ismert "Yo Quiero Taco Bell" szlogennel. Négy évvel később Bruiser, a kis chihuahua a Doktor szöszi négylábú sztárjává válik. Ettől kezdve ez a kis kutyafajta véglegesen…..
Mianmar északnyugati részén sikerült elfogni egy ritka albínó elefántot, jelentette a helyi média. Az elefántra rátaláló erdészek becslése szerint az állat 38 éves, és 2,2 méter magas. A fehér albínó elefántok évszázadokon keresztül istentiszteletek tárgyát képezik…..
Dél-Karolinában a Myrtle Beach Szafari Park látogatói szokatlan látványban részesülhetnek: egy orángután úgy úszik, mint a delfin. A hétéves Suryia imádja a vizet, és a trénere, Moksha Bybee azt állítja, hogy a szebb napokon lehetetlen megakadályozni abban, hogy felfrissüljön a…..
Princess Abby négy éves chihuahua nyerte meg a 22-ik világ legrondább kutyája versenyt Észak-Kaliforniában, Pentaluma városában. Ez az első verseny, melyen chihuahua nyert. A csúnya kutya ezzel a címmel egy 1000 dolláros csekket szerzett tulajdonosának. Kathleen Francis öt hónappal…..
Az elképesztő olajfolt következményei a Mexikói-öbölben arra ösztönöztek egy amerikai kislányt, hogy az állatvédelmi szervezet segítségét igénybe véve pénzt gyűjtsön rajzai értékesítésével. A 11 éves Olivia Bouler imád rajzolni. Amikor az olajfolt megjelenését…..
Bizonyos esetekben háziállatok és vadon élő állatok között barátság alakulhat ki, ezt a megállapítást bizonyítja Kínában egy kecske és egy farkas is. Nanyuanzi falu (Xinjiang) lakosai három évvel ezelőtt találtak egy farkas kölyköt, amit egy földművesnek adtak, hogy…..
Egy 43 éves férfival nem mindennapi baleset történt: majdnem keresztül ment rajta saját teherautója, miközben kutyája ült a volánnál. A floridai Christopher Bishop Ford F-150-es teherautója alatt feküdt, és az olajszivárgást ellenőrizte, de a kabin ajtót nyitva hagyta, miközben…..
Samantha Reed, a kis fehér terrier tulajdonosa nagyon meglepődött, amikor a röntgensugarak öt plüss macskát fedtek fel kutyája gyomrában. Samantha nagyon aggódott kutyája egészségéért, mert kedvence az utóbbi napokban gyakran hányt és nem akart enni. Több eredménytelen…..
Derek Plum 46 éves helyi lakos azt állítja, hogy piráját pecázott ki egy tóból kb. 110 km-re Londontól, és több 1000 km-re az Amazon folyótól - ennek a halfajnak a természetes élőhelyétől. Az éles fogú hal Kentben akadt horogra, és vöröshasú pirájaként (Pygocentrus…..
Cleveland megyében egy férfi a nagyláb néven emlegetett erdei emberrel való hihetetlen találkozását jelentette be a rendőrségen. A megye északnyugati részén élő Tim Peeler azt állítja, hogy június 5-én reggel furcsa lény járt a birtokán. A kanadai jeti (bigfoot vagy kanadai…..
 Samantha Young 9 éves kislány Kolorádóból szokatlan módon tölti szabadidejét, alligátorokkal birkózik, írta a brit Metro. A lány egészen járatos a birkózásban, ami csak a javára válik, tekintettel arra, hogy családjával a farmon 350 veszélyes hüllővel él együtt.…..
Egy gazdag nő Miamiban 8,3 millió dollár értékű kastélyt, valamint 3 millió dollár készpénzt hagyott saját kutyáira. Gail Posner, a pénzügyi mágnás Victor Posner lánya márciusban halt meg 67. életévében, de három kutyája továbbra is fényűző pompában élhet, mivel 14…..
Észtországban az első szúnyogfogó verseny megrendezése után valamelyest csökkent a szúnyogok populációja. Összesen 37-en neveztek be a versenyre Dél-Észtország legnagyobb városában, Tartuban, ahol 10 perc alatt kellett minél több szúnyogot összeszedni. A versenyszabályzatban…..
A Derby-kenguruknak, vagy más néven törpekenguruknak (Macropus eugenii) sikerült alkalmazkodniuk a brit éghajlathoz, sőt sikerült létrehozniuk egy kis kolóniát Délnyugat-Angliában. Először a kolónia egyik hím tagjára figyeltek fel, aki három évvel ezelőtt megszökött egy…..
Az állatkertek őrei, és a biológusok felfedezték, hogy a nagymacskák néhány Calvin Klein parfüm esszenciájának nem tudnak ellen állni. A férfiaknak készült "Obsession for Men" nagyon bejön a nagymacskáknak, állítja az amerikai média. Az állatkertekben egyfajta…..
A lovak az idén ismét diadalmaskodtak az emberek felett a hagyományos évi futóversenyen Nagy-Britanniában. A 35 km-es futóversenyt szombaton egy walesi falucskában, Llanwrtyd Wells-ben tartották, ahol 44 ló, és lovas versenyzett 253 egyéni, és 115 váltófutó ellen, több, mint 2000…..
Ezek a csodálatos fotók a johannesburgi Oroszlán Parkban készültek,  és még a nagymacskák kedvelői is meglepődtek az oroszlán talpának csiklandozása láttán. A tréner, Alex Larenty (40) azt mondja, hogy teljes mértékben uralja a helyzetet. A képeken a kilenc éves, és 250…..
A világ legrondább kutyájának, Miss Ellienek, a kínai meztelen kutyának a halála arra motiválta a kutya tulajdonosokat Nagy-Britanniában, hogy egy újabb versenyt indítsanak a nem különösen attraktív kutya címért. Sokan arra a következtetésre jutottak, hogy a 17 évesen elpusztult…..
George Orwell Állatfarm című regényében 1945-ben összegyűlnek az állatok, hogy forradalmat robbantsanak ki. Úgy tűnik, azóta az állatok titokban készülnek a puccsra. Csak a tegnapi nap folyamán három olyan hír kelt szárnyra a világban, ami egyértelműen jelzi a négylábúak…..
Ez az állat első ránézésre olyan, mint egy nagyon furcsa tigris. Ez azért van, mert a narancssárga bunda alatt egy arany retriever rejtőzik, egyike azoknak  a kutyáknak, melyeknek gazdáik követik a legújabb trendet Kínában - házi kedvencüket más állattá festik át. Míg a…..
Londonban, Stok Newingtonban egy házaspár megdöbbenve tapasztalta, hogy a házukba egy róka lopózott be,  amely felment az első emeletre, és beosont a gyerekszobába. Nick és Pauline Koupparis a hőség miatt nyitva hagyta a bejárati ajtót, amin észrevétlenül besétált a ravasz…..