Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yquem

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Billy Bob Thornton 71 filmmel és pár tévészereppel a háta mögött vállalta el a Fargo sorozatverziójának főszerepét, amin csak az csodálkozik, aki nem ismeri karrierjét, hiszen Malvo figuráját mintha külön neki írták volna. Vadember hírében áll, nehéz embernek tartják, aki…..
Nagyot húzott a TV2 akkor amikor megvette az Éden hotel című párkapcsolati valóságshow jogait tavaly nyáron, hiszen egy bejáratott, a Viasat3-on 10-13 százalékos közönségarányt is hozó műsorról van szó, amiben szép csajok és jóképű faszik élnek egy trópusi luxushotelben…..
Lépjünk most elegánsan túl azon a tényen, hogy sem a Sons of Anarchy, sem a The Walking Dead nem került be a nevezettek közé, ez a víz mán le bírt folyni a híd alatt, ahogy a művelt albán mondja a halott kecske teteme fölött, nem ezzel van problémánk.  Hanem. 1. Nem adtatok…..
Apró morzsáink vannak csak a negyedik The Killing évadról, de mivel minden idők egyik legjobb tévés karaktere Holder nyomozó szerepel benne, akit meg a nem kevésbé zseniális Joel Kinnaman személyesít meg, ÉS ha ez nem lenne elég, Mireille Enos úgy hozza a lelkileg kissé…..
Yquem 2014.07.11 21:33:49
A Blackfish egy tiszteletre méltóan bátor és fontos film. Fontos, mert mindenki számára betekintést nyújt a képmutató delfináriumok világába, ahol a külvilág felé hazudott vidám látszat mögött legális állatkínzás zajlik mindaddig, amíg le nem állítjuk. Mielőtt a…..
comment:com A nap képe 2014.03.17 12:30:00
Ez itt a Devious Maids második évadának plakátja. Teccik tudni, ezt forgatja Marc Cherry a Született feleségek vége óta.  ..
Yquem 2014.03.18 08:48:02
Az új-zélandi születésű Charlotte Dawson 47 éves korában vetett véget életének. Ausztráliában lett belőle befutott és keresett modell, majd tévés személyiség. Itthon legismertebb munkája minden bizonnyal az Australia's Next Top Model azaz Topmodell leszek című műsor évadaiban…..
Yquem 2014.02.25 12:28:55
@koho: Igen! De úgy tűnik nem érte meg! Szegény nő!
Shiny happy people. Kösz a sorozatért! ..
A zseniális kultsorozat kitalálója mutatja meg, hogy mit is találhatnak a rajongók a Breaking Bad-hordóban, ami megint nem csak egy szimpla fröccsöntött fekete kerek henger, hanem lekicsinyített, hű mása azoknak a hordóknak, amikbe Walter White azt a temérdek lóvét elrejtette. Simán…..
A trend, miszerint mindenki és a testvére is a tévében akar dolgozni mostanában, tovább erősödött, hiszen egy újabb A-listás filmes írt alá egy sorozathoz. Ezúttal nem színészről van szó, hanem a Pi élete című filmért idén Oscar-díjjal jutalmazott Ang Lee-ről, aki az FX…..
Sokat nem is szövegelnénk, beszéljenek a képek: a nagyon dögös Yvonne Strahovski nagyon rámászik kedvenc sorozatgyilkosunkra: ..
Betiltottak egy egyébként elég fasza zombis reklámot a norvég tévében, írja a Huffington Post. A kisfilmben egy gyönyörű nyári napon szabadul el az élőhalottas pokol, sikoltozással, véres cafatokkal (minimálban), ahogy kell. Az emberek meg menekülnek, de csak egy ideig, mert…..
Hollywood ezen a héten egy dologtól hangos: mi lesz vajon a Modern család sorsa - annak fényében, hogy a szereplőgárda a negyedik évadra jelentős fizetésemelést kér. A sitcom harmadik évadának munkálatai múlt hét elején fejeződtek be, a szereplők pedig úgy gondolták, ideje a…..
Kikerültek a tecsőre a Viasat3 Éden Hotel című reality-műsorának karakterpromói, amikből csak és kizárólag két dolog derül ki a szereplőkről: mekkora mellekkel és mennyire bordázott hasizommal rendelkeznek. A március 7-én rajtoló műsor szappanoperaszerű lesz, amit gyorsan…..
Yquem 2011.02.17 13:26:07
A Tv2 Mokka című műsora rengeteg mókás pillanatot tartogat a reggeli tévénézőnek, csak aztán félre ne nyelje az ember a pirítóst a röhögéstől. A tegnap reggeli adásban például Kárász Róbert műsorvezetői kvalitásait tesztelte sikerrel a szerkesztőgárda. Egy láthatóan…..
Megvolt az első X-Faktor adás is, ami elől a Tv2 gyáván kitért, és péntekre menekült, oppardon, a nézők kedvéért áldozatot hozott. Jó nagy baromságot csinált a Tv2 ezzel, és most nem arról beszélek, hogy a kereskedelmi televíziózást az egész stábnál jobban ismerő…..
Egy rendkívül izgalmas és szanaszét díjazott dokfilmet ad hétfőn este a Duna, amit nem árt előre beharangozni, hogy mindenki bevéshesse a naptárjába. Az Ember a magasban arról az őrült/elszánt férfiról szól, aki 1974-ben 450 méter magasságban gyalogolt át a WTC tornyai…..
Yquem 2010.03.06 13:32:29
Valaki tényleg állítsa már meg őket. A legújabb őrület, hogy mostantól már a letöltésért is kell nekik fizetni. Fizetni kell a honlapon a háttérzenéért, a videó és zenei streamért, az IPTV-ért, de még a hívódallamért is. Meg a kis faszom nem kéne? Tudom, hogy ez az…..