Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BJucus

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
OurFashion Bianka szereti Biancát 2010.08.19 13:10:00
Egyik nagy kedvencem Bianca Balti. A névrokon modell ugyanis fergetegesen gyönyörű, csodás a kisugárzása és csak úgy ragyog a képeken. Most megjelenő Harper's Bazaar-os fotósorazátára hatványozottan igazak a korábban elhangzottak. Észrevette ezt a spanyol kiadás is, aki…..
Kim Kardashianra rá kellett külön keresnem, mert ciki nem ciki, csak sejtésem volt arról hogy mitől is híres. Justin Bieber is sokaknak lehet ez a kategória, szerencsés aki még nem látta vagy hallotta énekelni a legújabb amerikai tini őrületet. Komolyan nem tudom hogyan juthatott…..
Tudom, tudom, nagyon sok embernek már a könyökén jön ki mind Kristen, mind pedig az egész vámpírokkal kapcsolatos tiniőrület. Viszont a júniusi amerikai Elle divatanyaga egészen pofásra sikeredett. A koncepció nagyon megállja a helyét, hiszen maga a hírnév áll a középpontban a…..
Imádom az erdei gyümölcsöket. Egyrészt azért mert szemet gyönyörködtetőek nagyobb mennyiségben, másrészt azért mert isteni finomak. Valószínűleg Fulvio Bonavia is így érzett, amikor megalkotta a "Matter of taste" fotósorozat koncepcióját.Na melyik a kedvencetek? A…..
BJucus 2010.05.26 10:25:33
Hamarosan kapok egy biciklit (örömujjongás, dobpergés, konfettizápor és hallelúja szabadon behelyettesíthető). Igazi, régies stílusú citybike lesz, hipernőies vonalvezetéssel. Most még fekete, de óriási kihívás elé állítottak a srácok, akik a festést (mert bizony: egyedi…..
OurFashion Gyönyörűség 2010.05.18 22:41:44
Egy olyan divatanyag, amihez nem kell hosszú bevezető, mert a fotók önmagukért beszélnek. Tökéletes összeállítások, egymással fantaszikusan harmonizáló színek, az összhatás pedig maga a megtestesült csoda. Az egész anyag brutálisan erős, friss és ötletes, mindenféle…..
Raphael Young 2010 tavaszi-nyári kollekciójának egyik telitalpú cipőjébe teljesen beleszerettem. Ennek ellenére nem tudom eldönteni, hogy az egész kollekció összességében elnyerte-e a tetszésemet, így megosztom veletek. A szöuli cipőtervező darabjai méltán híresek az egész…..
BJucus 2010.05.19 13:48:48
Napok óta még csak esély sincs arra, hogy normális hőmérséklet legyen, az eső pedig még mindig ömlik. Ilynekor sokkal rosszabb lesz a hangulatom, jóformán semmihez nincs kedvem. Ezen a szörnyű helyzeten segített valamennyit az alább látható divatanyag, bár sajnos az első képtől…..
BJucus 2010.05.17 16:01:28
A képen látható Alyona Osmanovát -aki szerintem teljesen normálisan, egészségesen néz ki- ugyanis így szerződtette a Ford modellügynökség 'dundi' divíziója, a Ford+.Van pár indulatos mondat a tarsolyomban arról, hogy ha ő már plus size, akkor a normális testtömegindex…..
BJucus 2010.05.14 13:53:25
Sokan még mindig lázadnak a gumicsizma ellen, pedig hatalmas esőben igenis hasznos, és legalább már nem csak zöldet, meg feketét lehet kapni. Mindegyik marad ugyan a sárban tapicskolós formánál, de aki nem tud ezzel a problémával megbirkózni, annak lehet hogy tetszeni fognak…..
BJucus 2010.05.13 14:10:49
OurFashion Új álmom és vágyam 2010.05.13 12:13:00
Szerencsére időszakosak az álmaim és vágyaim, mert hamar rájövök, hogy egyhamar nem lesz Proenza Schouler táskám vagy Calla Hayden ruhám. Most éppen Azzedine Alaia-tól szeretnék valami kiegészítőt, egy övet vagy egy cipőt.A tunéziai származású tervező tökéletesen bánik a…..
BJucus 2010.05.13 14:09:48
Hencz Petiről már sokat hallottam, de csak a List Magazine-ban megjelent Kepp Showroom-os fotósorozata után keveredtem el a honlapjára, ahol már az első oldalon elég sokáig elidőztem, mivel teljesen beleszerettem a nyitóképbe. Hamarosan írtam Petinek, aki megoszotta velem a kép…..
BJucus 2010.04.17 22:16:21
Elég, ha példát veszel rólam. Elmesélem, mit voltam képes megtenni egyik szerencsétlen étteremmel. Házhoz is szállítanak, igazából az éttermükben még nem is voltam, de ezek után azt hiszem nem is leszek.I.Első alkalommal egy szombati nap volt. Én otthon ültem, valamin dolgoztam…..
BJucus 2010.04.06 14:29:38
Mostanában élem a tinédzserként kimaradt rocker korszakomat - igen, bőrdzseki, napszemüveg, szegecses csizma és csak szürke-fekete szemfestés- így nagyon megtetszett a Gareth Pugh kifutóján látott manikűr.A modellek világosszürkére festett körmére láncdarabokat…..
BJucus 2010.03.17 20:10:08
Óriási megtiszteltetés volt, amikor J ügynök meghívott a szalagavatójára és megkért, hogy fotózzak. Bár nem vagyok egy nagy tehetség és különösebben nincs hozzá profi felszerelésem, de természetesen örömmel igent mondtam, azzal, hogy megteszek mindent, hogy elfogadható…..