Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rattus hungaricus

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Különleges bája van annak, amikor valaki közpénzből küldözget idióta emaileket boldognak és boldogtalannak. Az MTV - ahogy azt a csatorna nézői pontosan tudják - a hülyeség egyik legmegbízhatóbb szállítója ebben az országban, közleményeik pedig talán műsoraik színvonalát…..
Hát igen, megjelent a Hooligans legújabb albuma, Bohémélet címmel, mit is várhatnánk a bohém srácoktól, mint röpke betekintést bohém életükbe, már aki képes ezt az anyagot egyben végighallgatni. Nekem nem sikerült, csak úgy, hogy 2 nóta után elszívtam egy cigit, és az iPodon…..
rattus hungaricus 2006.11.15 12:55:46
„Mivel az elmúlt héten több megemlékezést is bejelentettek a forradalom gyásznapjára, a Tv2 úgy döntött, hogy egy héttel elhalasztja a Megatánc következő szombati döntőjét, és a várható országos érdeklődés miatt az este során rendszeresen beszámol a november 4-i…..
Idióta sajtóközlemények rovatunk újabb gyöngyszeméért hála és köszönet a cserkészeknek, akik elszálltabbak, mint gondolnánk. Gyanús is egy picit. "A szombat reggeli zászlófelvonásra már mint a Műegyetem hallgatói jelentek meg a cserkészek, mind ellátva…..
rattus hungaricus 2006.11.01 17:15:39
A Tv2 Rém rendes remake-je a második adás után orbitális buktának tűnik. Persze nincs még vége, akár még rá is szokhatunk Bándi Sanyi Amerikából importál tahóságaira, de a tegnapi nézettségi adatokat azért biztos remegve vitte be a titkárnő a vezetőségi meetingre. Nem én…..
A Zugügyvéd megdöbbenéssel olvasta az alábbi MTI hírt, bár nincs meglepve. Jól emlékszik a nevezett honlap alapítóival vívott korábbi csatákra, amikor az egyik újságíró arcképét és lakcímét tették ki az internetre egy nem túl kellemes felhívás kíséretében. Utána a…..
Az embernek szüksége van egy túlélőkészletre, ha meg valahová, az mp3-lejátszóra mindenképpen fel kell tölteni azokat a cuccokat, melyek például egy balul sikerült franciaországi stoppolás alatt segítenek átvészelni a 10 órás várakozást. Ebben próbálunk segíteni rocker…..
Elkezdtük feldolgozni a rengeteg olvasói reakciót, ami az „A legjobb zenék tömegverekedéshez” című posztra érkezett. Ez persze önkényes válogatás a részünkről, sőt még csak az első rész, de a többi javaslatot is hamarosan bedobáljuk, maradjanak velünk! Atari…..
Milyen zene szóljon a huligánok mp3-lejátszójában? Milyen számokat hallgassunk, ha rohamrendőrökkel szeretnénk összecsapni, illetve utána a mentőautóban? Keressük a tökéletes playlistet. Bodycount – Bodycount's in da House Kitűnő szám a melegítésre, a rendőrszirénák…..
rattus hungaricus 2006.09.19 19:52:48
Perceken belül megindul a rendőrattak, tudósít a Tények. A vonalban Garamvölgyi László, elmondja, hány ezer rendőr, milyen felszereléssel, honnan, mikor és hogyan fogja felszámolni a randalírozást. A tudósítók legyenek szívesek eltávolodni. Ezzel Bárdos András…..
comment:com Nincs több élőkép? 2006.09.19 02:40:00
A HírTv-n nemrégiben bejelentették, hogy a csatorna két munkatársa is megsérült, azóta nincs élőkép a Szabadság térről egyetlen csatornán se. (Mert ugyebár minden adó a HírTv- képét adta) Megsérültek a tudósítók vagy csak lemerült az akku? A tömeg úgy tűnik nagyon…..
comment:com Hír Tv a tűzvonalban 2006.09.19 01:08:00
A dolog csak kicsivel változott augusztus huszadika óta. A Hír Tv kint van a frontvonalban és félamatőr tudósításokat küldözget, de legalább kint van. Az MTV-ben Baló György a tüntetők legdurvább betörése után jó sok idővel később kiváncsian megkérdezi, hogy akkor…..
A TV2 Híradója kapta telefonvégre Rudi Zoltánt, az MTV elnökét, miközben begőzölt futballhuligánok ostromolják a köztévét, utcakővel dobálják a rendőröket és az ablakokat, aztán roppantul csodálkoznak, hogy erre nem rózsaszirom, hanem könnygáz a válasz. "Próbáljuk…..
Az országos kereskedelmi csatornák lassan elvesztik az előnyük, csak a gőg marad, meg persze az évi több százmilliós koncessziós díj. A Napló, a Tv2 riportmagazinja például tegnap exkluzív Gyurcsány interjút ígért, hogy elsőként csak itt, csak most, csak Sváby András…..
A turistakönyvektől eleve nem vár sokat el az ember: egy csomó dilettáns azt hiszi, hogy ha jól bejárt egy várost/tájat, akkor képes lesz róla egy könyvet is összehozni - ráadásképpen a dolog még kifizetődő is. Az emberek ugyanis nem látszanak megfogadni Pozsonyi Bucó Ádám…..
rattus hungaricus 2006.09.18 12:48:07
Stephen Colbert amerikai komikus a nagy M0-ás hídelnevezési lázban felhívta rajongói figyelmét arra, hogy Chuck Norris is megelőzi, és hatalmas hajrát levágva végül is első helyen végzett a nemes versengésben. Persze a hidat nem róla, hanem mondjuk Lakinger Béláról, az…..
Arról már az index is beszámolt, hogy állítólag jól kicsesztek Szaddám Huszeinnel, és levetítették neki a South Park mozifilmet ördöggel, vibrátorral, seggbekukival együtt, a film címének megfelelően vágatlanul. Biztos nagyon szar lehetett neki, bár a tárgyalások…..
Nem fogunk csalódni. Fiala új reggeli műsorán az ember még a fokhagymás pirítóssal a kezében és egy korty tejes teával a szájában is úgy elalszik, hogy legközelebb csak Szily Nóra hangjára riad föl, aki Fialát követi a műsorrendben. A Kelj fel Jancsi a vény nélkül…..
Úgynevezett interaktív képregénnyel akarja jobb belátársa téríteni a gátlástalanul töltögető és másolgató középiskolásokat az Audiovizuális Művek Szerzői Jogait Védő Közcélú Alapítvány (ASVA) és a ProArt Szövetség a Szerzői Jogokért, a Sulinettel karöltve. Itt…..
Egy jellemző történet arról, hogy a gyakran külföldi egyetemen végzett, magángazdaságból érkezett, laptopos-áramvonalas korszerű kormánypártiak mit is gondolnak a sajtóról. „Un-fucking-believable” – mondta volna a túlművelt cseremisz, ha egy fiatal, dinamikus,…..
Befejeződött az Index boldog, kuplerájjal és zajjal (na és persze munkával) telített öt éve a Klapka utcában. Dobozba került az akasztott szivacsbaba, az útjelző tábla, az éneklő rágcsáló, a pornóképekkel súlyosbított politikai kollázs-halom, megmenekült a madárpók, és a…..
comment:com Az emlék más 2006.08.13 13:38:00
Essünk túl a közszolgálaton gyorsan: nyolckor Szuperbuli fáradt nyugdíjas olvasinknak, majd egy órával utána A szólás szabadságában Demszky Gábor kénytelen szembenézni a köztelevízió kíméletlen kérdéseivel. És aztán tízkor az utóbbi évek leghányadékabb…..
A magyar televíziók kollektíve leszarják a magyar futballt, és ezen a mostanában az MLSZ-ben tapasztalható, rendcsinálásnak álcázott mutyizás fényében oly nagyon még csodálkozni sem lehet. Az RTL beintett az NB1-nek, nekik a nézettséget (állítólag) hozó Ferencváros nélkül…..
A Ludas Matyi nem halt meg, csak átalakult. A meztelencsajos Krenner-karikatúrákat egy fokkal életszerűbb fotósorozatokkal váltották föl. A papír pedig fényes lett, hogy az izgalomtól verejtékező ujjbegyeink ne okozzanak túl nagy kárt szégyentelen Victoria fényképében.…..
Van úgy, hogy egy bulvár téved, kiderül, hogy Galambos Lajos nem is táncolt vidéki rajztanárnőnek öltözve, részegen a körúton, esetleg hiába írták meg, VV Anikó mégsem házasodott össze titokban Ibizán Schmuck Andorral, vagy teszem azt, bár többen is felismerni véltek, mégsem…..
rattus hungaricus 2006.07.03 19:19:37