Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mindenttudó

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Nemzeti Ünnep kapcsán, Szemelynek ismét sikerült az országos média látókörébe kerülnie. Hiszen mint kiderült a híradásokból, az országosan bejelentett 658 rendezvényből, csak négyen kellett a rendőrségnek intézkednie, és csak egyedül Szemelyben került sor erőszakos…..
Mindenttudó 2010.03.23 17:16:34
@szemelyi85@gmail.com:
rendben van! főzzetek! csak annak is van módja! nem egyből a legnagyobb hús után kell nyúlni, hanem valami kisebbért! és fokozatosan a nagyobbért! mert egyik napról a másikra nem válhatsz császárrá! megvannak az azt megelőző fokozatok! de ha ez nem tetszik akkor lehet tovább köpködni!
Mindenttudó 2010.03.23 17:44:40
@ZÉTA: "Minden erkölcsi alap hiányában becsmérelni másokat? Fenyegetni? Terrorizálni? Bántalmazni? Milyen alapon?" Ön ugye ezt írta
De persze azzal minden rendben van, ha provokáljuk, köpködjük a másikat, csak azért, mert nem kaptunk a kisállat temetőhöz vezető utat??
Mindenttudó 2010.03.23 20:04:54
@ZÉTA: lenne önhöz egy kérdésem. Maga szemelyi?? és ha igen, akkor mennyire ismeri az egyik fél tagjait, és mennyire a másikat??
És ha lenne szíves megmondaná, hogy kb mióta lakik itt?? (10-20 éve? vagy kevesebb??)
Szemelyinfo Hagyományosan 2009.12.06 22:35:00
Hagyomány alatt általában az elődök örökségéből azokat a cselekvéseket, dolgokat értjük, amelyeket nemzedékről nemzedékre változatlan formában tesznek és készítenek az adott társadalom tagjai szociokulturális öröklés (beleszületik az egyén az adott társadalomba és…..
Mindenttudó 2010.01.03 15:42:27
@donki:

Maga szerint az önkormányzatos ajándékozás "utcai alamizsnaosztogatás" stb. szerintem pedig egy nagyon szép átadási módja az ajándéknak. Hiszen a Mikulás "eredetileg" házhoz megy, a szánján, rénszarvasokkal! ( remélem azért senki sem várja a rénszarvasokat)
A kultúrházas ajándékozást is lehetne illetni egy-két sértő, trágár jelzővel, de nem teszem, mivel nem akarok lesüllyedni bizonyos emberek szintjére. (remélem mindenki érti, hogy kire gondoltam...)