Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Geeklány

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sok Wanhao D7-es post után legyen megint egy kis FDM. :) Egyik kedves barátom, Horváth Balázs megint remekművet alkotott: az összes Magyarországon futott metró szerelvényt kimodellezte, ráadásul tinkercad-ben, ami külön teljesítmény! Nagyon élethű és pontos modellek születettek, amelyeket…..
Onlinemarketing blog Twitterre! 2012.03.06 10:10:00
Tanuld meg a Twittert használni, ha céged van. És gyere, segíts a Twitterre terelni minél több embert idehaza is. Tudod miért?A Facebook jól láthatóan abba az irányba fejlődik, hogy a céges megjelenés pénzbe kerüljön. Egyre több korábban jól működő megoldást "vett…..
Geeklány 2012.03.07 10:05:44
rt.com/news/twitter-sells-tweet-archive-529/

A twitter is keresi az utat, hogy pénzt kereshessen. Per pillanat a régi csiripekből készített analitikát árulja, ki tudja, mi lesz később.
Geeklány 2012.03.07 10:10:47
@taste: turulcsirip. Tudod ez akkor készült, amikor a twitter még nem beszélt magyarul. Ráadásul kigyűjtötte a publikus oldalra a magyar csiripeket, ami sokat segített abban, hogy kialakuljon a magyar közösség.

Sokan vagyunk, akik nem is twittereznének, ha nem lett volna turulcsirip.
Az eheti játékcsajt nem láthattuk sokat játékokban, pedig több program is a címében viseli a nevét, széles karimájú piros kalapja pedig olyan védjegyévé vált, mint Lara Croftnak a türkiz felső. A hölgy neve Carmen Sandiego, és egy bűnbanda vezetője, akit a játékos üldöz a…..
Onlinemarketing blog QR-re offline! 2012.01.09 21:03:00
A QR kódok személyes kedvenceim. Egyrészt nagyon tetszik a technológia, az, hogy ennyire egyszerűen lehet több ezer karaktert kódolni, másrészt nagyon impresszív a működése: még nem ideális esetben is elég egy okostelefon, és máris deokódolhatjuk az információkat.Még 2010-ben…..
Ha valaki azt hinné, a magyar tévék szilveszteri műsora - már amelyiken maradt ilyen, ugye - a szórakoztatás non plus ultrája Sas Józseffel és az Irigy hónaljmiriggyel, azt most megnyugtatjuk: másutt legalább ennyire szar a helyzet. Míg nálunk a szilveszteri esztrádműsor mint olyan…..
Én meg is rendeltem az 50 darab ingyen Facebook-névjegykártyát. Az emailben érkezett számla szerint valóban nem csak a kártyák, de kiszállításuk is ingyenes. Kezdetnek timeline-os Facebook profiloldallal kell rendelkezni. A profiloldalunkon kattintsunk az About linkre, majd…..
A tavalyi év egyik meghatározó trendje a Facebook marketing volt, és ha Facebook marketing, akkor a legnagyobb vihart kétség kívül a Mi az indián neved? alkalmazás, és annak megítélése hozta. Én egy elég egyértelmű álláspontot vállaltam - és vállalok fel - azóta.Úgy…..
Kirándulásra vagy kis lakásokba tökéletes teáskanna. Egészen kicsire összecsukható, ha meg használni szeretnénk, négy bögre vizet tudunk felforralni benne. 35 dollár. Via OhGizmo!..
Alig pár hónapja történt, hogy a kommentezési lehetőség néhány nagyobb portálról eltűnt. Ennek elsősorban a törvényi változás az oka: bár valójában tényleg nem büntetik a tartalomszolgáltatót a kommentben elhangzottak miatt, de önmagában ennek a lehetséges veszélye,…..
Geeklány 2011.10.10 10:06:50
@pollner: viszont még akkor is a mundért védte és nem látta be, hogy a cikk valóságtartalma több sebből is vérzik.
Írtam már pár alkalommal a Facebook szavazós játékokról. Jelentek is meg a napokban cikkek a Like csere-beréről. Most egy érintett, Miyazaki Jun írja le tapasztalatát - érdekes ezt az egészet ennyire közelről látni. Tehát ez most az Onlinemarketing blog újabb vendégpostja!Ha…..
Geeklány 2011.09.03 19:37:16
Se marketinges, se PR-os nem vagyok, csak laikus, aki szokott FB oldalakat nezni es hasznalni. Ez alapjan like-olnam a bankomat, ha:
- ertesitene a szamlamat erinto jogi valtozasokrol
- szolna, ha van valamilyen uj dolguk (takarekoskodas, neten elerheto uj feature)
- adna szamlavezetesi stb tippeket
- szolna uj bankfiokokrol
- szolna, ha valahogy koltsegeket tudnek csokkenteni (kartyaval, atutalassal, barmi).

Viszont a BB nem a bankom es a kampany alatt nem kaptam toluk olyan infokat, hogy miert lennenek jobbak a meglevo bankomnal, ergo jon egy unlike, amivel viszont semmit se ernek. Kar (nekik).

A BB kampanya nem volt rossz, a megvalositas tobb sebbol verzett: a weboldal (FB page) csak http alol mukodott, ha mukodott (nekem tobbszor nem toltodott be), macera volt hasznalni.
Azon tulmenoleg, hogy regota ismerem Junt es ezert megbizom benne (pl. nem feltetelezem, hogy elsorozi a nyeremenyt), en szurkolokent szivesen lattam volna, ha a BB biztositja szamomra, hogy a penzt csak az otlet megvalositasara adja ki.

A jatek alatt olvashato szemelyeskedest jo lett volna, ha a szervezo moderalja. Azert az jo, hogy a fake accountokkal szerzett szavazatok kiszuresere szantak idot.

A barati kor spammelese kenyes kerdes az ilyen szavazos jateknal: en nem azert szavaztam, mert Junnal baratok vagyunk, hanem mert szerintem egy remek otlettel indult, ami megvalosithato (es igen, az osszes angolul olvaso baratomat meg fogom spammelni az amazon linkkel amikor megjelenik a konyv :)). Megis zavart az, ha nehany napig nem irtam FB-re, es csak a szavaz melletti kampanyolasom jelent volna meg.
Egy tanulmány összefüggést mutatott ki a mély hangokat tartalmazó, összességében szomorú megítélés alá eső himnuszok és az öngyilkossági ráták között. A tanulmány kiemeli, hogy Magyarországnak a legnagyobb az öngyilkossági rátája a világon és az egyik legszomorúbb is a…..
– Jean, tegyen a székre egy újságpapírt, míg rááll.– Fölösleges, uram, így is elérem a POLCot.Tudjátok kedves Olvasók, blogot írni felettébb idő- és kutatásigényes művelet. A sodró mindennapokba nem mindig fér bele, ezért is fordul elő, hogy jó szándékunk és…..
Geeklány 2011.03.23 23:15:08
@szakértőbb: Végülis lehet kapni Firefoxot tartalmazó CD-ket is, max ott nem annyira ... informálatlanok .... az emberek, hogy megvegyék. Ámbár gondolom valaki azt is megveszi, különben nem készítenék.

Ezzel az erővel lehetne a MEK digitalizált gyűjteménye alapján boltot nyitni, ahol a HTML, PDF, epub és Word Doc formából elterjedt ebook formátumokká konvertálva árulná ügyes és okos ember az egyébként ingyenes olvasni valót.
Emlékszem az első gépeim között volt az a darab, melynek egy gigás tárhelye volt, akkora volt, hogy egy íróasztalt elfoglalt, rajta a monitorral, előtte meg a billentyűzettel. Most meg már a zsebemben is több adatot tárolhatok...
Pár órája élesítette a Google a market.android.com-ot, ami az Android Market desktop böngészőből is elérhető (vagyis szabadon hivatkozható) verziója. Azt most hagyjuk, hogy már az induláskor egy sor Google-accounttal rendelkező felhasználónak nem működött az oldal. A Google-nál…..
Nem pont erről szerettem volna írni ma, de ha már így alakultak az események, jobb ha leírom ide is. Legyen nyoma. Történt, hogy meghívtak a Mobile Developers Day-re, a Kinnarps Ház-ba (szeretném hangsúlyozni, hogy a következő sztori bárhol megtörténhetett volna, és nem a…..
Ha hallottál már a Foursquare-ről és szívesen kipróbálnád te is mitől érdekes ez az alkalmazás, de nem tudod, hogyan kezdj neki, kövesd az alábbi lépéseket! 1. Végy egy okostelefont iPhone, Android, Blackberry, Nokia OVI (Symbian), kb. ezek játszanak.      …..
Azt gondolnánk, hogy a biciklitolvajlásnak két iránya van, a trükkös és a brutális. A trükkös az, amikor például filctoll házával nyitnak ki lakatot, a brutális, amikor flexszel esnek neki a láncnak. Most a két iskolát ötvöző, igazán piszkos trükk jelent meg Budapesten. A…..
A Star Trek rajongók sem maradhatnak nekik tervezett webkamera nélkül. A USS Enterprise webkamerával a rajongók felfedezhetik az ismeretlen tartományt. Az hajó ráadásul még az eredeti Kirk kapitányos sorozatból van, a talpazata is a TOS-ban látható jelvényre emlékeztet. Van rajta…..
Geeklány 2010.01.01 14:32:43