Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KALCSI

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ARANYKÖPÉSEK 2011 01.-03. HÓ (A tovább mögött)               Ityu: -Ilyenkor a viccközpontotokban van az anyag? -Koetuktukált -Mindenki köpött nekem eggyet! -De nem így köpöl! -Így nem lehet élni a világban, hogy nem lehet köpni!  Greg:…..
Keresünk olyan embereket akik:-nem isznak-elviselnek minket-bírja az akciót és a kiképzést-az erős vérszívást :-) (ez fontos)-nem beszari,szóval tökös gyerek kell :-D(Sajnos nekünk nincs olyan ismerősünk aki nem iszik...) xDDMi lenne a feladat?Semmi komoly csupán megörökíteni egy…..
Ahogyan Balázs bereklámozta, sikerült buszt szereznem! Ez pedig nem más, mint a Tinett Busz. Az alapszakaszbeli Vasas-meccs után történtek miatt sajnos "szolgáltatót" kellett váltanunk, ami nyilván drágább lesz, mint az eddigiek. Akkor, ha jól emlékszem, 65000 Ft-ért…..
KALCSI 2010.05.11 15:30:00
@Fenyő-All in: Ja akkor írjál fel engem is!
Mindenkit várunk Sok szeretettel az idén először megrendezett sensaSÜN white partyraahova fehérbe ingyenes a belépés!Fellépők:Natural Born Chillers Feat BRFK - Rock The Funky SÜN! (Hands Up Remix Edit) Madnezz feat. BRFK - Sün (DnB Remix Edit)Sün Hands up Remix Sün Techno Remix..
KALCSI 2010.05.07 10:34:42