Regisztráció Blogot indítok
Adatok
prolihisztor

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Abaújbagos nagy napra virradt. A patikus, a fodrász és a cipész már reggel nyolckor ott toporgott a Petőfi Sándor általános iskola előtt, hogy a trafikos fiával egyeztessenek az esti műsorról. Az agytröszt, így hívták magukat. Minden évben ugyanaz, gondolta a patikus, az elmúlt…..
A The Voice indulásának másnapján mutatkozott be a mesterségesen keltett bulvárhisztériának (Jimmy fiaKrisztián és Csobot Adél továbbjuttatása) köszönhetően eddig kétmilliós nézettséget hozó X-Faktor első idei élő adása. Az RTL Klub vélhetően azt szerette volna, hogy a 12…..
Váci utca Ilyen a Rock 'n' Roll! 2012.05.19 14:47:00
Pénteken este volt a budapesti Hard Rock Cafe Grand Opening bulija. A szervezők megadták a módját, vörösszőnyegen invitálták be a hazai celebvilág szereplőit. Bár ez esetben talán nem is a celeb szó a legmegfelelőbb a definiálásra, hiszen elég vegyes volt a paletta, az…..
A Fidesz elnökségének döntése értelmében szinte biztosan Áder János lesz Schmitt Pál utóda. Most nem akarunk azon lamentálni, hogy mennyire lesz pártok feletti, ha kb. öt évet dolgozott a politikán kívül és huszonkettőt Fidesz képviselőként. Legalábbis félő, hogy Schmitthez…..
prolihisztor 2012.04.14 16:19:49
Subba A hét mondata: Felelősség 2011.03.26 15:14:00
"Szerintem akármit is tesz az ember, vállalja a következményeket, és ne meneküljön." Mondta a Németországban megfogott kerítőnő, Keleti Györgyi. Szerintem nem csak én nevettem fel, miközben kiszaladt a számon egy akkurvaanyád. Egyébként ez a nő ennyire lepkefingnyi…..
prolihisztor 2011.03.26 19:58:47
@filmfreak paul:
Már megúszta felfüggesztettel.Igazságszolgáltatás...-)))
  Unalmas a kampány. Budapest elesett, Demszky letette a lantot. Szegény Horváth Csaba még egy kétségbeesett vérnyomásmérésel próbálja mozgósítani az utolsó szoci nyugdíjasokat, hogy legalább fehér fogsorral, állva essen el.   Az egyetlen üde színfolt…..
prolihisztor 2010.10.02 16:34:56
@Mike36: Lehet szidni Molnárt, de ha végignézek a kerülteten, az elmúlt 8 évben fejlődött a legtöbbet.

Az Andor utca majdnem elkészült ennyi idő alatt...