Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tonton51

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Észrevettétek már, hogy az utóbbi időben mennyire megnőtt a női személyi edzők száma, és milyen népszerű lett a bikinis-picsarázós kategória? Nos igen, erről szeretnék most pár gondolatot megosztani veletek. Nevetségesnek, sőt felháborítónak tartom, hogy bárkiben is…..
Mert ugye egy kép többet mond ezer szónál. Két kép meg még annál is többet. MTV Híradó fél nyolc vs RTL Klub Híradó fél hét. Az MTV vagy egy másik tüntetésen járt, egy másik Operaház előtt, egy másik tér-idő kontinuumban, vagy inkább a köztévé pár sarokkal elvétette a…..
Tonton51 2012.01.04 22:37:08
Kedves,,2llkedő"Az hogy ki kit csapott be arról beszélhetünk emlékszik,,A válság nem fogja elérni hazánkat vagy hazudtunk reggel....Stb."Jelen esetben az embereket az ellenzéki politikusok igen csak megvezetik nyilatkozataikkal igencsak félrevezetik azokat az embereket akik csak azt akarják hallani amit kedvenc pártjaik hallatnak.Ugyanis már régen nem arról szól a történet,hogy nincs demokrácia a kommunista alkotmány jobb volt mint az új,már nem erről van szó.Most már minden a pénzről szól.Mikor a miniszerelnökünk hazajött Brüsszelből,jöttek a vádaskodások miért nem írta alá a Merkelféle ötletet biankóba,MSZP.s képviselők azt hangoztatták,hogy ők aláírták volna azt a megállapodást mely az aláírás után nyert volna végleges formát,őrült gondolat de csak arról szólt a történet,hogy csak szítsák a tüzet.A demokrácia megszűnése az új alkotmány csak ürügy arra,hogy eltereljék a figyelmet a problémáról mely a gazdaságról szól.A pénzpiac megakarja regulázni hazánkat mert nem áll be a sorba hanem önálló gazdasági és pénzügyi politikát akar csinálni,ezt nem lehet mert akkor vérszemet kapna több állam is.Mi lenne a globális gazdaság politikával ha az egyik államnak sikerül önállónak lenni és a többiek követnék.Részükről belegondolni is rossz,tehát kilógni a sorból nem lehet.Tehát ultimátumot adnak az ország vezetőiknek és megmondják mit kell csinálniuk.Nekik nem fontos,hogy az emberekkel a lakóssággal mi lesz,a profitjuk fontos.Miért nem lehet olcsóbb magyar mezőgazdasági terméket kapni a külföldi termékeknél,azért mert a külföldi termelő jóval több mezőgazdasági támogatást kap a kormányától mint a magyar termelő.Ezek a támogatások eu.s szinten adhatók amit az eu.jóváhagy az az ad.Kérdezem miért kap több támogatást a külföldi termelő és az újonnan belépő országok termelői a külföldiek támogatásának alig egyharmadát kapják.Árban már versenyhátrányban vannak az új belépők.Ez azért van mert mikor beléptek az új tagállamok az eu.nak ez volt az egyik feltétele.Hát így jártunk be akartunk lépni és ez volt az egyik feltétel.Meg is nézhetjük a mezőgazdaságunkat az eu. letarolt bennünket ugye nem akarják bemesélni,hogy a holland vagy német zöldség vagy gyümölcs finomabb mint a magyar.Ugyan is az eu. belépésünknél azt mondta,hogy ez a támogatási rendszer hét évig megmarad.Nos a rendszer nemsokára megszűnik de már azon dolgoznak,hogy az egyenlősdi ne valósuljon meg.Tehát a pénz nekünk kevés nekik meg sok.Mindenhol piaci előnyben vannak,lásd cukorgyáraink már sehol sincsenek.Tehát erről szól a leendő megállapodás lehetünk e önállóak vagy beállunk a sorba és hazánk egy kerék lesz egy gépezetben.Na ez az amiről mélyen hallgatnak az ellenzékiek és nem is nyilatkoznak erről,inkább felhergelik az embereket és elterelik a figyelmüket a valós problémáról mert a probléma előidézői az a legyengült gazdaság amit nyolc év után maguk után hagytak,és közben alázatosan kiszolgálták a tőkepiacot és nekünk csak hazudtak reggel délben este.Hát ez van egyenlőre.