Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szocialdemokrata

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Jobbik nem segít Budaházy Györgynek kopogtatócédulát gyűjteni, neki ugyanis megvannak a maga segítői, mondta Vona Gábor pártelnök az MTV Ma reggel című műsorában. „Én nem foglalkoztam az ő kampányának elemzésével” A műsorvezető azon kérdésére, vajon…..
A délelőtt folyamán már akadozottan működő honlapot valószínűleg Jobbikhoz közeli hackerek törték fel. A bűncselekménnyel céljuk az letett, hogy más politikai pártokat negatív színben tüntessenek fel. Erre az utal, hogy a Fidesz nevét: Zsidesz - Magyar Politikusbűnöző…..
szocialdemokrata 2010.02.24 20:28:11
@Kult: Reménykedjünk a legjobbakban:) Bár kíváncsi lennék a Jobbikosokra ahogy a Józsefvárosban gyűjtik a cetliket a nem túl prominens környékeken:)
Már írtam arról, hogy a Fidesz nem mindig mondja meg, hogy pártnak megy a kopogtatógyűjtés. Megírtuk, hogy a fideszes önkormányzati képviselő üzemeltette lakóparkban milyen "demokratikusan" tiltják a gyűjtést. A Lehetmás párti Magyarinfó blog megírta, hogy listára…..
szocialdemokrata 2010.02.23 23:10:51
@szocdemman: Vigyázzatok szocdemman még két ilyen cikk és először fideszesek lesztek aztán már azon kapjátok magatokat hogy a teljes kuruc.info közönség itt tombol. Látom ahogy a piroslap a jobbik magán bejáratú médiabirodalma lesz.
Piroslap Kampánydalárda 2010.02.21 16:40:00
Az MSZP 2006-ban magasra tette a „műfajban” a lécet. Ha lehet élni a képzavarral, az Igen, Igen a (megyei párt)toplisták élére repítette a pártot. Ezt nehéz überelni. Jobbról is, és saját térfélről is. A hétvégén bemutatta azonban az MSZP az Igen, Igen 2.0-át. A…..
Piroslap Jobbik kampányfilm :D 2010.01.23 15:57:00
szocialdemokrata 2010.02.19 23:11:59
@pír: Gyerekek váltsatok már stratégiát szinte minden alkalommal elsütitek ezt hogy jajj ebből ismertem meg a Jobbikot. Szerinted valaki elhiszi? Sőt ez az ezzel a kommentel huzod is a jobbikot mert azt állítod hogy olyan rossz a kommunikációjuk hogy a kutya nem tud róluk csak a baloldali oldalakról. Valóban ez a helyzet?
„Kell egy pofon?” Kidobó fiuk pakolták ki a Taraliget Lakóparkban az MSZP aktivistáit. Az ügy pikantériája lakóparkot építtető cég tulajdonosa fideszes önkormányzati képviselő volt. A lakók engedték be a 432 lakásos lakópark területére az MSZP aktivistáit, akik…..
szocialdemokrata 2010.02.19 23:05:10
@latte: Csatlakozom az előttem szólóhoz tényleg nem a legjobb ötlet Fideszes lakóparkban gyűjteni hiszen ismerjük a Fidesz (Azon belül is Kövér László) álláspontját a demokráciáról (nevezetesen az állam vásárolja meg a szavazati jogokat)
szocialdemokrata 2010.02.19 22:57:33
@cyrus01: Jajj de humoros valaki haha. Ezt a Jobbik vagy a Fidesz pártoktatásán halottad? Várj ne mond meg tuti a jobbik lesz...
Manapság a fő beszédtéma a szélsőjobbon a Jobbikról folyik. Bejut-e 2010-ben az országgyűlésbe? Mennyire marad meg „nemzeti radikálisnak”? Mi lesz a vége a Magyar Gárdának és a álcsendőrségnek? Ám sokan jótékonyan elfelejtik a párt múltját, és ezzel kedveznek is…..
"A mi kommunikációnkhoz teremtjük meg a befogadó közeget. Ha minden héten kapnak valamilyen cigánybűnözésről szóló hírt, akkor egyre komolyabbnak látják a problémát"Pierre vagyok, 193 cm magas, kék a szemem és szőke a hajam. Szabadidőben sportolok, és a hobbim, hogy…..
szocialdemokrata 2010.01.22 23:41:20
@TaTa86.: Én egyébként neked drukkolok mert látom annyira el vagy foglalva a bögre kérdéssel biztos szeretnél egyet. Ha saját pártod (Jobbik) nem is ad bögrét akkor írj bátran a heti hetesnek ha jól tudom van nekik egy bögrés játékuk talán neked is adnak egyet.
A Jobbik rendet és közéleti tisztaságot ígér. Ebben más politikai erőkkel szemben könnyíti a helyzetét, hogy csak kevés helyen került hatalmi pozícióba. Márpedig a népi bölcsesség szerint a csúnya lányoknak mindig könnyebb szüzen maradni. Azonban most kiderült, hogy a…..
szocialdemokrata 2010.01.15 19:49:57
@Suum Cuique: Ha már itt tartunk emlékezzünk vissza a nevezetes feloszlatott magyar gárdára meg a különböző engedélytelen tüntetésekre ha jól emlékszem Vonát bilincsben vitték el és most meg ki is a párt elnöke?
Az uristen@menny.hu alkotói Széchenyiről forgatnak szuperprodukciót 1800 Ft-ból. A film a Hídember című film paródiájának is felfogható. No persze görbe tükröt állít az Orbán-kormány működése és kommunikációja elé. Többek között "Milleniumi ünnepségek" az…..
szocialdemokrata 2010.01.10 16:18:13
@tabim: Akkor minden rendben van ha te csak ezt látod ki belőle. Látszik hogy ki mire figyel oda.
A Fidelitasnál próbálják megfejteni mi bassza a csőrüket a középiskolásoknak, és akkor azt kell nekik mondani. Erre azért van szükség, mert a közigazgatásba készül távozni a Fidelitasosok zöme. Azokat pótolni kell. Az Egyenlítő tv hangfelvétel szerint hazugság árán is!…..