Regisztráció Blogot indítok
Adatok
okonomi

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Népszerűtlen korszak népszerűtlen lenyomatai, "környezetüket figyelembe nem vevő", "durva", "agresszív", "ocsmány" épületek kerülnek most bemutatásra; elhanyagolt, lenézett, meg nem értett házak. A szocreál nyomasztó időszaka után újra…..
 ..
okonomi 2012.08.16 21:52:48
Reklám a javából Kukident 2010.08.01 21:27:00
Ezt a képet Balázs Ausztriában lőtte nekünk, köszönet érte! Az pillanatnyilag még nem egyértelmű, hogy hová kell kenni :)..
A képre kattintva megtekintheti a felvételt Az MTI közleménye...
okonomi 2010.10.18 01:55:44
@Andrew85:

Tényleg fura kivülről... :)
Nos a többi fideszes eddig nem volt kiábránditó, szemben a MT-sal, ezért szavazhattak rájuk. Merthogy nem a fidesszel volt baja a városnak, amint azt Tétényi Éva is többször mondta. MT pedig sajnálatos módon kéttucatnyi szavazattal győzött saját kerületében, igy tovább tudja bólogattatni a többit.
Szerintem nem sok esztergomi gondolta, hogy ezek majd lex@rják a választók döntését.
okonomi 2010.10.18 20:21:50
@Andrew85:
Két oka is van ennek. Az egyik, hogy nem csak Esztergom, hanem a régió képviselője is, tehát nem csak a város választotta. A másik, hogy tavasszal nem volt valódi ellenfele: mondhatnánk őt legkisebb rossznak is. De azért nem ilyen egyszerű ez sem. Más nevében nem akarok beszélni, de biztosan nem vagyok egyedül, aki úgy gondolja, hogy MT nem rossz városvezető. És pláne nem ő az ördög. Sokat és többnyire jó irányban fejlődött a város. És az is biztos, hogy legalább annyira szereti Esztergomot, mint ahatalmat. :)
Azonban nincs neki könnyű természete. Az embernek eszébe juthat róla a meleg fesztivál, ahogy elmélázik rajtuk a nép: Tomcat leengedett kezéből kihullik a záptojás, a szelidebbjéneknek a hiradó alatt elcsitul nevetése és mind arra gondol "Micsoda tömérdek tesztoszteron hiányzik ezekből az emberekből!" Azután egy napon belebotlik MT-ba és felkiált: Itt van! Őbenne!
Egyszóval kitudjaboritanianépeket. (Egybe irtam, hogy tényleg egy szó legyen.)
Most őszre pedig megjelent Tétényi Éva: nyert és attól meg ő borult ki.
Egyébként asszem elfáradt kicsit ő is, meg a város is. Sajnálatos, hogy ilyen irányt vettek a dolgok! Nagyon el tudnám képzelni egymást inspiráló vetélkedésüket! A rendszerváltás óta felnőtté vált egy generáció, amelyik még mindig azt látja, hogy akinek a jelöltje győz, az szebb, jobb, okosabb, a forditottja pedig hatalmas világfájdalom. Még mindig csak tanulgatjuk a demokráciát.
retro gastro Tropi Cola 2010.04.23 06:14:00
A kóla (Pepsi vagy Coca) igen költséges volt a '70-es években, ezért leginkább csak vendégségek illetve iskolai bulik alkalmával találkozatm velük. A találékony szocialsta ipar hamar felismerte az igényt az olcsóbb kólára, és ennek jegyében született meg a Tropi Cola szörp.…..
 Szeretem a halat, szeretem a sushi-tTengeli halat mindig ettam, édesvizi hal...nem emlékezem. Kedves Gabi Keresztmama, Ö nagy konyha tünder.Kedves Gabi Keresztapa, Ö pedig nagy horgász.Nyáron Balaton parton laknak. Keresztapa minden reggel megy ki Balatonra és átalában…..
 Majdnem minden magyar barátok fogta fejet mézes szekelykáposztaról.(szekelykáposzta cikk--> click here)De, Nekem nagyon ízletes volt...  Ami ÉN fogtam fejet... az tejberizs... Nekem rizs az natur vagy sósnak kellené lenni. De tejberizs..... mindegy porcukorral,…..
Egyszér volt hol nem volt...Elhívtünk a fényképet papír formara. Sok jó emlék képek volt.Sorba laktunk albumba akkor kezdett problema... az a baj...valamit kellené írni „Hol volt” „Mit ettem” „Mit csináltunk”.... Átalagos ember vagyok.…..
okonomi 2009.12.31 21:30:32