Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kukta

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kommentekben már többször is írtátok, hogy a történetben a chicagói szál a legérdekesebb. Egyrészt ott ténylegesen történik valami, aztán meg a Mueller/Van Alden - Eli duónál furcsább párost nehezen lehetne összerakni, és végül, de egyáltalán nem utolsósorban Al Capone…..
A mostani epizódban az operatőri munka tetszett talán a legjobban. Ötletes volt, szinte már filmszerű, időnként elismerően hümmögtem egy-egy beállításon. Pedig nem vagyok különösebben nagy ínyence a területnek, vagyis ha már én is észreveszem, kifejezetten jónak kell…..
kukta 2014.09.25 08:19:06
Lehet azon vitatkozni, hogy milyen évadon vagyunk túl. Volt, aki számára lapos volt, "nem történt semmi", akadt, aki kifejezetten hangulatosnak nevezte, és visszagondolva én magam is írogattam jót is, rosszat is a negyedik szériáról. Gyp Rosetti súlyos örökséget hagyott maga után:…..
Spenót receptek Spenótfőzelék 2007.06.27 22:28:00
Kezdetnek csakis a klasszikus spenótfőzelék állhat az élen: FRISS SPENÓTLEVELEKBŐLHozzávalók: 1,2 kg zsenge, friss spenót 1 db zsemle 4,5 dl tej 2 púpozott kanál liszt olaj 3 gerezd fokhagyma Elkészítés: A 1,2 kg friss, zsenge spenótleveleket egy nagy tálban bő vízben többször…..
Nem mindennapi incidens történt az újvidéki női kézilabda európa-bajnokság nyitómeccsén. A házigazda szerbek szövetségi kapitánya, Saša Bošković kétszer is megpróbálta visszatartani a labdaszerzéstől az egyik norvég játékosnőt, Lin Jorum Sulandot. Először a mezénél…..
Többször posztoltunk már mobiltelefonnal rögzített, majd a YouTube-ra kitett amatőr felvételeket, melyek aztán nézettségi rekordokat döntögettek, noha nem feltétlenül miattunk. A számláló most is olyan 300 körül áll, hiszen tegnap töltötték fel a videót. De már terjed, mi…..
Ezt is megéltük. Kellett hozzá egy kis idő, egy remek helyszín, egy penge_verda és egy őrült a kormány mögött. Valamint egy szem operatőr(Szeljak György), aki érti a dolgát és szerszámát biztos kézben tartja. Iszonyatosan büszkék vagyunk rá mindannyian, hogy ez az egy szem…..
Serbia Insajd Tito sárgarépája 2011.06.24 13:00:00
Nyírják a Magyar Szót A Magyar Szó napilapot úgy tűnik le akarja nyúlni a Vajdasági Magyar Szövetség. Az egyetlen vajdasági magyar napilapból pártlapot fabrikálnának, aminek nem olyan nagyon örülök. Sebaj, kihordjuk valahogy lábon, a Magyar Szó története egyébként sem a…..
Music For Animals címmel szeptemberben jelenik meg a Superbutt új lemeze. Az anyag dupla album formájában lát napvilágot, az egyik cd-n egy teljes angol nyelvű nagylemezzel, a másikon pedig egy magyar nyelvű EP-vel és bónuszban néhány feldolgozással. Az összesen 18-20 számot…..
Rosa Parks blog Irány Szerbia! 2010.05.05 11:58:00
Tegnap remek volt a Sunny Day in Glasgow a Dürerben!Hétvégén meg ez lesz:2010. május 8. szombat Újvidék / Novi Sad (SRB) - CK132010. május 9. vasárnap Szabadka / Subotica (SRB) - Bash-ház..
"Azon gondolkoztam, Fiam, hogy jobb lett volna, ha otthon maradsz" - mondogatja apám néha, amikor túl sok a munka és túl kevés a pénz. Annyiszor mondta már, hogy én is elgondolkoztam ezen. Persze sokra nem jutottam. Honnan is tudhatnám? Csak azt tudom, hogy nem olyan rossz hely…..
w Foglalod a kurvanyádat 2007.06.11 06:00:00
Aggaszt már régóta egy dolog, vagyis egy fogalom, pontosabban egy imaginárius fogalom. A nemzeti oldal. Meg minden egyéb megnyilvánulás, amikor a nemzeti kifejezés alatt olyasmi értetik, amiben én nem vagyok benne. Ugyanis egy pillanatig sem éreztem magam soha kevésbé magyarnak, mint az…..