Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GluGlivar

10 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2007 november 22-én, Csütörtökön nyitottuk meg kizárólag online működő szerepjáték szaküzletünket.Folyamatosan bővülő kínálatunkkal és kedvezményes árainkkal várjuk a szerepjáték, a fantasy és scifi szerelmeseit!   http://szerepjatekbolt.hu   Üdvözlettel:…..
A Coldplay legújabb albumáról, a Viva La Vida-ról szóljon most egy szám, ami személyes kedvencem. Nem is fűzök hozzá mondandót, jó szórakozást kívánok hozzá! :-) ..
Kedves Zenekedvelő Barátom!Örülök, hogy rábukkantál az oldalamra! Igyekszem egy elég széles zenei skáláról összeszedni az átalam jónak tartott zenéket, klippeket! Persze várom a kéréseket is, biztos vagyok benne, hogy Neked is van kedvenced, amit esetleg szeretnél itt látni!Az…..
Ajren Lucassen mester egyik legjobb alkotása a 2008-as "01011001" című albumról. Aki ismeri a formációt, az tudja jól mire számíthat, aki nem, azoknak elmondanám, hogy ezek az albumok mind 1-1 történetet mesélnek el, amelyek szorosan összekapcsolódnak. A legtöbb zeneszámot…..
Igen, ismételten a Demjén 60-ról szól egy Demjén Rózsi szám, méghozzá egy pergősebb, a V Motor-Rockos időszakra emlékeztető zeneszám. Eléggé pergős egy szám, tipikus vidám nóta, nem éppen olyan stílusban, amilyen a többi szám az albumról. Dehát, emiatt szeretjük Demjént:…..
Ismét egy Demjén szám, szintén a Demjén 60 lemezről. Ez egy kicsit melankólikusabb, szomorkásabb szám, ám annál csodálatosabb: teljes aprólékossággal kidolgozott műről van szó, amelyet az ember szívesen hallgat végig, akár többször is egymás után. Az embert magával ragadó…..
Szintén a Demjén 60 című albumról érkezik egy szám, amely az első a listán. Az egyik leghosszabb szám, valamint album verzió, ami kicsit másabb (jobb, hosszabb), mint a rádiós verzió. Amikor a főtémához érkezik az elején, a felvezető után, az nagyon jól meg van csinálva,…..
Az Elvenking nevű olasz együttes kissé furcsa stílusával robbant be a köztudatba, ugyanis a stílus, amit játszanak, ír népzene, kicsit másképp. Lehet ezt modernnek is hívni, ha úgy tetszik. Maga az együttes egyébként már évek óta jelen van, azonban 1-2 éve a színvonaluk nagyon…..
A legújabb Republic számot osztanám meg Veletek, Kedves Hallgatókkal, valamint értékelném is. Maga a zeneszám a Fényes utakon c. lemezen hallható, és szerintem a lemez legjobb zenéje. Bár a felvezető rész nem sikeredett túl jóra, de ami utána jön, az viszont remek. Maga a dallam…..
Ezt a számot már régóta kerestem, végül sikerült megtalálnom. Ez a szám a Magyar Vándor című film betétdala, ami szerintem nagyon jóra sikeredett. A szám szövege kétértelmű, mivel két értelmet nyerhet, ha csak önmagát a számot hallgatjuk, vagy a filmhez próbáljuk kapcsolni…..
A Demjén 60 c. lemez egyik száma nagyon megfogott, amelyik nem más, mint a Sose add fel... Ez a szám igen alaposan lett kidolgozva, az egyik legjobb az új Demjén-számok közül. Úgy ahogy van ez a szám maga a tökély, és még egy kis filmzene-beütése van. A szöveg, a dallam, minden…..
Az Aerosmith stílusának remek példája ez a szám is, amely egyben az Armageddon című film betétdala (vagy záródala) is volt. Az énekesnek a hangja tökéletesen illik a zeneszámhoz, és a szöveg is, bár kicsit "modernebb" szöveggel, de illeszkedik a filmben látottakhoz. A…..