Regisztráció Blogot indítok
Adatok
konyhakész pumi

0 bejegyzést írt és 96 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utasok gyakran ki tudják akasztani az óceánjárók legénységét. Az alábbiakban következzenek azok a legidegesítőbb dolgok, melyek leginkább kiborítják a hajókon dolgozókat...
Megegyezett egymással a Telekom és az Andy Vajnához tartozó TV2 Csoport arról, hogy a Spíler 2 év végig elérhető lesz a telekomos ügyfeleknek, méghozzá most péntektől, írja a DTV. A Bajnokok Ligáját és a spanyol első osztályt közvetítő Spíler 2 egyaránt benne lesz a Telekom IPTV-n és Sat TV-n is. Az…..
Az USA Munkaügyi Minisztériumának (DL) statisztikai intézete évente kiad egy jelentést, amelyben (egyebek mellett) a különféle nemzetgazdasági ágazatokban dolgozók béréről, ezek jövedelmi viszonyairól is részletes kimutatásokat közöl. Mi most a rendvédelmi területet mutatjuk be néhány számmal, hadd…..
konyhakész pumi 2018.07.13 09:39:45
Ahogy már korábban írtuk, Jakupcsek Gabriella ősztől újra műsort vezet az ATV-n, és bár a hírt áprilisban még sem a csatorna vezérigazgatója, sem a műsorvezető nem erősítette meg, mostanra biztossá vált Jakupcsek érkezése, erről maga Németh S. Szilárd beszélt a Blikknek. "A főbb kérdésekben…..
Fizetem minden hónapban a TB-t, es áprilisban "csak" 100 ezer forintomba került az, hogy magánklinikán megcsinálták azt, amit a háziorvosnak kellett volna. Üdvözlök mindenkit! Szeretném leírni az én tapasztalatomat a magyar egészségüggyel kapcsolatban.  Én egy 28 éves lány…..
konyhakész pumi 2018.06.05 21:12:42
Méghozzá egy békítő realityt. A képernyőre több mint egyéves szünet után visszatérő Jakupcsek a Blikk szerint tavasszal "egy egyedülálló, érzelmekkel teli műsorral rukkol elő, amelyben emberi sorsokat és kapcsolatokat ismerhet meg a néző", a címe pedig Egymás szemében lesz. A koncepció szerint…..
Reggel rengeteg nehézséggel kell szembenéznie az embernek: nem elég, hogy ki kellett mászni a meleg ágyból, indulni kell munkába, de még a kocsi szélvédője is lefagy. Ha a felsoroltak közül kettővel nem is lehet mit kezdeni, legalább az utóbbinál spóroljuk meg a kellemetlenséget. Ehhez nem kell más,…..
konyhakész pumi 2016.12.04 17:33:03
Az ókori Görögországban egy nagyon kegyetlen eszközt találtak fel a bűnösök megbüntetésére. A bronzbika egy üreges, bronzból készült bikaszobor volt, melyben elfért egy felnőtt ember. Phalarisz türannosz vezette be a szerkezet használatát, de előtte még letesztelte - a bika feltalálóján. A bronzbika…..
konyhakész pumi 2016.11.21 11:50:19
Kevesen tudják (s még kevesebbeket érdekel), hogy én a saját órám átállítása előtt többet gyötrődök, hogy biztosan most kell-e csinálni, mint amennyit Parlamentünk, mielőtt majd jó eséllyel eldönti így hirtelen, hogy át kell-e állítani az ország összes óráját -- és…..
Izrael négy legnagyobb katonai hőse között tartja számon a hadtörténet Zvika „Zvi” Greengold tankparancsnokot, aki 1973-ban, a jom kippuri háború első napján szinte természetfeletti bátorsággal, leleményességgel és szerencsével tartóztatta fel jószerint egyetlen harckocsival a Golán-fennsíkon…..
A Magyar Időknek adott interjút az MTVA legkisebb gyermekének számító M5 programigazgatója, Dér Ágnes. A riói olimpia alatt beindított, és akkor sporttévéként funkcionáló (a paralimpia végéig is ez a helyzet) csatorna hamarosan a teljes Kárpát-medencét lefedő műsorstruktúrával jelentkezik. Az…..
A köztársasági elnöknek nagyon kell vigyáznia minden kiadott szavára, a riporternek meg minden kérdésre. Ez talán túlságosan is érződött Az első év című közös MTVA-TV2-es köztársasági elnöki interjúban, amit vasárnap este mutattak az M1-en. Az elnök úgy vette az…..
Ehhez nem szívesen fűznénk hozzá semmit, meg ugye, nem is nagyon lehet. A kép forrása: blog.deathspraycustom.com..
konyhakész pumi 2013.01.05 14:23:35
@GYUSZI BACSl: Nagyot alkottál akkor Gyuszi Bá.
Gasztrobizarr Ne járjatok ide 2012.12.09 09:35:26
Az újlipótvárosi Pozsonyi út ígéretes környékén egyre másra nyitnak az új helyek. Nem is olyan régen: 3-4 éve indult el a magasabb színvonalú gasztronómiai élet errefelé, sokáig csak egy "lámpás" világított a láthatáron. Mostánaban felpezsdült minden. Úgy tűnik azonban,…..
konyhakész pumi 2012.12.10 15:17:22
@Boros Regina: Gondolom ezért az írásodért évekig ihatod a sarokban a megszokott minőségű és extra mennyiségű potya kv-t.
(SZINTÉN VICC)
konyhakész pumi 2012.12.10 15:27:15
@Boros Regina: Egye fene kezdelek megkedvelni,annak ellenére, hogy mindent megteszel az ellenkezőért.
Ki gondolná, hogy a nyilvánvalóan túlárazott smsek minden elképzelést felülmúlóan vannak túlárazva? Eheti oknyomozó olvasónk adatait remélhetőleg a hozzáértők hamar korrigálják, mert biztos semmi nem ennyi, hanem még ennél is kevesebb egy sms igazi ára. Akárhogy is, az sms…..
konyhakész pumi 2012.01.30 16:31:35
@AlulírottFentemlített: bazdmeg kérj új csomagot, bazi régi lehet a Tiéd. A mostaniakon már nincs hívószám kijelzés, azt alapból díjmentesen kapod!
konyhakész pumi 2012.01.31 09:45:36
@alfagumi: Megint csak azt írom elavult a csomagod! Menj be az ügyfélszolgálati irodába, keress másik (egy újabb csomagot)
és az térítés mentes lesz:))
Nekem is szervusz volt és az is számlázta, de az már a múlt-é.
Az Erzsébet kártya várható sikere kapcsán újabb támogatott utalványok, kártyák bevezetését tervezi a kormány, amik főleg a felnőttek közérzetjavításra fókuszálnak.„Mindig csak gyerekek, elesettek, szegények, kóbor kutyák, rászorulók?! Mi lesz a termelést folytató…..
A múlt heti tűzkerék után számos levelet kaptunk, ám többségük annyira viaszos volt, hogy nem tudtuk azokat kibontani. Ezen a héten a bodobácsozás rejtelmeibe vezetjük be a testiségben változatosságot kereső olvasóinkat. A bodobácsozásnál a férfi és a nő 4, vagy akár 120…..
konyhakész pumi 2011.06.30 09:41:35
 Hunyadi Tamás az xnews.hu balatoni tudósítója, nagyon éber ember. A füredi móló környékén belefutott egy halbelezésbe. Rögtön ki is derült, hogy nem lehet az állat belsőségeit a tóba üríteni. A bácsit ez nem zavarta. Estére Tamás egy kempingbe érkezett ahol sötét…..
Bekapcsoltam vasárnap este a tévét, erre futam helyett egy négyórás időjárás-jelentést láttam Kanadából. Meg azt, hogy Hamilton megint lerombolta magát.     A derék brit ezúttal a pályán tette mindezt, nem úgy mint az elmúlt hetekben, amikor nyilatkozatai sikerültek…..
konyhakész pumi 2011.06.13 19:44:03
@kpityu2: Én nem tudom melyik csatornát nézted, de amit az RTL adott azon Button húzta rá a vasat Hamiltonra. Balra Húzta a kormányt, és amikor nem tudta volna tartani becsukta a kaput. Kíváncsi lennék, ha egyenesen megy 250km/h-val rángatná e a kormányt ha nem jön mellette senki?
Új MÁV blog Tuti IC út 2011.05.31 19:16:00
Tibor levelét elolvasva már megint előjött az a csúnya érzés, hogy ez már valahol, valakivel megtörtént már. Hát persze, velem, mondjuk kb. ötször. Az ember megveszi a jegyet, a vonat lerohad, vagy leszakad valami, stb., aztán mindenki szarik az utasra, legendák kelnek szárnya, s a…..
Proszektúra Uborkaszezon 2011.05.30 09:46:00
Pár éve még a kergemarhakórtól rettegtünk. Aztán jött a megváltó sertéspestis. Majd a bontott-csirkéktől kaptunk frászt.A szörnyű madárinfluenza járvány kipusztítja az emberiséget, jósolták később a bulvárlapok, és persze rekordpéldányszámban fogytak el.De sem a…..