Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szikigóóóól

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Vasas Bp. Stars a Megyeri úton, a Ferencváros Miskolcon aratott győzelmet az OB I. középszakaszának mai fordulójában. A zöld-fehéreknek volt könnyebb dolguk, már a 8. percben vezetést szereztek, válasz nem érkezett, ők pedig sorban lőtték a többit, 5-0-ig meg sem álltak,…..
Szikigóóóól 2010.02.06 16:23:20
@korongos4: Ebben is?:O Jézus...régen fociban Vasas drukker voltam, megvallom, de ez akkor fejeződött be amikor 7-8 éve egy harmadik hely után sikerült kizárattattni a csapatot az élvonalból, szép teljesítmény volt, nem mondom. Ez a mostani Vasas jellegtelen, nemcsoda hogy 200an kiváncsiak rájuk csak. Mi vagyunk lúzerek? Na majd ha ismét a dobogó közelében lesztek egy szezon végén majd akkor térjünk erre vissza. Ha nem tudnád akkor elmondom: Az Újpest adta a legtöbb olimpiai bajnokot a magyar sportnak!!!!!!!!!!!!!!!!
Szikigóóóól 2010.02.06 16:35:43
@869065: "869065" Neked ez a rabszámod?:D
Mellesleg ez úgy jön ide, hogy mi az hogy ebben is???? Kifejthetné a kolléga hogy mit ért ez alatt, ha félreértettem mondanivalóját, elnézést...
Reijo Ruotsalainen, a Red Bull Salzburg edzője igent mondott Ted Sator szövetségi kapitány invitálására, a finn szakember a jövő kedden és szerdán ott lesz a magyar válogatott felkészülésén. A kétszeres Stanley-kupa-győztes, olimpiai ezüstérmes hátvéd jelenleg Pierre Page…..
A Vasas Bp. Stars a Mol Liga-elődöntő után a bajnokságban is nyerni tudott Dunaújvárosban. A káposztásmegyeriek sikeréhez ezúttal büntetőlövésekre is szükség volt, így ők két, míg a hazaiak egy ponttal bővültek. A Starsban Peterdi Imre ismét gólt lőtt,…..
Szikigóóóól 2010.02.04 10:38:26
@Edi a Sas: Milyen ultrák??? Mikor? Én ott voltam de senkit nem láttam pedig kint voltam minden szünetben a csarnok előtt, sőt a meccs után még 15 percig. Ha tényleg voltak valakik azok nem tőlünk az tuti mert ha 4 kezem lenne meg tudtam volna számolni hány újpesti volt bent a meccsen.
Baróti Zsolt arról beszélt előzetesünkben, hogy fiai nagyon szeretnének visszavágni a Mol Liga döntőjében elszenvedett vereségért. Tartotta is szavát a lila-fehér csapat, és a szezon hagyományainak megfelelően idegenben legyőzte a Vasas Budapest Starst. Sokáig nem esett gól a…..
Szikigóóóól 2010.01.27 16:01:56
@gogosz: Mondjuk azt nem értem minek:D Így is sztem a legjobb védelmük van a ligában. Én Kangyal helyében egy gólképes támadó után néznék, mert az elmúlt 1,5 szezonban bajban lennék ha bárkit meg kéne neveznem mint állandó gólveszély Stars részről. Max Szappanos és Fodor, ritkábban Holéczy és Gergely. Ennyi.
Egy dolog miatt nem örültem még annak hogy vasárnap kikaptunk tőlük amelett hogy tényleg nekik jött ki jobban a lépés: szerintem nem valami népszerűsítő a hoki szempontjából az, hogy egy olyan csapat nyeri a MOL-ligát ahol meccsenként ha 4-5 gól esik az már soknak számít. Bár ez csak az én véleményem. Nagy csata mindig az Újpest-Stars de teljesen más mint egy Újpest-Fradi vagy főleg mint egy Újpest-Dab. Ott valahogy a támadójáték dominál mindig. Szívesebben nézek végig egy pl. egy 7-2es győzelmet a Csíkszereda ellen mint a tegnapi 2-0-át. Bár kétségtelen, hogy a Szirányi-féle védőkre nagy szükség lesz Szlovéniában.

Ha ma is az idegenbeli csapat nyer az már tényleg hihetetlen lesz...Lehet hogy ennyin múlott a MOL-liga döntő, hogy papíron mi voltunk a pályaválasztók????:D
Négy napon belül harmadszor csap össze az Újpest és a Vasas Budapest Stars. Tegnap folytatódott a hagyomány, az idegenben játszó együttes nyert. Tovább után az edzők értékelik a tegnapi mérkőzést, elmondják, mire számítanak ma és gólokat is mutatunk. "Nagyon jó és…..
A magyar jégkorong környékén sok korrekt emberrel találkoztam, mondja Peter Sevela. A Dab.Docler kapusa egyértelműen a Mol Liga egyik legjobb játékosa. Nem véletlen, hogy az összes csapat vezetőedzője őt jelölte a liga legjobb kapusának. A 26 éves szlovák fiatalember…..
Szikigóóóól 2010.01.27 12:46:48
@Rock me Amadeus: melyik oldalon van fent a tegnapi meccs videó összefoglalója?
A Mol Liga döntőjének visszavágója következik ma este hét órától Káposztásmegyeren, ahol a Vasas az Újpestet fogadja. Mindkét csapat játékoskerete változott vasárnap óta, az új szerzemények már be is mutatkozhatnak klubjukban. "Érdekes és izgalmas mérkőzésre…..
Január 31-éig igazolhatnak új játékosokat az OB I-es csapatok. A friss Mol Liga-győztes, eddig külföldről érkezett hokisok nélkül felálló Budapest Stars nem sokat teketóriázott, eddig három légiós leigazolását jelentette be. A 30 éves szlovák Matus Petricko a Newcastle…..
Szikigóóóól 2010.01.26 12:42:20
@fraind: Én meg ha tehetném még Ovechkint is idehoznám. Abból főzzön amiből tud, nem igaz hogy egyes játékosokból nem tud többet kihozni...
Abban mondjuk igaza van hogy az Újpest Ladányi óta nem tudott olyan magyar játékost igazolni aki tényleg meghatározó. Evvel csak az a baj hogy ezek után azért se jönnek majd ide jó magyar játékosok mert látják hogy itt a légiósoké a főszerep, s őket úgyse hozzájuk raknák be mert ők általában együtt vannak, szenvedni meg nem akarnak esetleg a 3. sorban...bár én mindig is szerettem a légiósok játékát Újpesten, Lezotól kezdve Zlochán át egész Szikiig, meg kell hagyni sokkal kombinatívabb játékot játszanak a szomszédban:(
Szikigóóóól 2010.01.26 13:17:08
@Rock me Amadeus: tudom hogy már ezerszer elhangzott de valahogy lemaradtam mindig: az oké hogy Berta miért nem játszhat a Starsban de én azt nem tudom miért akart eligazolni egy ilyen jó tavalyi szezon után. Világosítsatok már fel, összeveszett valakivel???
Egy rendkívül jól sikerült második harmaddal és végig okos, taktikus játékkal abszolút megérdemelten nyerte meg a Mol Liga fináléját az elődöntőben a favorit Dab.Docleren túllépett Vasas Budapest Stars. A mérkőzés elején az Újpesti TE szerezte meg a vezetést Dubek révén,…..
Szikigóóóól 2010.01.25 11:14:30
@Spigott: Honnan lenne erre pénze a Starsnak akiknek eddig se volt légiósuk anyagi okok miatt???:O 4 (magyar szinten)jobb játékos a fent említettek országokból annyiba kerülne mint a komplett Stars
Szikigóóóól 2010.01.25 17:29:34
@kiralyfi: ez mennyire biztos? nagyon jólértesült vagy:D
Ma a csapatunk a Miskolci Jegesmedvéket fogadja vendégül a Megyeri úti jégcsarnokban.A csapatunk hullámvölgyben várja a mérkőzést sajnálatos módon.A Miskolciak az utolsó két mérkőzésükön a Brassó ellen vereséget szenvedtek (2-1 Hu.,4-3).A mi csapatunk legutóbb a Dunaújvárosi…..