Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rebix

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
amcsika the only one 3 éves lettem 2010.11.29 11:48:00
igen, igen! tegnap voltam 3 éves! nagy kor ám ez! és tudjátok, hogy mi különbözteti meg a 2 évest a 3 évestől? több macskakolbászt tud megenni már tudja, hogy a lakás teljesen 3dimenziós az emberek hátát használhatja ugródeszkának hangosabban nyivákol és…..
Babavilag Húsvéti kalandok II. 2011.04.26 14:08:00
 Hétfő: Ismét útra kelt a falka, de most messzebb mentünk, állítólag Győr a neve. Itt sok idegen emberrel találkoztam, de Gazdi és a család nagyon örült neki, sőt a Gazdi nővérének hím udvarlója egyenesen úgy viselkedett az egyikkel, mintha a kölyke lenne neki, tán így…..
Babavilag Túl a műtéten 2011.03.11 18:34:00
  Végre vége… Mindketten 5 pokoli órát tudhatunk magunk mögött. Rettenetes érzések kavarogtak bennem, és ezek ellen takarítással, pakolással, és előkészületekkel védekeztem, egyre kisebb sikerrel. De beszéljünk Babáról, hisz itt ő a fontos! J Szerencsére semmi…..
Rebix 2011.03.13 10:43:39
@babavilag: Akkor a Baba nagyon okos kislány!:) A Luna meg egy butuska "nyalógép". A hege sajnos elég csúnyácska. Már kapott rá speckó kenőcsöt meg gyógyszert. Remélem hamarosan jobb lesz neki is. Szerencsére a kedve jó, úgyhogy talán nincs nagy baj.
Rebix 2011.03.14 08:50:19
@babavilag: A Luna április 8-án lesz egy éves.
Először én is figyeltem, hogy ne nyalja, de két gyerek mellett ez szinte lehetetlen vállalkozás!:)
Ha ezen túl leszünk, akkor remélhetőleg nem lesz soha többet gallér rajta. Meg tüzelőbugyi sem!:)
Gyógypuszi átadva, eszement farókcsóvával és vigyorgással fogadta!:D
aba Újra ABA workshop 2011.03.12 21:07:00
Én nem voltam októberben, de most lesz újra, és ott leszek, sőt, úgy tűnik, hogy lesz egyfajta szerepem is a dologban. Akik voltak, azt mondták, hogy jó volt és szórakoztató.Terapeutáknak mindenképp érdemes elmenni, azoknak, akik azóta kezdtek, az elsőre, vagy mindkettőre, ha…..
aba Hangok újra 2011.03.08 23:00:28
Lehet, hogy téveszme, de esküszöm rendszeresen úgy hallom, hogy leutánoz Lili hangsorokat a környezetéből. Ilyen volt már persze, de az csak terápiás helyzetben és hangsúlyosan mondott szavaknál. Most azonban volt, hogy a rádióban szólt a dal: oh, oh és mondta hátul, hogy hó-hó,…..
Szilveszterkor sokat szoktunk nosztalgiázni... és ezen a napon is sok olyan élmény jutott az eszünkbe, amiről tavaly ilyenkor még csak nem is álmodtunk...Sokat változtunk... Főleg azzal, hogy Botond az életünk részévé vált.Egy vizslával élni nagyon jó szórakozás, kettővel…..
"Kedves Cukiság!Ő Lóri, a mi örökbefogadott cane corsónk, aki képes olyan hangosan horkolni, hogy a lakásban is lehet hallani. Igazi házőrző :)" – írta nekünk Zsuzsa.Köszönjük!..
"Sziasztok!Ő Butch, egy ismerősöm fenevad házőrzője. Marcona külleme ellenére a betörőket egyetlen veszély fenyegeti, hogy Butch halálra puszilgatja őket. Éppen ezért a lakcímet inkább nem árulnám el" - írta nekünk Sanya. Köszönjük!..
"Sziasztok.Ő Izy, a 9 hetes angol bullterrier kislány.Reméljük, tetszenek a fotók, amelyek készültek erről a kis csöppségről :)" - írja Ircsi & Brosy Veszprémből.Köszönjük!..
Babavilag Baba beteg 2010.11.08 22:05:14
Hát nagyon ránk ijesztett vasárnap hajnalban a drága. Hányt, ezért kivittem, ment a hasa, evett füvet, de amikor be akartunk menni, egyszer csak összeesett, és nem mozdult…Hiába szólongattam nem reagált, úgy hogy karba vettem, és hazavittem, utána meg mag alá csinált az…..
Babavilag Baba a Mátrába 2010.11.07 13:27:13
Reggel a gazdi egy hatalmas valamibe kezdett el pakolni, és már kezdtem megijedni, hogy megint itt hagy hosszú időre, de aztán láttam, hogy az én dolgaimat is összeszedi, és ekkor már csak izgatott voltam, hogy hova megyünk? Igazam lett, tényleg útnak indultunk, a reggeli séta után,…..
Sajnos azt nem lehet pontosan tudni, hogy Nándi mászott-e be a nagykutya lábai alá, vagy Carlos feküdt rá a picire.....
Boldog születésnapot drága kiskutyám! NÉGY éves lettél, de nekem még mindig az a drága kis csutak vagy, mint amikor először magamhoz öleltelek... Maradj velünk sokáig...Szépséges Hubám, az első, az IGAZI... A kicsi Huba: Ha nem is volt szép, de nekünk a Nagy…..
Carlos, Nándi, Pálcika Macskamák 2010.10.02 08:49:00
A fehér szörnyeteg egész éjjel és még reggel is a kertben tartózkodott. Mivel mindenféle szempontból útban volt, apám felhelyezte kerítésfal tetejéree, átmenetileg A szomszédban folyó építkezésről azonnal felháborodott és sajnálkozó hangok jöttek. Vicces, amikor egy…..
Már korábban is akartam írni egy bejegyzést a macskákról. Elsősorban azért, mert feltűnően kevés macskát látok az állatorvosnál, dacára annak, hogy szerintem sokkal több macska van a világban, mint kutya. Másrészt utálom a macskákat, ahogy Frakk utálja Lukréciát és…..
Rebix 2010.10.02 15:50:24
@v_era:
Én szeretem a cicákat is......
Bár még nekem sem volt!:)
Igazából ez már a második alkalom volt, mert egyszer apu tévedésből Nándit is elvitte sétálni, amikor még nem volt meg minden szükséges oltás. Csak ugye akkor sem mi, sem a fényképezőgép nem volt ott. Most viszont...Az első gondot rögtön a kapu okozta, mert…..
Rebix 2010.10.02 08:58:28
Az irigy kutyáknak mindig a másiké kell. Szegény gyagya Carlos :)..
Rebix 2010.10.02 08:49:03
... az igazán nagy vadászok jutalmazásához.....
Ma reggel meglestek, hogyan próbálom magam egy kis kosárba belepréselni. Most megmutatom nektek…..
"Hegyen-völgyön, nádi szélben ott ahol a fácánok élnek és őzek bújnak meg, ahol a fenyvesekkel összeölelkezve élnek a tölgyesek, a tavak birodalmában. Onnét szólnak e történtek!"...így szól a Hubavizsla blog ismertetője...Annakidején, amikor blogozni kezdtünk a…..
Emberkedő Huba és Botond Vadulnak 2010.09.09 10:56:00
Jelentem, a vizslalegények remekül vannak, főleg a "ruditestű" Bobó! Nem tudom, kedves vizslás olvasóim, de a ti tinédzser vizslátok is sovány volt? Mert arra emlékszem, hogy Huba vékonyka volt, de valahogy Botond még gebébbnek tűnik. Jelenleg Huba nagyon jó kondiban van,…..
Rebix 2010.09.09 18:11:09
Egy chilei táncoló kutya készül Youtube nézettségi rekordot dönteni. A felvételt, amin egy Carrie nevű golder retriever táncol Merengue-t, hat nap alatt 1,2 millióan tekintették meg. A Merengue egy latin-amerikai tánc stílus ahol a táncosok általában szorosan egymásba…..