Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gevin

9 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hova tűnt a 2012. január 2.-ai Szolidaritás? Hiába is keresem a választ, vagy próbálom megérteni a történteket, ki merem jelenteni a színpad előtt most nem volt olyan érzésem, mint az Opera előtti összejövetelen. Sok minden történt azóta ami sikeresen lehangolt ez előtt a…..
Nővéremmel szombaton meglátogattuk az először megrendezett gőzölgő fesztivált a Deák téren. Sok specialitást kóstolhattunk meg és kimondottan jó hangulata volt az egésznek. Egész jó képek születtek.   ..
Fotózni mindenki szeret Dunapart 2012.02.05 21:24:00
Nos, K felhívott, hogy csináljunk valamit vasárnap délután, tekintve, hogy leesett harminc centi hó. Ferihegyről A soroksári rév BKV-val durván 1 óra 45 perc és ezt kétszer utaztam le. DE MEGÉRTE!! Hihetetlen színösszeállítások.. Témák.. Röhögőgörcs.. minden ami kell…..
Vasárnap kinn jártam apámmal Ferihegyen. Először patakpartot céloztuk meg, hátha elcsípjük a TAP-ot. Épp mire kiértünk a felszálló dash8-as mutatta, hogy a tornyosok megint jókedvükben irányt fordítottak. Na uzsgyi cargodomb ezerrel. Két gépet még elkaptam ami sokaknak…..
Fotózni mindenki szeret Facebook 2012.02.01 20:23:00
Nos, mivel mindenki fent van ezen a közösségi oldalon bátran írhatok a "Hungarian Urban Photographers", vagyis a magyar városi fotósok csoportjáról. A legjobb képeket gyűjtik össze, melyek nem azok a szimpla képeslapon szereplő, turista által készített képek.. Minden…..
Hétfő. Természetesen jó korán keltem. 5.30. Iridium flare fotózásra készültem, de felhős lett az ég. Vissza aludni. Aztán öt perccel indulás előtt megint tiszta az ég. Na ha már műhold nem lesz akkor legalább valamit alkossunk. Hát íme. Még jó hogy megvettem a 75-300 milis…..
Fotózni mindenki szeret Hóesés 2012.01.15 16:36:00
Tegnap elkezdett esni a hó. A jó téma felismerése után azonnal kézbe vettem a canon-t és elkezdtem lőni.            Ő itt Narancs, az én cicám...
 Tekintve hogy új év van, minden 2011-es fotópályázat befejeződik, vagy lejár. Egy képet én is beküldtem a spottr.com-ra hátha... Véleményem szerinti legjobb fotót a végére hagyom. Felül a Moszkva tér egyik alagútja látható.  Ezt még annó a nagyvásártelep…..
 Ezek a fotók tavaly október szüleményei, amikor is két nagy repülőt láthattunk Ferihegyen. Fent látható a luxemburgi székhelyű Cargolux legújabb generációs Jumboja, a 747-8f. Alul a Lufthansa legnagyobb utasszállítója, az A380.  Következő kép az American Airlines…..
Na akkor egy kis történelem. Ez az épület együttes a Nagyvásártelep csarnoka és irodaháza volt. A csarnok 247 méter hosszú és 1932-ben épült. Feladata a vidékről beérkező mezőgazdasági áruk szétosztása volt Budapesten. Magyarul behozták a málnát vidékről és a…..
  Az egyirányú forgalommal szembe kerékpározás engedélyezése heves ellenzést váltott ki a gépkocsivezetőkből az év elején. Néhány napja megnyílt az első budapesti belvárosi utca, ahol alkalmazták a KRESZ adta új lehetőséget. Beszólásokat viszont még kierőletni sem…..