Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MinOr

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A stúdióban Zách Dani, Csikós, Winkler és Karotta. A téma: milyen az a Suzuki Swift Sport, ami épp nálunk van, milyen vetélytársak ellenében nyerte meg az EVO magazin csoporttesztjét, ki szabotálja el, hogy lehessen végre B kategóriás jogosítvánnyal 125 köbcentis robogót vezetni,…..
MinOr 2012.03.08 17:50:08
@hagyma: Egy oylan hihetetlenül hülye terméken, mit amilyen egy iPod, a felmásolt "zene" előadó, album és cím szerint rendeződik. Egy olyan MP3 file, aminek "Sequence 3" a címe, NINCS előadója, és My CD az albuma, iszonyatrohadtszarul megtalálható az esetenként több 100 vagy több 1000 zene közül, ha nem nézed meg előtte valamivel hogy mi az. Ha rendesen mindegyiknek "Totalcar" előadója lenne, teszem azt "Égéstér" albummal és "6. adás" címmel (vagy hogy a jövőre is gondoljunk és sorba rakja 006. adás) akkor elég lenne "vakon" bevágnom a Winamp media library Ipod részébe az új file-t (az Itunes számomra nem alternatíva, de probléma ott is fennállna) és nem kéne előtte vagy utána mindhárom tag-et átírkálni hogy utána lejátszáskor megtaláljam.

Irigyelheted a problémáim nyugodtan, de én csak megpróbálom hetek óta rendeltetésszerűen használni az Égéstér "adásokat".
Egy átlagos napon a legtöbb postaláda tartalma nagyjából így fest:közeli hipermarket / elektronikai áruház reklámújságaadott kerület / helység önkormányzatának hírlevelelegkülönfélébb szórólapok: redőnyös, reluxás; bútorszállító; ételfutár; ezermester a házból, aki…..
Belsőség Öld meg, ha tudod 2010.02.15 18:14:00
  Mi a közös a szarvasban és a jávorszarvasban? A totálkár. Vélemények azonos című írásunkról. ..
Én nem tudom, miért, de nagyon el van cseszerintve ez a világ. Egyszerűen nem lehet normális pasit találni. De tényleg képtelenség, mintha kiirtották volna őket a föld színéről. Elmesélem a kálváriámat, hát hogy okuljatok, meg hogy tudjátok, mire érdemes figyelni. Ott kezdődik…..
MinOr 2010.01.24 12:24:41
@vészmadár (pica pica): "vagy a föld színéig lerombolni."
Itt egyértelműen talajszint. De a Föld színéről eltűnő élőlények nem a rögökről és a végtelen rónaságokról tűnnek el mondjuk azzal hogy felmásznak a fára vagy mélygarázsokban tengetik mindennapjaikat, hanem a bolygóról, vagy rosszul értelmezem?

A földkerekség legjobb feleségénél bejöhet amit írtál az istenhozzád példával, de ehhez most kevés vagyok, én az simán nagy F-el írnám, max. forog a zsírjában a magyartanaram.

Amúgy hogy ne csak nyelvtannáci legyek, nem tetszik a post, illetve egyvalami miatt igen. Az írója pontosan tudja hogy milyen úton indult, csak még nem kapta fel az utcán az első féldöglött macskát.

Egyébként az macskás post rohadt jó, szívbemarkolóan igaz, Iszonyúan szerelmes voltam egy macskásnőbe, de nem vette észre hogy mennyire és hogy kitörhetne belőle, pedig komolyan jeleztem éppenséggel...

Szóval sokszor a magukra vessenek esete forog fent.
A címben szereplő kérdést Balage tette fel úgy általában az autósoknak, miután megelégelte, hogy rengeteg olyan autó jön vele szembe mostanában, amelyiknek csak a fél lámpája világít. Sokan "megoldják" a problémát a ködfényszóró bekapcsolásával és ezzel le is…..
MinOr 2010.01.16 12:12:42
@tükörfúró:

Ok, sose próbáltam. Gondolom a lopások miatt. De akkor is úgy gondolom hogy nem csak a zsúfolt nagyforgalmú lakás előtti utcában kell gondolkodni izzócsere ürügyén. Biztos van a közelben egy utca ahol ferdén vagy járdára merőlegesen kell állni, vagy akármi.
MinOr 2010.01.16 12:32:16
@trocadero: Azt hiszem közelednek az álláspontok :)

A kocsi egy eszköz. Ha valakinek van valamije vagy valakije, az törődést igényel. Nem lehet mindig csak "használni". Ez még az autóra is igaz.

Aki meg nem tudja kicserélni, celluxozzon oda egy zseblámpát amit 500 Ft-ért vesz, vagy egy biciklis izzót vagy akármit, hogy legalább másfél szeme legyen és látsszon, amíg nem tudja kicserélni. Mert szerintem köz- és önveszélyes a fél szem, és nemtörődöm-hanyag érzet ködfényszóróval helyettesítve járni, főleg az 1+1 felállással (a kedvencem ez utóbbi TAXIN!!!)
MinOr 2010.01.16 12:56:35
@trocadero: Aha. Lehet nekem is az a "baj", hogy 11 éves (3 éve nálam) és eddig "önszántából" csak 1 féklámpa és rendszámtábla világítás égett ki, utóbbi 10 perc csavarozás (a csomagtartó borítását kellett leszedni -nem annyira- hidegben), előbbi 2 perc egyértelmű szerszám nélküli csere volt, ez elég hidegben, utcán.

A törött búránál meg egyszerű dolgom volt, elölről bepattintottam a helyére a repedt helyére :) Utána úgyis az egész lámpatestet cserélték... :(

Amúgy meg attól, hogy a pótizzó nem kötelező, még rém hasznos. Oké hogy egy xenont nem lehet kicserélni on-the-spot, tehát fölös a pótizzó, ezért büntetni is fölös. Viszont attól még
-nem foglal sok helyet
-nem romlik meg
Valakinek kipattant nemrég egy jó ötlet a fejéből a BKV-nál, telepakoltak egy villamost fényfüzérekkel, ami a 2-es vonalán, a pesti rakparton közlekedik sötétedés után. Amíg az ember nem megy hozzá közel, még jól is néz ki, na de nem is ez a lényeg. VakondM is ezzel az ezernyi…..
MinOr 2009.12.31 14:31:01
@jog-ász:
Ez egy kiváló szabály lenne kicsiny fővárosunkra is. Ahogy janchi345 is írta, a 17-es vonala az egyik klasszikus példa, de amíg nem volt feltúrva a Móricz Zsiga, a 6-ost is gyakran feltartotta egy-két kilógó barom a fordulóban.

Volt valami index hír is nem olyan rég, meg hogy tehetetlen, mindneki másra mutogat, nem mernek hozzányúlni mert akkor az autós pattog hogy megsérült a kocsija.

Minden villamosra kiadnék a szabálytalanul ottfelejtett autók esetére nyélgáz engedélyt. Ööö.. Akarom mondani nyélvillany.

Két csilingelés, aztán kicsit még hátra is tolathat, hogy meglegyen a lendület :)

Túl sokat BKV-ztam ahhoz, hogy autósként is maximálisan figyeljek azokra, akik buszon vagy bármi egyében utaznak. Egyetlen rossz mozdulattal több tucat, több száz, vagy akár több ezer ember életét keseríthetjük meg, figyeljünk már! Arról nem is beszélve, hogy hiába ülünk 2,5 tonnás 400 lóerős dobozban, alaphangon egy nagyságrenddel több kiló csatttan belénk, ami eléggé papírforma végeredményhez vezet.

Ahogy a posztot olvastam, és a végén ott volt a kép, azon szomorodtam el, hogy a Hondában nincs 60 centi mély lenyomata az UV ütközőjének...
MinOr 2009.12.31 14:47:27
@vadász2:

A villamos díszkivilágítása különös és szokatlan fényjelenséget adott, ami a jobbra kanyarodni tilos tábla visszaverő bevonatával egy ritkán létrejövő alagút-effektuson alapuló szignáltranszdukciós optokioltásnak nevezett fizikai jelenséggel eltünette egy pillanatra az egyébként nem kicsi jobbra kanyarodni tilos táblát, az amúgy szabályosan és körültekintően közlekedő autós elől. És mivel a lámpa telezöldet mutatott, nem vette figyelembe a jobbkézszabályt sem (miért is tette volna, hiszen a lámpa felülírja a jobbkézszabályt, ezért tükörbenézés nélkül elsőbbsége teljes tudatában nyomott egy kövéret hogy még átcsússzon a zöldön.

A csilignelés pedig azért volt számára félrevezető, mert azon a vonalon csak Ganzok járnak, nem UV-k, tehát nem bírta értelmezni az UV kolomp hangját.