Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pipásgyurigjr5ydf,

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ébredj fel! 2010. július 5., hétfő 07:39Ahhoz, hogy irányítsd életed folyamatait, tudatossá kell válnod. Sodródsz a megszokás medrében, vagy szemed éberen a célon tartod? Ez is egy döntés.Kapitány! Ó, kapitányom!Megannyi spirituális könyv foglalkozik az ébredés…..
 Időjárás: szürke 16-20 c Megjött Zsófi barát! Juhéj és csomagot is hozott! Persze mikor van előre eltervezett és többször áthelyezett vacsi programom a pénzügyi vezetővel, ha nem ma? De csütörtökön találkozunk és és tökre várom… És valami meglepetést…..
 Időjárás: tüzesen sütött le a téli nap sugára, 18-22 c Reggel úgy indítottam a szokásos felkeléses macera után, hogy Cukorkát (Kati, Ő a KUUUUUUUUUUTTTTTYYYA)  magamra gerjesztettem. Olyan átéléssel dumáltam neki, hogy egyszer csak feltápászkodott és…..
Pipásgyurigjr5ydf, 2010.02.10 15:41:15
 Időjárás: kicsit szigorú szürke, nem esős, 17 c körülSzülinap: GYuri, isten étessen sokáig!  Be kell állítanom a 4. szundit, mert már a hármat simán átalszom. Már nagyon ideges vagyok magamra, hogy folyamatosan ezt csinálom. Minden reggel. 7.30-kor…..
 Csütörtökön hazafelé megnéztem a kosarasokat az iskolánál, vettem kaját, mert kimaradt az ebéd. Azt hiszem ez lesz hosszútávon, hogy csak vagy ebéd vagy vacsora, mert a végén még kihízom a ruhatáramat. Most már van egy hely az utcában, ahol cetli alapján megcsinálják…..
A búcsú édes volt és fájdalmas. Látni a szemeket könnyekben és mindez miattam...Nem annyira fogtam fel, csak amikor már mindenki sírt meg integetett. :-) Áhh, ezt érezni kell, hogy a szív mennyire tud fájni, az ember mégis megy a kitűzött cél felé, mint egy robot.Volt…..