Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nehülyéskedj

0 bejegyzést írt és 270 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Frissítve: A Vision Graphics ideiglenes eltávolította honlapjáról a képeket és erre kért meg engem is. Remélem hamarosan visszakerülhetnek! - dáLegutóbb tavaly nyáron, a tervtanácsban volt szó a Rendőr-palota mellé épülő "tűtoronyról", és Finta József terve már…..
Új MÁV blog Majd meggondolom 2010.03.09 09:35:57
Olvasónk repülővel érkezett haza, és rohant, hogy elérje a vonatot Ferihegyen. Az automata nem működött így felszálltak a vonatra, mondván majd ott megváltják. Jött is a MÁV helytartója a hatalmasságos kalauz, akinek nem kötelessége a kultúrált viselkedés, és izibe meg is…..
nehülyéskedj 2010.03.09 16:20:31
@Vörösbe esett fedezőjelzőre előjelzést adó főjelző: Hihetetlen a dumád. Így már érthető, hogy olyan a MÁV amilyen, ha ilyen mentalitásúak az alkalmazottai. Még mindig. Nem szolgáltatnak, hanem kioktanak, fölényeskednek, büntetnek, mint egy hatóság. Ráadásul a semmire.

(Bár mára talán a hatóságoknai is le kéne szállni a magas lóról, de ez egy másik téma.)
nehülyéskedj 2010.03.09 16:26:19
@Pedró_27: Nekik ez a természetes. Bemutatta a Vörösbe...is. Mit vársz ezután? Ha az alakalmazottakon senki nem kéri számon, hogy ne legyenek büdösbunkók, akkor a nagy részük büdösbunkó lesz. Egy ilyen helyen meg főleg. Neki a fizuja cseppet sem függ attól, hogy tahó, vagy udvarias. Ha tahó legalább azt képzelheti, hogy nem egy utólsó paraszt. Pedig épp ezzel bizonyítja.
nehülyéskedj 2010.03.09 16:43:51
@záporjózsi: Te értesz magyarul? A hozzáállás, az mucsai.
  Nem könnyű neki, Mesterházy Attila mégis küzd, mint disznó a jégen: bulizik tűzön és vízen át, kihív és felszólít. Kedves olvasónk, Zsolt fedezte fel a sorok között, hogy a Népszabadságnál nincsenek meggyőződve az MSZP listavezetőjének államférfiúi…..
nehülyéskedj 2010.03.07 11:35:03
@szkepi: Hol is szarabb? Az MDF-Szadsznél igen, a jobbiknál egyértelműen, és még hol?
de Sade márki Előadás 2010.02.25 19:00:00
Előadást tartok egy gimnáziumban, mondandómat jól megválogatott képekkel illusztrálom, a hallgatóság zömében negyedéves diákokból áll, és kurvára nem érdekli őket az, amiről beszélek, engem viszont igen, egyrészt, mert az emberiség máig sem pontosan igazolható…..
Sziasztok, Egy érdekes mozzanatot szeretnék megosztani veletek a választási hajcihő kapcsán, ami bizony begyűrűzött a kisebb községek önkormányzatába is, mint azt az alábbi példa is mutatja: Köztisztviselőként dolgozom önkormányzatnál, több, mint 12 éve... A mi derék…..
nehülyéskedj 2010.02.26 09:49:51
@Rékuc: Legalábbis ez is egy lehetőség. Nem feltétlenül kell mindenkinek mindent elhinni, főleg, ha politikáról van szó.
Az alábbi ügy több szempontból tűnik érdekesnek: egyrészt a szerződés szövege, ami alapján kártérítést követelnek, másrészt a magyar jog szerinti érvényesíthetőség kérdése. Tisztelt Zugugyved! Az alabbi szerzodest alairva dolgoztam kulfoldon 2honapot. Kint a…..
nehülyéskedj 2010.02.26 08:16:57
@Blogger Géza: Az idézett részt, szerintem egy kezdő ügyvéd is fél perc alatt elintézné. Kár ilyet belevenni, talán csak arra szolgál, hogy ijesztgesse a tudatlan "parsztokat". Hátha emiatt nem mernek semmit keresni, ha átbaszták őket akkor sem.
Az utóbbi években az aktuálisan futó politikai kampányokba megzakkanni készülő választópolgár megszokhatta, hogy az MDF akcióin, megmozdulásain lazíthat a leginkább felhőtlenül. Ott van példának legalább három választási hadjárat, ahol a párt imázsát a bajusz köré…..
nehülyéskedj 2010.02.25 09:47:04
@Plumper: Lehetne, de késő.
  Érdemes megnézni a tegnapi, a holokauszt, illetve a kommunizmus bűneinek tagadásáról, pontosabban azok büntethetőségéről szóló parlamenti szavazás eredményét. Tudjuk, az MSZP a holokauszt tagadásának büntethetősége mellett szavazott, míg a Fidesz tartózkodott. Ezzel…..
A Főzeléksarok Ételbár bebizonytja, hogy a hazai tulajdonú kis- és középvállakozások igenis képesek egy pont annyira nevetséges és falmelléki reklámstiklit elkövetni, mint bármelyik, összehasonlthatatlanul nagyobb tőkéből gazdálkozó nemzetközi lánc. Legyünk büszkék…..
nehülyéskedj 2010.02.22 05:13:15
@romesz: "De nagyon keves az olyan ember aki, ha tehetne nem ugyan igy csinalna."

Én meg meg vagyok győződve róla, hogy sem én sem egyetlen barátom nem csinálná ezt, akkor sem , ha lehetősége volna rá. Ez annyira pitlák, annyira lábszagú, hogy még átbaszásnak is szégyen lenne.

Ennyit arról, hány olyan ember van, aki ilyen szarfaszú, kis senkiházi.
Hangrobbanás, magasba emelt karok, hirtelen fordul egyet az egész világ. Van egy kifejezés, ami az olyan emberek fejében, akik valaha futballoztak vagy nézték a világ legjobb játékát száz meg száz, a fentihez hasonló élményt juttat eszébe. A gól. A gól, amit ha egy…..
nehülyéskedj 2010.02.21 18:32:39
Bár régóta ígérjük, hogy lesz ilyen is - mégis ez az első sörbeszámolónk. Nem akarunk persze az erre szakosodott, tematikus blogokkal versenyezni - de úgy érezzük, tudunk újat mondani a sörmárkák terén. Magyarországon ma méltánytalanul periférikus helyet foglalnak el a piacon…..
nehülyéskedj 2010.02.20 11:26:52
@cerqa: Te. Nekem a Pilsner Urqell a csúcs. Pedig elhiheted, magyar vagyok.
Én elhiszem, hogy a mai világban fontos a tévé, az internet, meg a telefon is, különösen az utolsó kettő, de ha valahol mindenképp kell állandóan, akkor kiváltható mobil eszközökkel a vezetékes. Ennek fényében ahogy Mihály, én sem nagyon értem, hogy a lenti videón mi…..
nehülyéskedj 2010.02.20 06:37:20
@kolbászoszsömle: Elképesztően primitív hozzáállás. Ha téged ütnek el az utcán és kéne a mentő, akkor is fontosabb a neted (kék villogó a netjavító szolgálaton), mint az életed? (Kék villogó a mentőn.) Biztos?

Gondolkodj, mielőtt bármit leírsz! (Ha ugyan képes vagy rá.) Bár az, hogy gyerek vagy, némi mentség, de nem ad felmentést.
nehülyéskedj 2010.02.20 08:02:05
@kolbászoszsömle: Nem az a baj, hogy gyerekként belevauzol a felnőttek dolgába, hanem hogy még ragozod is.

Nőlj fel szépecsém (akkor talán kialakul benned a felelős gondolkodás, bár az sem biztos), azután lesz talán, aki komolyan vesz!
nehülyéskedj 2010.02.20 11:23:42
@kolbászoszsömle: Neked fogalmad sincs, mi a "felnőttes" vidselkedés és mi nem az.

Ennyit rólad.
addict United Colors of MDF 2010.02.18 17:00:00
Nem fogjátok elhinni, kik szavaznak az MDF-re! Lányok és fiúk! Akik ráadásul mosolyognak, szexin csücsörítenek és bizakodóan tekintenek a jövőbe. Közös tulajdonságuk a nyakfétis, ami miatt szalagot vagy színes sálat kell viselniük a nap 24 órájában. Érdekes, hogy amíg a…..
Varánusz Bokros Lajos azt üzente 2010.02.18 08:00:00
Bokros Lajos azt üzente:Elfogyott már a türelme!Másodszor már nem üzeni, köd utána, el fog menni,Éljen a vélemény-szabadság,Éljen Bokros Laja!Nemzetmentő Lajosnál betelt a pohár. Az MDF és Dávid Ibolya egyetlen és féltve őrzött választási árucikke úgy látja, elég ebből a…..
nehülyéskedj 2010.02.18 13:33:56
  A legjobb, amit a cseh konyháról el lehet mondani, az az, hogy rendkívül tömören leírható. Ez is csak akkor, ha tényként fogadjuk el a cseh konyha létezését.  A cseh konyha lényegében olyan, mintha egy Szibériából származó idült alkoholista 3 évnyi második…..
Sok dolog miatt jó blogot írni, az egyik ilyen az, amikor befut egy-egy csodálatos, váratlan, zseniális komment. Tegnap indexes hrügyelet közben írtam egy villámpublicisztika-szerűséget a XXI. század eddig legnagyobb magyar tökfilkójáról, Szabó Jánosról, a Nemzetvédelmi Egyetem…..
nehülyéskedj 2010.02.18 06:00:12
@ttrisz: Szerinted, egy ilyen arcban, mit lehet, mit kéne tisztelni, a rangot, a pozíciót? Amíg naponta főemberekről derülnek ki disznóságok, addig senki ne várja, hogy tiszteljék a rangját! Épp ők tesznek legrosszabbat a saját rangjuknek, méltóságuknak, ezért nem érdemelnek semmivel jobb elbánást, mint a pórok. Semmivel!
Sejtettem, hogy előbb-utóbb az MDF-fel kapcsolatban valamit már el kell találnom. Miután az utóbbi időben többször tévedtem az előrejelzésben, hiszen a párt 2004 óta rendre átbillent a küszöb felett, ezúttal a szokásosnál is óvatosabbnak kellett volna lennem. Ennek ellenére egy…..
tvblog BL-nézettség 2010.02.17 19:46:00
Azt hiszem, hogy a Bajnokok Ligája-meccs nézettsége nem okoz nagy meglepetést, esetleg annyiban, hogy a teljes lakosság körében nagyobb volt a sikere, mint a 18-49-es korosztályban, holott az ember a fiatalokat vélné sportra fogékonyabb rétegnek. Ez a feltevés egyébként igazolódott…..
nehülyéskedj 2010.02.18 05:01:39
@Nűnű: Miért is szégyen a nemzetre, hogy két idegen országbeli csapatot, egy nyolcaddöntőben nem áhitattal néz? Egészséges lelkületű népet, a saját sportja érdekli elősorban (az un. színvonaltól függetlenül), a szolgalelkűeknek meg bármi rettentően érdekes, ami idegen.
Sziasztok!   Lassan egy éve keresek állást, ugyanis tavaly érettségiztem egy vendéglátóipari szakközépiskolában. Eddig sehova nem vettek fel és egyre inkább úgy gondolom, ez a külsőmnek köszönhető.   Elég sok tetoválás van rajtam, mindkét karomon, illetve  a…..
Egy átlagos napon a legtöbb postaláda tartalma nagyjából így fest:közeli hipermarket / elektronikai áruház reklámújságaadott kerület / helység önkormányzatának hírlevelelegkülönfélébb szórólapok: redőnyös, reluxás; bútorszállító; ételfutár; ezermester a házból, aki…..
nehülyéskedj 2010.02.17 05:40:35
@Kőmíves Kelemen: Naaaaa! Hol is pontosan? Elveben talán, de beteg az az ember, aki pár cetliért bíróságra megy. Ténylegesen, meg (ha Németország külföld), épp úgy szarnak ott is az ilyen kiírásra, mint itthon. Tapasztalat, családi.
Beszélgettem ma egy fickóval, akinek elég jól megy a falusi vendéglátóhelye. Először nagyon szimpatikusnak találtam, de később furcsa megnyilatkozásai voltak, biztos az őszinteség napján nem mondhatott píszíbb dolgokat.Ha valaki mellette nyitna egy falusi vendégfogadó házat,…..
nehülyéskedj 2010.02.17 05:31:04
@hagyma: Akkor ezért lehet, hogy a régi szép antivilágban (nem a bolsik alatt még előbb), egész utcák voltak, ahol szinte csak azonos dologgal foglakoztak a boltok? Vagy azért, mert a vevő így inkább oda ment, ha bútorasztalos, ötvös, stb. kellett, mert ott nagyobb volt egy helyen a választék?
Tölgyessy Péter a minap találóan háromfordulós választásról beszélt, amelynek első fordulója már javában zajlik: ez ugyanis nem más, mint az ajánlószelvények gyűjtése. Egy korábbi bejegyzésben ennek kapcsán formális és valódi feltételekről írtam, azt állítva, hogy…..
nehülyéskedj 2010.02.16 08:13:37
@nehülyéskedj: Bocsánat! Az előbbi első bekezdése idézőjelben van. Elfelejtettem.
nehülyéskedj 2010.02.16 08:19:32
@KaszaP: Ne hidd, hogy ettől olyan nagyon eltér a mentalitásuk. A többségnek biztos nem, dehát ez egy nagy gyűjtőpárt, csak ilyenekkl lehet választást nyerni.

De, ha akarod, hasonló hülyeségeket még kispártoknál is találhatsz. Aki keres.....
nehülyéskedj 2010.02.16 14:29:23
@KaszaP: "Tudod, 1998-ban én is a Fideszre szavaztam,"

Én még soha nem szavaztam a Fideszre. Most fogok először. De most biztos.
Levélírónk rövid történettel illusztrálja a tanár kiszolgáltatottságát. Nem is verbális, vagy fizikai erőszakot alkalmazó tanárról van szó ebben az esetben, csupán arról, hogy nem értékelte kellőképpen a diák viccét.Üdv Ellenőrző blog!Olyan sokat olvasunk a tanárok…..
nehülyéskedj 2010.02.16 06:21:21
nehülyéskedj 2010.02.16 06:22:04
@nehülyéskedj: Isnem=Isten
Az ajánlószelvény gyűjtés lázban ég az ország. Lépten-nyomon aktivistákba botlik az ember, pártok képviselői álnak nagy mosollyal ajtónk előtt várva, hogy átnyújtsuk nekik céduláinkat. Ha nem megy tisztességes úton, jönnek a földalatti módszerek. Fénymásolás,…..
nehülyéskedj 2010.02.16 06:17:32
@Friss levegőt, új pártokat, arcokat a parlamentbe!: És, ha az öreg az LMP-nek gyűjt, tíz tojásért?

Egyébként józan ember a képek láttán egyböl tudja, hogy ez semmire nem bizonyíték, de főleg nem arra, hogy bárki itt vásárolt ajánlószelvényt.
nehülyéskedj 2010.02.16 06:19:31
@ave: Honnan tudod, hogy nem őstermelő? Akkor bizony, nem árul feketén.

Milyen jóindulatú, tescobarát emberkék vannak........
tvblog Visszavágott a Heti hetes 2010.02.15 12:03:00
A jobb filmválasztás döntött, vagy a Heti hetes iránt hű nézők kitartása? Esetleg a Damu - Verebes - Staller trió kevésbé volt népszerű a nézők körében? :)Az RTL Klub vitte el nézettségben a vasárnap estét, mert bár este héttől még a Naplót többen nézték, mint…..
nehülyéskedj 2010.02.16 06:04:35
@ethan: Nagyon messze nem kell elitnek lenni ahhoz, hogy az ember az ilyen műsorokat, ne tartsa sokra.
nehülyéskedj 2010.02.16 06:05:35
@_John_Doe_: Biztos ugyanazok fikázzák?