Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sötét és akciódús negyedik évadot ígértek a Sherlock alkotói, és az évadpremier egyelőre igazolta is mindkettőt: valóban több lövöldözés-verekedés volt benne, mint amit megszokhattunk, és nem túl jó hangulatban ért véget, miután egy elvesztettünk egy fontos szereplőt. Legalább ennyire fontos…..
Krumplishal Kedves Nővér! 2012.10.23 22:50:32
Emlékeztek Suzanne nővérre? Egy egész árvaházzal imádkoztak Johnnyért, amíg a Göröggel pókerezett... Igazán fontos szerep volt ez, hiszen az És megint dühbe jövünk - ben összesen két női főszerep jutott. A mi Charlienk mintha rajongott volna érte, bár ez a szerelem plátói…..
Olvasom az újságban, ahogy Megyesi Gusztáv kifigurázza azt a törvényt, és lassan elterjedő gyakorlatot, hogy a szociális segélyekért bizonyos, igencsak magánügynek számító dolgokat ellenőrizhessenek az önkormányzatok. Megyesi szépen szembesíti a polgármestereket és…..
Anno már beszámoltunk a Smithsonian intézet készülő videojáték-történelmi kiállításáról, ahol a játékokat mint művészeti ágat mutatják be. A kiállítás ugyan csak 2012-ben nyit, de most megint van okunk írni róla, véget ért ugyanis a hatalmas szavazós kampány, amiben…..
Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo 2011.05.09 18:29:42
Mandiner blog Az alkotmányról 2011.04.25 08:01:00
 „Az a bölcsesség, ha népének hite és szokásai szerint él az ember.” (Hegel)  Van úgy, hogy az ember álmából riad fel, jeges verítékben fürödve, „Úristen! új alkotmány van!” – hasít belé villámcsapásszerűen. Majd megnyugszik lassan és…..
Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo 2011.04.25 12:09:31
Kedves honfitársaim!Megdöbbentő dolgok történnek Gyöngyöspatán, most éppen a gyerekeket és a nőket evakuálják a faluból, és viszik őket Csillebércre és a Tisza-tó mellé. Persze a duma most is megy, de itt az ideje a tettek mezejére lépni! Éppen ezért szeretném megkérni…..
Nagyon jó hírünk van a hazai bankszektornak! Az Ogilvy nevű ukrán reklámszakmai műhelyben ukrán, brit és magyar tudósok elkészítették a nézhető, érthető, gusztusos banki reklámfilmet. A szakemberek munkáját kifejezetten nagyra értékeljük, mert az utóbbi időben a magyar…..
Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo 2011.03.12 12:09:22
@will: R nélkül is helyes. Kötekedés. Magyar Style.
Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo 2011.03.13 11:50:14
A Filmmúzeum szerint „rengeteg néző folyamodott a kérés, könyörgés, fenyegetőzés, zsarolás, esdeklés és méltányossági alapokra való hivatkozás eszközéhez”, hogy ismételjék meg a szilveszter megmentőjének tartott, újraszinkronizált South Park nagyobb, hosszabb…..
  Bőven érte kritika okkal vagy épp ok nélkül a kormányt, a közvéleménykutatások eredményein azonban mindez nem sokat változtatott az elmúlt hónapokban, tulajdonképpen tavasz óta nem történt drámai változás az erőviszonyokban. Éppen ezért erős a késztetés, hogy…..
A Redditen a minap közel 2000 kommentet ért meg ez a téma, szó se róla, magas labda videojátékok címeit ráhúzni az ember szexuális életére, akár önironikusan (Alone in the Dark? Unreal? Dead Space?), akár nagyotmondásra kihegyezve (Force Unleashed? Shadow of the Colossus? Heavenly…..
Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo 2011.01.31 21:19:38
Akik a Budai Nagy Antal-féle parasztfelkelés óta követik figyelemmel a Fásy Mulató műsorát, bizonyára emlékeznek még értekezésünk legújabb tárgyára. Bizton állíthatjuk, hogy a 2000-es évek elején Lui több reményt adott a fásult, ötvenes férfitársadalom számára, mint a…..
Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo 2011.01.12 23:38:21
Sziasztok muszáj megosztanom veletek Fecó kiváló szerzeményét: (Hol máshol?)

www.youtube.com/watch?v=fWeZED8IbdU&feature=related

Helyenként dubstepbe áthajló mulatós trackje szociálpolitikai problémákat feszeget, és valószínűleg az első dal a világon, melyben szerepel a családi pótlék kifejezés!

Nem off: emlékeztek még a Supra Hits válogatásokra? Ezeken is közreműködött mai STÁRUNK...
Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo 2010.12.25 23:25:49
Archiregnum Koton és katolicizmus 2010.12.10 23:47:00
Az iwiw kilépő oldalának burkolt nemi diszkriminációja miatt figyeltem fel erre a cikkre. (Igen, az oldal ezoterikus, horoszkópos, X-faktoros és nőiesnek tartott cikkeket és bulvárszemetet tálal elém politikai vagy gazdasági tartalmú, engem előbbieknél sokkal jobban érdeklő hírek…..
Lassan elkészül Szeged új gyalog- és kerékpárútja a Kálvária sugárúton, ami faltól-falig megújul. Minden józan érv, és tiltakozás ellenére a járdára vezetik a bicikliseket, aminek eredménye, hogy a Gazdaságtudományi Kar bejáratánál 80 cm jut a gyalogosoknak. A másik…..
Vááááá! A lemezborítók nagy szerelmese révén széles mosollyal tárom elétek a TOP20 lemezborítót, melyet MS Paint programban az eredeti másolataként készítettek el. Riszpekt a Paint My Album szerkesztőinek!..
Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo 2010.09.11 18:44:05
Dani:Blogunk elindítása óta (nem nagy idő, de soknak tűnt) összejött az első siker!A válogatott tétmeccsen behúzta a három pontot, és ez számunkra a legnagyobb öröm, ami focipályán történhet. Persze voltak negatívumok, ezekről is megemlékezünk a későbbiekben, de…..
 A szépségfasizmus születése az első (fény)képes reklám megjelenéséhez köthető. Rágógumit szép gyerekkel, mosogatószivacsot csinos asszonykával, megbízható autót jóképű apukával reklámozunk. A reklámszakma észrevétlen alaptörvénye lett a nájszfész. Modell a…..
Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo 2010.08.28 17:14:45
A Gazzetta mellékletében, a Sportweekben egy jó kis interjút olvastam Carlo Pedersolival. Beszélt úszásról, vízilabdáról, autóversenyzésről és persze Bud Spencerről. Utóbbi kapcsán mondta: ,,Ha találkoznék vele, elverném!"Itt van néhány részlet, hátha van még…..
Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo 2010.08.23 00:38:34
@mbemba: "amit érdekesnek találtam itt van" Bunkó vagy Bugsy, minden érdekes, amit ő mond :)
  Az Európai Unió többé-kevésbé egységes, új banki adó(ka)t kíván bevezetni tagországaiban, mellyel célja, hogy finanszírozza a mostani és az esetleges jövőbeli bankválságok költségeit. Az új adó indokai között előszeretettel említik, hogy így nem a lakosságnak…..
w A jobbik és a legjobb 2010.06.01 05:00:00
A Legjobb Párt nyerte a reykjavíki helyhatósági választást, egy poénpárt, amely direkt hülyeségeket ígért, és előre szólt, hogy hazudik. A hivatásos izlandi politikusok már a létezésétől meg voltak sértődve, hogy ezek viccet csinálnak az ország sorsából. De nagyon nem…..
Püspöklila zakós, pecsétgyűrűs brontoszaurusz a mulatós zene Jurassic Parkjából. Karrierje jobbára olyan presszókból indult, melyeket kizárólag vegyvédelmi makkos cipőben volt célszerű megközelíteni, ellenkező esetben a kilöttyintett fröccs lyukat mart a vendégsereg…..
Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo 2010.05.20 01:06:27
Terence Hill neve a spagetti-westernekből, illetve a Bud Spencerrel közösen forgatott könnyed pofonosztó vígjátékokból lehet ismerős, a színész ma töltötte be 71- születésnapját. Mario Girotti néven látta meg a napvilágot Velencében 1939 március 29-én, édesapja olasz,…..
A múlt héten már egy reklámdilemma erejéig feszegettük azt a gyakorlatot, amivel a reklámok igyekszenek mágikus kifejezéseket, tudományosnak hangzó, kreált vagy éppen valós termékelőnyöket és exotikus, sokszor beazonosíthatatlan terméktulajdonságokat beleépíteni a reklámok…..