Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kellemetlen Kempelen

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Február 9-én érdekes kiránduláson vehettem részt: megtekintettük a 4-es metró Gellért téri, épülő állomását. Mélyebbre szálltunk alá, mint a Duna legmélyebb pontja! Az állomás 87 méter hosszú lesz, középperonos. Az állomás egy része benyúlik a Műegyetem Ch épülete…..
Egy érdekes, és izgalmas kérdést boncolgatunk az alábbi posztban: Vajon a magyar őstörténelem mai formájában egy humbug? Vajon tényleg igaz az, hogy az osztrák uralkodóház utasítására Magyarországra behívott idegen történészek bábáskodtak a magyarság őstérténetének…..
Kellemetlen Kempelen 2009.03.17 23:28:15
Sziasztok, Feri vagyok, tarhálni indulok. Haha, ennyi búvalbaszott öltönyöst! BÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ. Dörzsölöm a tenyérkéim, telekoldulom mindkettőt román lejecskével meg európai eurócskával, NYIHIHI. Jaj itt a zsúrom, ők mind a legjobb barátaim! Egyszerűen…..
Kellemetlen Kempelen 2009.03.03 18:50:36
Alig három napja, hogy egy brit repülőmérnök a februárban szolgálatba állított Google Ocean segítségével felfedezte az ókori filozófus és történetiró, Platón krónikájából ránkhagyott legendás ország, Atlantisz nyomait.Ma pedig az áll a napilapok hasábjain, hogy a…..
Kellemetlen Kempelen 2009.02.23 21:45:18
@sTormy: Igen azzal a 3 gombbal rajzoltak mint ahogy az a regi kvarcjatek mukodott, ami egy kis vonalat rajzolt!!!Megvan a megoldas!