Regisztráció Blogot indítok
Adatok
McLeo

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Depeche Mode @ Puskás Ferenc Stadion, 2013.05.21. Magyarország annyira szereti a Depeche Mode-ot, hogy mostanra már garantált, hogy minden albumuk köré épített turnéhoz kapunk legalább egy budapesti koncertet is. Persze ezt is könnyű lefanyalogni azzal, hogy már megint túl kellett…..
McLeo 2013.05.22 21:05:05
3. sorból tomboltam végig a koncertet. Isteni volt! Újra. Előfordult, hogy a mikrofon sípolt, a kijelző ugrált, de ahogy láttam, mindenki élvezte a környékemen! Videó már töltődik fel a youtubera (Personal Jesus - youtu.be/FUwznTiDmTI )akit érdekel, keresheti kb Csütörtök 1 órától:)

Martin számai is kellettek. A közönség reakciója tökéletesen ellent mond a cikk írójának:) No meg Martin egy különleges színfolt Dave hangja mellett, nélküle nem teljes egy koncert. Sajnálom, hogy nem a Somebodyt énekelte... az mindent visz.

Az előzenekar... Istenem... az a két kis német csicska élvezte, de senki más. Ezek egy falusi discoban talán sikert arattak volna, de könyörgöm! ez egy Depeche koncert! 10-15 magyar együttes közül lehetett volna válogatni, akik megalapozták volna a hangulatot.

Az albumról a véleményem: Először hallgattam, nagyon nem tetszett, unalmas erőtlen és még volt pár negatív jelzőm. De mivel a jegyek megvoltak, tanultam a szöveget és hallgattam. kb 100. meghallgatás után, már imádtam az albumot:) Természetesen távol áll a régi albumoktól, de ez is Depeche. Kicsit más kicsit öreges, de akkor is DM.
A Diamond Version kéttagú zenekar, tagjai: Byetone and Alva Noto A Diamond Version az alábbi helyszíneken lesz előzenekar: Sun 19th May – Usce park, Belgrade, Serbia Tue 21st May – Puskás Ferenc stadium, Budapest, Hungary Thu 23rd May – Maksimir Stadium, Zagreb, Croatia Sat 22nd June…..
Elég nehéz elhinni, de a hét legszórakoztatóbb műsorát nem az HBO-n, vagy az AXN-en vetítették. Hanem a HírTv-n. Ráadásul ott is egy olyan kulturális műsorban, amit még akkor is nehéz lenne végignézni, ha Victoria Swinger mesélne benne a művészi célú ejakuláció állami…..
A minap fogták magukat a MAHASZ illetékesei és hírlevél formájában kipostázták a nagyvilágba a 2011-es évre vonatkozó összesített lemezeladási listáikat. Nem, itt még nem ér röhögni. Tehát több lista is van, de elég ha csak egyet veszünk, az Összesített album- és…..
 Pénteken a Film+ kicsit másképp adta le a Függetlenség napját, mint ahogy azt annak idején Roland Emmerich elképzelte. Will Smith és Jeff Goldblum nem menthette meg a bolygót, a földönkívüli civilizáció leigázott minket. Ráadásul nem is egyszer. Greg820 nevű kommentelőnk…..
Officespotting Kürt Zrt. 2011.05.26 16:37:00
Bérlő: Kürt Zrt. Bérlő profilja: Informatika, adatmentés Irodaház: Saját tulajdon, Kürt Irodaház Kiadó irodák Alkalmazottak száma: 80…..
McLeo 2011.06.08 08:55:48
Nem értem ezt a sok fikázós szöveget. Az épület nagyon rendben van, álszent az aki lehúzza és nem menne szívesen oda melózni.

A cég meg egy picivel magasabb szinten műveli az ipart, mint Jocó a sarki PCboltban aki rátol egy scandisket és megoldja a Joli néni elszállt vinyóját. Ők ebben az iparban az elsők közt voltak. Ha valaki olvas a cégről(az oldalukon pár nagyon érdekes iromány van letölthető PDFben, ajánlom mindenkinek), akkor tudja, honnan kezdték és láthatják, most hol vannak. Az áraik... hát azok nem semmik szintén nem Joli néninek valók, hanem komoly cégeknek, akik nem a nyári fotóikat akarják visszanyerni. A minőséget meg meg kell fizetni, akinek túl sok/nem tetszik, annak még mindig ott van Jocó:) Respekt és kész.

A sok okostojás aki meg az új technikákkal dobálózik... gyerekek, ne szóljatok olyan dologba, amihez nem értetek. Az hogy vesztek otthonra egy jó kis gépet, amit lehet apuka fizet és nyomkodjátok rajta a játékokat, hát nagy gratula hozzá! Egy magyar cégnek jelen pillanatban egy számítógép beszerzése is fáj, higgyétek el 10 év múlva is a legtöbb helyen még XP fog futni és a mostani gépekből próbálják kihúzni ameddig lehet... mivel a cégvezető rövidtávra gondolkodik és azzal foglalkozik inkább, hogy hogy fizesse ki a dolgozóit. Épp ezért még 10 év múlva is lesz bőven munkája a cégnek.

Amúgy tipikus magyarok a hozzászólok többsége:D ahelyett, hogy közösen örülnénk annak, hogy itt egy magyar cég, amit külföldön is tisztelnek, rögtön jön a fikázás, mocskolódás. Gratulálok nektek:P
Múlt héten a Tv2 egész jól teljesített a műbalhé-fronton, a Mokkában tortát hajigáló Pákó és káromkodó Jimmy-rokon hozta az olvasókat/nézőket, az RTL-nek is lépnie kellett hát valamit. S lőn, fogták a magyar popélet egyik legkínosabb pillanatát jelentő Anti-Fitness Club…..
A vasárnap csapattársakként karambolozók a 2007-es Japán GP-n a Toro Rosso és a Red Bull pilótájaként ütköztek, amikor Vettel hátulról legázolta Webbert.  A végig esős futam utolsó harmadában az ausztrál második volt, a német harmadik, a sok biztonsági autós (SC)…..
Az MTV, nem nem a Magyar Televízió, hanem a Music Television elhagyta logójából és a station id-kből a „music television”-feliratot. Vagyis a csatorna ezentúl már nem is Music Televison, hanem csak MTV. Emtíví. A huszonkilenc éve működő és tulajdonképpen a videoklip ,…..
Nemhogy azt nem sikerül eltalálni, mi nem jár a hó miatt, azt se, hogy mi van amúgy a menetrendben. Ismét tél van, sok hó esett, ez gondokat okoz a vasúti közlekedésben. A magam részéről hajlamos vagyok pozitívumként értékelni, hogy a MÁV-csoport rendkívüli menetrend…..