Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csavarlazito

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Archiregnum Túlóra és cirkusz 2018.12.14 17:56:33
Szinte olyan, mintha történne valami. A parlamenti ellenzék obstruálni próbál(, kivéve a Mi Hazánk), a parlamenten kívüli tüntet, sőt dulakodik is, sőt másnap is kimegy, harmadnap, a hidegben is. Respekt. Az egészet az teszi mégis groteszkké, hogy akiről az egész szólnak az néma csöndben kushad. A…..
Rövid leszek: nem. Már nem. Gyakorló tűzifa vásárlóként látom, hogy költségei mennyire felzárkóztak a gázfűtéséhez. Ha a fűtőérték-ár viszonylatot nézzük, még lenne esélye olcsóbban kihozni egy fűtési szezont fával, de az ömlesztett fa kereskedésének nyilvánvaló átverései árnyalják a képet. Kevesen…..
Előre szólok, hogy néhány megjegyzésem lehet fel fogja bosszantani a Foo Fighters fanatikus híveket. Nekem egyébként már az is meglepő, hogy a Foo Fightersnek egyáltalán fanatikus rajongói vannak. Nem azért, mert rossz a zenekar, mert nem az, csak annyira kellemes, annyira simulékony, annyira…..
So 90’s! Emlékszünk még a Ki Mit Tud? történetének első és utolsó rap-metál formációjára? Hát a hajléktalanokkal szolidaritást vállaló, ám mindenki más iránt érzéketlenül viseltető győri sokk rock formációra?H 40 – UgráljTúlzás nélkül állíthatjuk: a H…..
csavarlazito 2011.05.20 17:17:54
@foresztgamp: Kedves Forrestgump!
Szerintem inkább a kisvárdai 8kerből jöttek a srácok, mivel én is egyik vagyok közülük.
Akkor a 6 tagból 2db szakmunkás, 2db eladó, 1db munkanélküli és 1db egyetemista volt. A cikk szerzőjének pedig üzenem, hogy a mi számunk hamarabb meg volt mint a Biohazard-é, akármilyen furcsa.

Üdv, Cs. L.
csavarlazito 2017.04.09 22:08:48
Sohasem gondoltad volna, hogy Keleti Györgyi a nunusából él B)..
csavarlazito 2017.02.08 21:39:23
Egy ausztrál esküvői zenekar így nyomta el a legendás Metallica-slágert egy bulin, és milyen jól tették. Nekünk meg marad Szintiboj és Ilonka. ..
csavarlazito 2012.12.23 19:57:29
Nem tudom, ki hogy érzékeli ezt, de igazán elkényeztetik a szervezők a magyar stoner közönséget - a nyavalygók által a rockzene dubstepjének is kikiáltott műfaj ezerfelé futó nyúlványai több zenekaron keresztül két éve elég szép szériában mutatják be, hogy melyik zenekar…..
csavarlazito 2012.09.20 10:45:05
A múltkori válogatás után, amiben a legrosszabb rendezőket ismertettük, most elérkezett az idő, hogy a legjobbakkal is foglalkozzunk. A bejegyzés alapját ismét a complex online magazin szolgáltatta. A tovább mögött megtekinthetitek a névsort! 10. Quentin Tarantino Filmek:…..
Subba Sziget 1997 2012.07.20 16:56:00
..
csavarlazito 2012.07.25 10:52:47
Ha a science fiction szóba kerül egy baráti beszélgetésben, talán nem tévedünk, ha azt mondjuk, hogy az általában vett nagyközönségnek automatikusan a Star Wars jut eszébe. Persze előtte és utána is születtek tudományos fantasztikus filmek mozivászonra, ám a Csillagok háborúja…..
Most már tényleg nagyon közeledik a hét év után május közepén megjelenő új Garbage-album, amivel kapcsolatban az elmúlt hetekben többször is írtunk a zenekarról. A legújabb velük kapcsolatos esemény, hogy az együttes tegnap este jelentette meg a Not Your Kind Of People című…..
csavarlazito 2012.04.04 13:36:16
A legutóbbi budapesti koncertjével nagy sikert aratott (mi is jól szórakoztunk rajta) Kyuss Lives! idén visszatér Magyarországra. Május 29-én a Barba Negra Music Clubban lép fel három eredeti Kyuss-tag (John Garcia énekes, Brant Bjork dobos és Nick Oliveri basszusgitáros) plusz…..
Ezek a gázórás-vízórás történetek búvópatakként visszatérnek a blogra, a Zugügyvéd azért teszi megint közzé, hátha a szolgáltatók is észbekapnak végre. Elvileg a hamis vád tényállását is megvalósítják szerelők a gázóra manipulálásával. Tisztelt…..
Jane’s Addiction - The Great Escape Artist(Capitol/EMI)A Jane’s Addiction a rockzene primadonnája. Ez persze leginkább az extravagáns énekesnek, Perry Farrellnek köszönhető, akinek jellegzetesen nyávogós stílusa, utánozhatatlan színpadi mozgása, és transzvesztitákat…..
1991. szeptember 24-én, ezen a napon jelent meg a Nirvana második, Nevermind című nagylemeze, amiről a korabeli sajtó először alig vett tudomást. Azóta viszont nem csak, hogy az akkori fiatal generáció meghatározó anyaga lett az album, hanem az igazi klasszikusok közé emelkedett a…..
Az R.E.M. szerdán jelentette be weboldalán, hogy feloszlik. Először csak egy szűkszavú közlemény került fel a honlapra, amiben elmondták, hogy hálásak mindenért, amit a zenekarral elértek, és köszönik a rajongóknak is, hogy meghallgatták őket. Később minden tag hozzáírta a…..
Nagyon leegyszerűsítve az 1990-től 1991-ig létezett, egy lemezt kiadó seattle-i Temple Of The Dog a jelenlegi Pearl Jam-tagokból, illetve Chris Cornell Soundgarden-énekesből állt. Persze ez akkor még nem volt ilyen egyszerű, a Pearl Jam épphogy kezdett szárba szökkenni, Matt Cameron…..
csavarlazito 2011.09.05 20:49:35
Subba Világvége: Bad babysitter 2011.08.25 19:00:00
Szerencsétlen kisgyerek katatón állapotba kerül a szeme előtt ugráló, igen csúnya jövőképétől. Totál értjük!!!  ..
Elkészítheted te is! (Légyszi ne)..
Turbo – Lost Measure(Szerzői kiadás)A Turbo néhány évvel ezelőtt nagy lendülettel, és hazai viszonyok között meglepően rövid időn belül kiérlelt, komplett produkcióval jelent meg a közönség előtt. A zenekar az első lemezén, és a koncerten is jól teljesítet, de az…..
Subba Kínzó kérdés: Zaba 2010.12.27 16:31:36
A brókerbotrány melyik szereplője kajált tegnap (nem túl gusztusosan) a haverjaival és egy rakás műnővel körbevéve tegnap, a Marriottban lévő Peppers étterem sunday brunch-án?..
csavarlazito 2010.12.27 21:14:28
Nekem@faszfejfasz:

Te tényleg egy faszfejfasz vagy kisöcsém! Előbb tanulj meg írni, azután kommentelj te fasszopó! és olvass Indexet és felvilágosult leszel te "Kalap úr" ! :))) Közben meg szívhatod hélium helyett a faszomat te faszfej!
csavarlazito 2010.12.27 21:16:45
@faszfejfasz:
Szívd a faszomat hélium helyett te fasszopó és tanulj meg írni, vagy olvass Indexet és felvilágosult leszel, te faszfej! :)))
csavarlazito 2010.12.27 21:17:59
@csavarlazito: Bocs, csak lassú a szerver, de amit írtam, azt tartom.
Az angolok nagyon szeretnek szavazgatni és listázni, ezért most épp a Q magazin gondolta úgy, hogy megkérdezi olvasóit az elmúlt negyed évszázad legjobb lemezéről. A listán nem találhatóak túl nagy meglepetések, egyedül az Arctic Monkeys bemutatkozó albumának szép helyezése…..