Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yda

0 bejegyzést írt és 500 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dopeman a Bazdmeg után legújabb, Szopni fogsz című számához is az Erzsébet hídon forgatta a klipjét. A  videó hátterében ezúttal is a Milla október 23-ai rendezvénye látható, akárcsak tavaly. Az alternatív köztársasági elnök mostani alkotása egyelőre nem…..
yda 2012.10.27 10:43:19
@Kandeláber:
Nagy kár ,hogy nem ütötték agyon őket!
@házelnök:
Még fél ázsiai se vagy ,te délszumátrai barom!
Valahol azért humoros, hogy a kormánynak csak az nem megy, amire az egész kormányzásukat próbálják építeni: a kommunikáció. Napi szinten fut bele valamelyik kormánypárti politikai szereplő olyan öngólokba, pofonokba, melyeket ügyesebb stratégiával, pár jobban megválasztott…..
yda 2012.09.21 15:14:00
@nemsirunk:
Romokban bizony,mert ilyen s.ggfej kommentelőkkel,mint te,tele van az ország.
A Hír24 tördelőszerkesztője elbambult, vagy kibújt belőle a meg nem értett alanyi költő, nem tudom, mindenesetre az egyik hír az alábbi formában került ki: Azért persze érdemes figyelni a tartalomra is :-)..
yda 2012.09.21 10:05:00
@Fedor:
Jól tette!
"neked adom a lányom kezét, meg a fele királyságom" - Orbán Viktor Ángyán József újra borít. Egy előadáson, ahol a földpályázatokról beszélt, egyenesen a miniszterelnök szűk családi köréről állított dolgokat. Nézzük sorjában, mi történt.Fejér megyében három nagyobb…..
yda 2012.09.08 08:05:33
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: @borci:

Mennétek a presszóba kigombolt blúzú pincérnőket csöcsörészni.Gumicsont és Gumirágó Egylet eldurrant agyú tagjai.Eldurrant a balliberális médiatroll agyatok.
yda 2012.09.09 10:28:36
@Putyilov gyári melós:
Ilyen kevés neuronnal,mint ami neked van élni tudni ,hát ez csoda!Opniból szabadúlt gumiszoba töltelék,Kedves sufnikommunista, fotelpartizán,kocsmai hőzöngő.Egy ilyen biológiai csodát mint te meg kell ám becsűlni.
Kettős Mérce Levelet kaptam, life 2012.09.07 14:28:24
Ezen a héten még csak két hazugságon kapták a Fideszt. Rövid egy hét lehetett. De a kreativitásról szólt. Kicsit kreatívan olvasták az IMF-levelet, és kicsit kreatívan kezelték a baltás-ügyet, előre kitervelt vulgár-machiavellista mentegetőzésekkel. A lényeg az, hogyha…..
yda 2012.09.07 17:21:01
@Kotkodus:
Neked van pénzed???
Ezzel próbálkoznak sokan, mikor az azeri ügyben a kormány felelősségét próbálják elmismásolni, és az ügyön felháborodókat meg leszólni. Szíve joga ez bárkinek, a gond csak az, hogy könnyen cáfolható érvekkel teszik.  Hagyjuk most azokat a elmeháborodottakat, akik emögött…..
Ötéves a Magyar Gárda. Amit amúgy betiltottak. Majd újjáalakult, illetve elkezdett osztódni. Ezzel hülyének nézte a magyar bíróságokat, semmibe vette a törvényeket és aláásta a jogbiztonságot, amit amúgy meg akarna védeni. Ja bocs- az a közbiztonság. Normális országban a…..
yda 2012.08.26 14:36:52
@nextexit:
Természetesen a judeó-bolsevik-internacionalista-
idegenyszívű-magyargyűlölőknek tetszik a poszt.
Beltenyésztett magyarságfikázó libsi förtelem.
Elmentek ti a büdös francba,csokorba kötve Dani Petivel,szépen rendezett libasorba.
yda 2012.08.26 15:59:52
@kilhjgvpo:
Ó te liberálfasiszta ,fajta gyűlölő jó hogy megteremtették a nyilvános WC internettes változatát,amiben a nagylelküen tolerált liberál-cionista söpredék mocskolja a magyarságot.
yda 2012.08.26 16:51:03
@Palestinenser:
Miért csodálkozol nektek a székely is román,
ne gondold hogy a románok buták ,csak olyan százalékba buták mint Mo.-n a magyarok.
Biztos mindenkinek megvan, de azért egy gyors összefoglaló: Orbán Viktor 2006-ban megalapította a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványt. Ez működteti a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiát, melynek elnöke Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester. A PFLA fő támogatói a…..
yda 2012.08.25 09:00:29
@jános515:
Hogy te milyen kedves vagy,te romkocsmás értelmiségi,bólogató majom,opniból szabadult gumiszoba töltelék.A gyülölet szorgos kis csatornamunkása a ballibsik "nyargoncája"
yda 2012.08.25 09:52:35
@jános515: Ha olyan okos vagy tudod e mit jelent a nyargonca?Te inkább libsi nyalonca vagy.
yda 2012.08.25 15:52:18
@jános515:
JANCSIKA: örvendek a lépcsőházi sötétségnek ti.nálunk óriás ablakok vannak a lépcsőházba, a nevemet nagy nehézségek árán még le firkálom. Közben alapfokú helyesírási tanfolyamra járok ti. az analfabéta tanfolyamot csak azárt végeztem előbb,hogy az ilyen elképesztően begyepesedett gondolodásmódú libsi agykárosult , hőscincéreknek be"tugyak" szólni.
Külömben érdekelne ,hogy voltál e ideggyógyásznál ha nem akkor a következő lépésed ez
legyen.
Nyilván azt hiszi, hogy jó úton jár, és nem hiszi, hogy végzetes tévedésben van. Ez a monoton vesszenorbán, rohadtorbán már állatira bosszant és fáraszt (főleg azoktól, akik az előző kurzust kívánják vissza – na, az már nekem scifi).  Az orbanofóbia éppoly nemtelen és…..
yda 2012.08.19 15:21:15
@┌∩┐(◕_◕)┌∩┐:
Már a tiédet kinyalták mások a 99%!
yda 2012.08.20 13:36:27
@KopaszMercis:
A te esetedben a sötétség a hülyeséggel párosul!!
Te (ti)beltenyésztett orbánfikázó libsi,bunkóvá nemesedett ,szellemi impotensek.
A balliberális európai elit megtámadta a példátlan támogatással rendelkező kormányt és ezzel nemzeti szuverenitását is, mondhatnánk, csak éppen fordult a kocka. Romániában az történik, mint Magyarországon, csak sokkal gyorsabban. Az önkormányzati választásokat brutális…..
yda 2012.07.08 16:18:00
@champagneM:
Gratulálok ,tökéletesen igazad van!! ++++++
Az Ultrabalaton szervezőinek külön engedélyével egy furcsa csapat is útnak indul az idei versenyen. A "DK Nehézbombázók" csapat az egyéni futókkal szombat reggel 6.00 órakor indulva futja/gyalogolja le a 212km-es távot. Igen, a csapattagok nagy része még a gyaloglós, néha futós…..
A Horthyról szóló vitát hosszúnak és nagyon bonyolultnak nevezte Orbán Viktor, „nem az én feladatom miniszterelnökként végleges ítéletet mondani. Amellett vagyok azonban, hogy a vita folytatódjon” – jelentette ki. forrás: index.hu Csodálkozik Európa, csodálkozik a világ.…..
yda 2012.06.18 08:04:55
@janos551:
Ugy látszik,hogy papagájt reggeliztél!
Szőcs Gézát vannak, akik jó költőnek és/vagy írónak tartják, vannak, akik nem. Egy dologban azonban lényegesen egységesebb a kép: kevesen akadnak ugyanis, akik ne tartották volna totálisan impotens, arrogáns és párbeszédre képtelen államtitkárnak. Szőcs lemondott, talán…..
yda 2012.06.13 14:32:54
@dr. Bubó:
Egy,hülye, gátlástalan,szemét vagy!
yda 2012.06.13 16:37:51
@M_R:
Mi van felfőtt a fuszulyka a hasadban te szemét székely szarta magyar,hogy ennéd meg a sz..t.
Hogy mennyire félnek a románok a közel  hatvan évvel ezelőtt meghalt Nyírő József hamvaitól...!Nem értették meg hatvan év alatt sem, hogy ez az író már nem él...! Legfeljebb csak műveiben. Ártalmatlan. Életében sem volt ártalmas, csak a politika nyilvánította azzá.…..
yda 2012.05.27 13:47:52
@goldmann:
Ügyelj,hogy nehogy agyhúgykövet kapja a tudományodtól.Úgy látom ,hogy nem tudsz semmit Transznisztriáról.Romániából oda deportálták a szerencsétlen embereket(zsidókat és cigányokat).
Tanulj szamár mert ökör lesz belőled.Nézd meg Moldova térképét,hátha látsz valami ilye elnevezésű tájat.Nem csak Mo.-ban deportáltak.
Azt hiszem nem kell túlságosan hosszan ecsetelni, miért ellenkezik sikoltozva az emberi logikával a repülőgépre szabad ég alatt történő várakozás. Naiv ügyfél és utastársai 30 percig áztak, mielőtt elindultak Stockholmba. Hello Homar, Láttam a három héttel ezelőtti…..
yda 2012.05.10 14:40:44
@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger:
Milyen baja lehet egy nyavadt homárnak
ha huggyá ázik és nem huggyal áztatják el. :-DD
 A Világvég politikai intézet vezető szaktekintélye dr. Pityinger DopeMan László (Magyarország alternatív államfője) górcső alá veti az államfő plágiumügye körül kialakult helyzetet és levonja a következtetést, miszerint a kormány egész eddigi bűncselekményébe bele…..
Összességében a Fidesz hozta a tegnapi napot, még akkor is, ha néhány napig nehéz lesz elmagyarázni a fanatikus híveknek, hogy a sérthetetlen, lezárt ügyű Plagi bának miért kellett 72 óra alatt mégis csak távoznia. Amúgy Schmitt Pál beszéde maga volt a hazugság, egyetlen…..
yda 2012.04.03 14:18:17
@genyamagyar:
Az ilyen genyók mint te meg érdemlik!
  „Takarodjon ez a morális államcsőd minél előbb, és lapuljon meg valami sivatagi országban.” – Ki, mikor és kiről írhatta ezt? 2006 vagy 2012, Gyurcsány vagy Schmitt?   Kíváncsiságból összegyűjtöttük és táblázatba foglaltuk néhány vezető…..
Nem rég írtam, hogy "Egyszerűen nem értik". Nem értik továbbra sem, de az ügynek folytatása van. Nem is akármilyen.A Himnusz-éneklési ügy 2. számú Pótviktori magasságokba emelkedett. Innentől kezdve kormányzati, és ezzel együtt hivatalos magyar állásponttá nőtte ki…..
yda 2012.03.25 14:19:36
@Éhes_ló:
Nekem magyarázol,még ha száz évig is élsz nem fogsz annyit szenvedni magyarságodért mint amennyit én szenvedtem.Te nem tudod ,hogy mit jelent nekem a himnusz majd ha te is sirva,vagy pityeregve fogod halgatni a Tv.-ben,vagy a rádióban akkor rájössz ,hogy miért hangzik nekem dehonesztálóan a klubbcsapatok közti mérkőzéseken.
sSajnálom de meg maradsz Éhes_ szamárnak.
yda 2012.03.26 13:46:03
@Éhes_ló:
Azt mondta egy barátom,hogy "hülyével ne vitatkozzak ha nem akarok meghülyűlni.
Sikerült megszereznünk a dr. Schmitt Pál köztársasági elnök kisdoktori disszertációjával kapcsolatos plágiumvádat kivizsgáló bizottság zárójelentését még annak hivatalos nyilvánosságra hozatala előtt.  Lyelentés a gumipali bepalizás ügyében Mindenekelőtt engedjék meg…..
yda 2012.03.24 15:21:38
Nekünk, a hatalom nélkülieknek, civileknek, állampolgároknak kell megállapodnunk egy nemzeti minimumban. Egy olyan nemzeti minimumban, amit számon kérünk minden olyan politikuson, mozgalmon, párton és pártszövetségen, amelyik a szavazatunkra ácsingózik. És nem csak a…..
Elég régen jártam már az Új-Budavár étteremben, így amikor megláttam, hogy erdélyi hét lesz és még szombaton borkóstoló is - tudtam, hogy menni kell!Fent vendégeskedtek párom szülei, remek kis program lett a szombati borkóstolós vacsora.Öt fogás mellé öt bor várt ránk.…..
yda 2012.03.17 14:44:18
@gbsz:
Magyar kiejtése a mititei -nek = mititéj. Jó étvágyat!
  Szombaton került megrendezésre a Magyar Szolidaritás Mozgalom Együtt egy új köztársaságért! – Tüntetés a szociális és szabadságjogokért című rendezvénye, méghozzá az ország legnagyobb és legreprezentatívabb Baumax-parkolójában, a budapesti Kossuth…..
yda 2012.03.11 14:09:50
@anonymand:
az ujjad a fenekedbe felejtetted
yda 2012.03.11 14:23:40
@Megfigyelo:
Jó a megfigyelésed .Ott szónokolt minden kripta szökevény a 4000-es kapaszökevénynek akik meglovagolták a hülyítési lehetőséget,mint a hülye gyermek a hintalovat.A szónokoknak az volt a bajuk,hogy a sarkukig ért az eszük ,tapló, alig művelt,
agitpropos aparátcsikok. Ment a csontrágás ami szépen fizet a megmondó embereknek,meg a pitiáner provokátoroknak.
Az a furcsa helyzet állt elő, hogy a magyar politikai életben már csak a Jobbik viccelődik, így most lelkesen lengetjük civilbőr süvegünket, mivel az Egymillióan a sajtószabadságért Facebook-csoport is beszállt a humorfesztiválba, így feléledhet a humorpiaci verseny. Az EaSZ a…..
yda 2012.03.07 15:22:20