Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miklós52

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A dohányzástűrés/tiltás örök dillemája után egy másik évtizedek óta megoldatlan kérdést dobott fel András. Vagyishogy minek kell fényképes igazolvány a BKV-nak? Ha pedig mindenáron ragaszkodnak hozzá, akkor miért nem tudják megcsinálni normálisan, digitális…..
Kádár-rendszer, a 60-as, 70-es, 80-as évek, az emberarcú szocializmus, a legvidámabb barakk. Elrévedő nosztalgia, düh, gúnyos mosoly, fiatalkorunk, legyintés - kevés ilyen ellentétes megítélésű korszak található a magyar történelemben, ráadásul az emlékek még frissek: a mai…..
Miklós52 2012.03.13 13:03:19
@Dzsoni Kráncs: Kérlek írd meg hol van az a város ahol orosz katonák igazoltak magyar embereket, hol jártak az utcákon orosz tankok?
Miklós52 2012.03.13 14:04:42
@Hadrian77: Köszönöm a választ. Sajnos ez mindenütt így volt van ahol harckocsizó laktanya van a városba, ja és megszálló csapatok, szebben mondva baráti csapatok állomásoznak. Németország mind két részén is így volt.
Miklós52 2012.03.13 14:56:48
@Dzsoni Kráncs: Azt nem tudom, hogy kivégzés volt-e, szerintem nem. Viszont részt vetten mint sorkatona egy közös hadgyakorlaton ahol láthattam, hogy milyen óriási a fegyelem , és testi fenyítés volt azt láthattuk.
Fórumot tartott szerdán Hunvald György, a kerület volt szocialista polgármestere. A Dob utcai Piros Pont nevű irodában hat órakor kezdődött a rendezvény. Hunvald mellett a kerület másik volt szocialista polgármestere, Szabó Zoltán is a rendezvény meghívottja volt. Németh…..
A sárga tengeralattjáró "A neve elhallgatását kérő tulajdonos szerint, az esti órákban Akarattyán egy helyi lakos tájékoztatta egy ismerősét, miszerint egy autó beszakad a jégen. Az ismerős keresésre indult az egyik Hummerrel, de nem találta meg a beszakadt gépjárművet,…..
  Eddig úgy volt, hogy amikor egy liberális találkozott a valósággal, az vagy nagyon szórakoztatóra, vagy elképesztően felháborítóra sikeredett. Különösen igaz volt ez akkor, ha a cigányok helyzetéről esett szó, itt a legképtelenebb és legveszélyesebb áligazságokat…..
Miklós52 2010.08.27 00:53:45
@abandi:
Sajnos Magyarországon a fehér emberek is szinte minden szabályt áthágnak, lásd közlekedés (szándékos szabálysértések,( zárvonalak semmibe vétele, sebességhatárok, kerékpáros-közlekedés járdán, egyirányú utcákba szembe a forgalommal pedig tábla még sehol nem engedélyezi ezt, Margit hídon való közlekedés. Szemetelés, kutyaszaros utcák, koszos Budapestünk, a retkes BKV járművekkel, ezek sajnos mind mi vagyunk fehér emberek.
A fegyvertartással engedélyezésével egyetértek, de nálunk maga az állam fél a legális fegyvertartástól, talán 56-óta, de az is lehet, hogy már 1948-óta, még a flóbert pisztolytól is. Sokat vagyunk a földön, régen ezt a problémát megoldták a járványok, és háborúk, jelenleg magának az embereknek kéne felfogni, hogy ez a növekedés nem mehet így tovább, de szinte minden kormány a növekedésben gondolkodik pusztán az adók befolyása véget, de azt nem látják át, hogy arányosan ezzel folyamatosan az eltartottak számát is növelik. Talán a mi kihalásunkkal (Ratkó gyerekek) egy kicsit javul a helyzet. Mi Ratkó gyerekek magunk vagyunk rá a bizonyíték, hogy mennyire elhibázott lépés a népességszám növelésének erőltetése!!!
Nyugdíjcsökkentés, közterületről kitiltott hajléktalanok: a blogoszféra a szigorú társadalompolitika pártján áll. Heti szavazásaink. Ahogy a Véleményvezér olvasói megszokhatták, minden cikkünknél felteszünk szavazásra egy vagy két kérdést, hétvégente pedig a szavazások…..
Miklós52 2010.08.08 21:59:00
@TaTa86.:

Szerinted mi legyen azokkal az emberekkel kik becsületesen ledolgoztak, több mint negyven évet, és talán Téged is felneveltek becsülettel. Most legyenek öngyilkosok, mert Terád nem számíthatnak talán még a szüleid sem!?
A hónap printhirdetése egyértelműen a Mr. Sale férfiruházati bolt Blikkben megjelent anyaga, mely azt a pillanatot ábrázolja, amikor egy reménybeli vásárló megkapja ajándékba a saját eltávolított lábát, masnival átkötve. A férfi szemmel láthatólag, bár kicsit meglepődött,…..
Hétvégén lesz a 25. Forma 1-es Magyar Nagydíj! Ez nagyon üdvözlendő, hiszen már alig akad nemzet a világon aki nálunk több versenyt rendezett volna. A véletlen műve lenne ez, vagy más oka is van ennek a kimagasló eredménynek? Évről-évre árnyalják a rendezvény sikerét a piszkos…..