Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kranführer

0 bejegyzést írt és 519 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A migránsválság tavaly nyári kezdetén hetente ezerötszáz menekült érkezett Svédországba. Augusztusban heti háromezren. Szeptemberben minden héten hatezren. Októberben már tízezren lépték át a határt hétfőtől vasárnapig. Svédország - persze a lakosságszámhoz viszonyítva - dupla annyi menekültet…..
kranführer 2016.02.13 16:46:00
A TV2 időjárás-jelentőjének jövőjéről a Bors írt: a népszerű tévés szeretne kicsit pihenni, és a családjával tölteni az időt, és ehhez a nyugdíj tűnik a legideálisabb megoldásnak. A lapnak egy TV2-s forrás megerősítette a dolgot, mondván egyelőre semmi változás nem lesz, de 18 évnyi folyamatos meló…..
Vendégszerzőnk, Sayfo Omar írása. * Hogy kik vagytok, valószínűleg soha nem fogjuk megtudni. A német sajtó bizonyára mindent meg fog tenni azért, hogy homályban tartsa, hogy egykor a szüleitek, vagy az elmúlt év során ti magatok költöztetek egy szebb jövő reményében…..
Csepelen épít logisztikai és raktározási terminált a vasúti szállítások lebonyolításával foglalkozó Metrans Danubia Kft., amely a beruházás első fázisában 200 új munkahelyet teremt. A Metrans Európa egyik vezető kikötő-logisztikai vállalata, a német Hamburger Hafen und…..
kranführer 2015.11.06 20:35:10
Számos hasonlóság fedezhető fel Orbán Viktor 2006-os és 2015-ös politikai cselekedei között. Ő diktálta akkor is a gyűlöletet, az országmegosztást - és most is. 2006-ban is hónapok alatt készítette elő a fizikai erőszakot és ezt tette 2015-ben is. Kilenc éve az őszödi…..
Türkizkék ég, szikrázó napsütés, üde friss szél és − ezúttal tényleg − kék Duna: Budapest panorámája mindig gyönyörű, de ebben a kora szeptemberi délutánban fővárosunk tízezerszer látott látványa újra lenyűgözi az embert. Ebbe a tökéletes pillanatba robban bele a…..
Kedves vidéki olvasóim a címet látva már el is kezdik formázni a klaviatúrán az olyan jellegű hozzászólásokat, hogy: "Pesti hülyék, hülye pestiek, nálunk itten Balatonmánducon, meg Rőttekeresen nincsen is ilyen gond! Mink nem sietünk a munkába! Munka sincs." Aláírom, igazuk van…..
Mert erre adott utasítást valaki az MTV belső szerkrendszerében, írja a 444.hu. A képen jól látható, hogy a "migráns" témájú szegmenshez azt a megjegyzést fűzte az Ismeretlen Köztévés Szerkesztő, hogy  NE LEGYEN GYEREK A DEMON!!! ami, még mielőtt, nem azt jelenti, hogy ne…..
A Távol-Kelet és Európa között az északi jeges vizeken át majdnem két héttel és több mint 7000 km-rel rövidebb lenne a hajóút, mint a frissen átadott és kibővített…..
A Matolcsy György vezette MNB 4,5 milliárd forintért vette meg Tiziano: Mária gyermekével és Szent Pállal című képét, amely az utolsó nyilvános értékbecslés szerint 6 éve 1,4 milliárdot ért. A műkincspiacon nem volt háromszoros árrobbanás, ezért közérdekű adatigénylés…..
A férfi magasugrás világcsúcsát a kubai Javier Sotomayor tartja 245 centiméteres magassággal, így ő is kevés lenne ahhoz, hogy leküzdje a magyar hatóságok déli határzárját. A levegőből ilyen egyszerűen tehát nem támadhatnak a legelvetemültebb migránsok sem, de vannak más…..
A netadó bevezetésének terve óta nem volt olyan mémgyártási láz politikai témában, mint most a kormány idegenellenes plakátja miatt. Pár napja már összeszedtük nektek a 20 legviccesebb reakciót. Azóta viszont tovább dübörgött a mémgyár, és 20 új kedvencünk lett:..
A sorozat egyelőre befejező részében a személyzetről és életkörülményeikről lesz szó, jó sok fotó segítségével, majd különböző szemszögű értékelésekre kerül sor, végül az osztály hajóinak film- és egyéb szerepeit mutatja be a bloggazda, walter által írt szakasz. A "félidőt" a források és ajánlók…..
kranführer 2015.06.02 21:22:42
Sokan csodálkoznak rá és kérdezik tőlünk: vajon miért nem magyar állampolgár már réges-rég a 20 év óta itt élő és tavaly kiutasított Kaya Turan és családja? A válasz a rendkívül megszorító hazai állampolgársági gyakorlatban keresendő. Az állampolgársághoz először…..
Auschwitz, a zsidók kiirtása tehát miként a múltban, úgy a jelenben is egyetemes üzenetet hordozott és hordoz: egyfelől a (német) nagytőke korlátozatlan profitéhségét, egyáltalán az üzlet és a profit korlátozatlan nemzeti szabadságát reprezentálta, másfelől a félelemtől, a…..
A Petőfi híd építésekor még nem Petőfi volt a híd neve. Hanem Horty Miklós híd. 1933-37 között építették, majd a második világháború végén (1945 január 14-én) felrobbantották. Az újjáépített hidat 1952-ben nevezték el Petőfiről. Az alábbi 1934-es filmhíradó a budai…..
Úristen, tisztára, mintha tegnap lettek volna a 90-es évek, ehhez képest nagyon rohan az idő. Ez főleg két dolgon látszik: hogy halálra röhögjük magunkat a 90-es évek ruháin, divatján, zenéin és bumzli telefonjain, másrészt pedig azon, hogy mennyire felnőttek a korszak…..
Sok szeretettel köszöntjük Kenyeres Vincét, a Csepeli Szabadkikötő Sportegyesület elnökét 75. születésnapja alkalmából. A négyhektáros területen elterülő szabadidős és sport-létesítmény Kenyeres Vince irányításával – 24 évvel a rendszerváltás után is – működik.…..
Itt mondjuk pont egy feka srác demonstrálja az irritáló jelenséget, és őt ugye a fehérek sasolják nagy erőkkel, de itthon simán nem kell etnikumnak lenni ehhez a kitüntetett figyelemhez. Állandóan a seggedben vannak:     :D ..
kranführer 2014.07.19 17:35:54
Most éppen 400 milliárdra becsülik a "visszajáró" pénzt. Ez azt jelenti, hogy minden állampolgár 40 ezer forinttal támogatja a devizahiteleseket, az eddigi segítségen kívül. (Devizahitelesből kevesebb van, mint állampolgárból, vagyis minden hitelesre többször 40 ezer forint…..
Subba Kis mitugrász 2014.05.14 08:16:00
 Nem volt képes karba tett kézzel nézni, hogy a nyílt utcán bántanak egy nőt, inkább beszállt ő is verekedni Azért nem volt fair a már földön fekvő fickót hátulról nyakon harapni!  ..
kranführer 2014.05.14 11:25:46
 Évtizedekre bebetonozott beruházás..
kranführer 2014.04.20 11:16:31
A választás előtti utolsó héten a Mandiner különböző irányultságú, meghatározó magyar véleményformálókhoz fordult, rövid, tömör válaszokat kérve tőlük egy kérdésre: hogyan értékelik a 2010-2014 közötti ciklust? Válaszaikat a napokban közöljük. * Tóta W. Árpád:…..
Ez az igazi botrány, nem a Simon vagy Rogán-ügy. A rúzsai önkormányzat ülésén a közbiztonság kérdését tárgyalták, ahol Nógrádi Zoltán mórahalmi polgármester, fideszes parlamenti képviselő beszélt erről, amit Tatár Gábor LMP-s képviselő rögzített.Tatárt szerint "az…..
kranführer 2014.04.05 11:08:12